Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pasterkaaaaaaa

ogromna pała:(

Polecane posty

Gość pasterkaaaaaaa

Co ja mam zrobić?? Poszliśmy pierwszy raz do łóżka, wszystko ładnie, pieszczoty, mineta, dużo całowania. Położyłam go na plecy, rozpinam spodnie a tam potwór. Serio, nie widziałam jeszcze czegoś takiego:( Jest tak gruby, ze biorąc go do ust praktycznie jeździłam po nim zębami, nie wspominając o tym ze wchodził na 1/3 długości:/ No i najgorsze, że byl strasznie nakręcony i zamiast jakoś powoli we mnie wchodzić to wjechał jak czołg:( Nie wiem czy coś z tego będzie, do tej pory czuję jakbym miała tam siniaka, a minęły prawie 2 dni:(

Gość Sheloba
hmm....zazdroszcze :)

Gość Ranczeros
A mówiłem - Nie baw się z koniem

Gość pastereczkaaa
Sheloba, kiedy tu nie ma czego zazdrościć:( Zero przyjemności, tylko ból:( Zaczynam się zastanawiać czy on nie jest prawikiem, bo chyba ma świadomość, że jest wielki. Powinien to zrobić powoli. Z drugiej strony, robiąc minetke, wkładał palce. Coraz więcej..moze chcial mnie trochę przygotować:/

Gość pasterkaaaaa
Czy ktoś może mi doradzić? Co mam zrobić, żeby nie bolalo i czy to możliwe?:/

Gość gość
Tak powiedz mu, że jest wielki i żeby był deliikatny na początku. Potem pochwa się przyzwyczaja i można już bardziej dynamicznie . Ty mu mów kiedy może zacząć ostrzej. U mnie pozycja na pieska odpadała, bo bardzo mnie bolało.

Gość pasterkaaaaa
On niestety nie bardzo chce rozmawiać...znaczy nie umie chyba. Wstydzi się, zaczyna się śmiać i całować mnie:/

Przychodzi taki czas w zyciu kobiety ( w moim przypadku po porodzie) gdy takie wielkie ujki sie z checia wsuwa:) ja aktualnie czekam na zabieg zmiejszenia tej dziurki bo nie pasuje mi to za bardzo... przez nia z mezem uprawiamy troszke fistingu zebym czula sie wypelniona ale to i tak mnie nie spelnia.... hmmm skoro nie chce z Toba rozmawiac to ja bym zrobila tak ze w czasie seksu mu zwracala uwage mowiac boli , boli, boli.... aczkolwiek wiem ze dla faceta to wkurwiajace... zawsze mnie zastanawialo czemu faceci to takie pustkowia w takich sprawach...z kolegami beda gadac jakie to z nich ruchacze a z dziewczyna sie wstydza i czerwienia...

Gość gość
W takim razie powiedz mu, że dasz mu dopiero po ślubie, gdy będziesz pewna, że będzie z tobą na zawsze. Teraz rozepcha ci pochwe, zostawi i później już nie znajdziesz tak szybko w takim rozmiarze lub wcale i będziesz wiecznie czuć luz.

Gość gość
wiaderne beda piać z zachwytu

Gość gość
To murzyna na ten okres musisz znalezc

Gość gość
"rozepcha" o fizjologii to macie nikłe pojęcie

Gość pasterkaaaa
Doskonałe rady:(

Gość gość
A czego się spodziewalas? Są dwa rozwiązania: zrezygnować albo mu to powiedzieć i niech to sobie zapamięta

Gość Mikky725638
A ile ma centymetrów długości i obwodu? Ja mojemu robiąc loda też bardzo często zahaczam zębami, ma prawie 15 cm w obwodzie ale do seksu z nim już się przyzwyczaiłam no ale na długość ma przeciętnego 15,5 więc może dlatego nie czuje dyskomfortu

Gość gość
Ja jednak bym rozmawiał. Moja żona mówiła mi że ma trochę za dużego i żeby powoli zaczynać. Po porodzie już jest dobrze i jazda na całego.

Gość gość
proste niech Cię w dupsko dyma

Gość gość
Chciałabym takiego wielkiego bo mam dużą dziurkę, może mi go wypożyczysz.

Gość gość
daj na siebie namiar dogadamy się

Gość gość
Możemy zrobić trójkąt, gdy on będzie mnie bzykał mogę zrobić ci minetkę,