Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

buty dla przedszkolaka

Polecane posty

Gość gość

Od poniedziałku w lidlu,będą buty dla dzieci za 29 zl, opłaca się je kupić do przedszkola dla dziecka czy lepiej odpuścić i kupić inne?

Gość gość
2 razy się połasiłam na buty z lidla dla syna, zimowe niby ok, aczkolwiek gdybyu zima była dłuższa nie dałyby rady, adidasowate padły po 3 miesiącach, więc chyba lepiej dopłacić

Gość gość
Ja bym nie ryzykowała.. Osobiście kupuję tylko w sprawdzonym sklepie, do którego mam 100% zaufanie.. Sklep Krasnal - prowadzą sprzedaż internetową również. Z lidla butów dla dziecka bym nie kupowała..

pracuję w szkole, pracowałam w przedszkolu. Mamy chwaliły sobie bamboszki polskich producentów lub te z pepco, bo cena taka, ze mozna czesciej je zmieniać. Natomiast o tych z lidla słyszałam, ze sztywne i niewygodne

Gość gość
bo cena taka, ze mozna czesciej je zmieniać. x ale durny argument nie lepiej kupić raz a porzadne? ja zawsze dzieciom kupuję we wrześniu bafado, chodzą w nich cały rok, nic się nie odkleja, nie pruje, nie mechaci. A najważniejsze dla mnie że nie poci się w nich nóżkach bo nie sa na gumie i mają podeszwę oddychającą.

Gość gość
ja na pewno odradzam pepco, po miesiącu się rozpadły.

Gość gość
a ty nie miałaś o czym rozmawiać z rodzicami tylko o bamboszkach? :) dziwić się potem że mamy taki poziom w polskich szkołach.

Gość gość
ja równiez polecam befado, jesli trzeba je wymienić to tylko dlatego ze są małe, poza tym niezniszczalne.

Gość gość
Do tej.co jej dzieci chodzą w.butach rok... No tak. Pewnie im noga nie rośnie, zwłaszcza, że temat jest o dziecku przedszkolnym...