Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotny szatyn

Czy zbyt długa samotność może spaczyć psychikę?

Polecane posty

Gość Samotny szatyn

Cześć! Mam 26 lat, ponad 2 lata temu rozstałem się z dziewczyną (bo mnie zdradzała) - przez ten czas nie poznałem nikogo ciekawego, nadającego się do związku. Poznałem natomiast kilkoro kolegów i koleżanek i jeden z tych kolegów jest gejem. Od kilku miesięcy można zauważyć, że mnie podrywa, a mnie to wcale nie obrzydza, dowartościowuje mnie to... :( Czy może to być wina samotności? x Rozmawiałem kilka dni temu z kumplem, który jest w moim wieku i też podobnie długo samotny. Zawsze wydawał mi się poukładany... a teraz okazuje się, że sobie z tym nie radzi, zabija to seksem... wyrywa panienki na jedną noc smutas.gif mężatki z internetu, był też u dziwki... ale na dłuższą metę nic to nie daje smutas.gif żalił mi się, jaki jest spragniony czułości, kobiecego dotyku... ale nie tędy droga.. Czy możliwe, że będąc w mojej sytuacji, mój mózg też zastanawia się nad substytutem? W liceum miałem taki okres, że również podobali mi się faceci, ale to był taki epizod (podobno się to zdarza w wieku młodzieńczym), potem poznałem dziewczynę i zapomniałem o tym. x a tak nie umiem... nie umiem sobie znaleźć kogoś na seks. Nawet kilka razy próbowałem, ale stchórzyłem, bo wiem, że nie dałbym rady. Od mężatek też trzymam się z dala... Dobijają mnie te samotne letnie wakacje :(

Gość gość
obaj jestescie zalosni, zero męskosci, pipki ktorym brakuje ''związku'' gardze niesamowicie takimi pseudo facetami ci/ot/ami

Gość gość
jakieś prowo małego geja ;)

Gość Samotny szatyn
To nie prowo i nie jestem gejem, ale zastanawiam się, czy nie jestem bi. Czemu wg Ciebie jestem żałosny? Bo nie radzę sobie z byciem sam? A Ty sobie radzisz?

Gość Samotny szatyn
Proszę prozmawiajcie.To nie prowokacja.

Gość gość
Łukasz to Ty???;)

Gość gość
Powinienes zostac ksiedzem.

Gość gość
Geje to ludzie z chorobą umysłową, no bo jak można dymać innego samca w dupsko i spuszczając się w nim spodziewać się przekazania genów następnemu pokoleniu? A seks ( jako podstawowe zadanie ) służy do reprodukcji i przedłużania gatunku.

Gość Samotny szatyn
Żaden Łukasz