Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj maz chce teraz 3 dziecko...

Polecane posty

Gość gość

Moja sytuacja jest bardzo skomplikowana. W wieku 18 lat urodzilam 1 dziecko. Jak mialam 21 2 dziecko. Teraz konczy mi sie macierzynski (2 mc). I moj maz chce bym znow zaszła w ciaze... a ja nie jestem gotowa. Mialam 2 cesarki.. jak mu wyjasnic mu ze nie jestem gotowa? poradzcie..

Gość gość
ale patologia

Gość gośćGość
Całe życie chcesz rodzić dzieci załosne. Moż chce , a co ty jestes jakoś torbo rozpłodowo. Zainwestuj w siebie w prace , bo potem zostaniesz z 3 bachorow sama bo meżusiowi sie odwidzi. I nie musisz chyba szukać sposobóe na odeiedzenie meża od tego pomysłu nie jesteś jego własnością

Gość gość
Ale masz meza debila. Co chce zebys rodzila dzieci i zebys przez to byla na macierzynskim. O ja

Gość gość
Po 1. Nie patologia. Bo 2 dziecko jest planowane i z tym samym mezczyzna. Po 2. Wczesnie sie zdecydowalismy sie na 2 dziecko ze wzgledu na mala roznice wieku. Po 3. Prace mam i przez cala ciaze pracowalam (dopiero w 8 mc poszlam na l4) i po macierzynskim moje miejsce na mnie czeka. Po 4. warunki mamy bardzo dobre (razem zarabiamy 8 tys miesiecznie) gdzie tylko kredyt mamy po 900 zl mc na dom. Tylko jak mu lagodnie wyjasnic ze na 3 nie jestem gotowa?

Gość gość
rób co mówi bo pewnie z tych 8 on zarabia 7

Gość gość
20:15 - nie :) ja zarabiam 2000 zł + 13stka i czasami premie. a on ma wlasna dzialalnosc i zarabia 5-6 tys

Gość gość
Normalnie: przeprowadź spokojną rozmowę, w której wyłożysz swoje argumenty.

Gość gość
W jakim zawodzie pracujesz? W jakim mąż? Pytam z czystej ciekawości. Bo w sumie fajne zarobki. Mieszkam poza Polską i boję się powrotu ze względu na pieniądze. Ale widzę że u was się da i to jeszcze w tak młodym wieku.

Gość gość
Mąż Ma firme udostepniajaca lokalnie media (tv+tel), ja pracuje na stanowisku zastepca kierownika w lokalnej firmie .

Gość gość
Wiesz nie chodźi już czy warto pchać sie w następne dziecko, ale trzecia cesarka w tak krótkim odstępie może być zagrożeniem dla ciebie i dziecka i może tym argumentem mąż pójdzie po rozum do głowy, jedna ciąża, cesarka, druga ciąża, cesarka to ogromne obciążenie dla kobiety, i on sobie z tego nie zdaje sprawy.

Gość gość889851
jak macie warunki - to czemu nie chcesz?

Gość gość
Ja piereszr urodzilam w wieki 22 lat maz mial 28 wrocilismy y yagranicy rozkrecilismy firme. Razem w niej prqcujemy mala zajmuje sie babcia badz niania. Po 2 latach zdrcydowalismy sie na drugie. Rok bylqm prawir caly czsd w domu czadem do firmy wpadlam. Po kolejnym roku jak dzieckoem zajela sire niania a drugie do przedszkola poszlo maz chcial trzrcie. Wybilam mu yo z glowy pomyslem ze terqz on bedzie rok w domu siedzial pral gotowal sprzatal i biegal za trojka dzieci a ja bede za biorkiem w firmie siedziala. Szybko zmienil zdanir i przyNal mi racjr ze dwoje nam wystarczy:)

Gość gość
Podwin bluzke i pokaz mu brzuch za kazdym razem jak wspomnie o dziecku :P

Gość gość
:) no moj powiedzial ze moze isc na tacierzynski XD

Gość gość
"Ja piereszr urodzilam w wieki 22 lat maz mial 28 wrocilismy y yagranicy rozkrecilismy firme. Razem w niej prqcujemy mala zajmuje sie babcia badz niania. Po 2 latach zdrcydowalismy sie na drugie. Rok bylqm prawir caly czsd w domu czadem do firmy wpadlam. Po kolejnym roku jak dzieckoem zajela sire niania a drugie do przedszkola poszlo maz chcial trzrcie. Wybilam mu yo z glowy pomyslem ze terqz on bedzie rok w domu siedzial pral gotowal sprzatal i biegal za trojka dzieci a ja bede za biorkiem w firmie siedziala. Szybko zmienil zdanir i przyNal mi racjr ze dwoje nam wystarczyusmiech.gif" -JUŻ WIDZĘ JAK TĘ FIRMĘ PROWADZISZ .... NAUCZ SIĘ PISAĆ A POTEM WYPIUJ GŁUPOTY NA TEMAT WYIMAGINOWANEGO ŻYCIA NA FORUM. OSOBA , KTÓRA PROWADZI WŁASNĄ FIRMĘ MUSI UMIEĆ POSŁUGIWAĆ SIĘ KLAWIATURĄ A WIDZĘ, ŻE U CIEBIE TO NA BAKIER. NIE TŁUMACZ SIE TYM , ŻE TO Z POŚPIECHU , BO Z POŚPIECHU TO MOZNA ZROBIĆ 1-2 LITERÓWKI , A NIE W KAŻDYM PRAWIE SŁOWIE. GIMBAZA DO KSIĄZEK , ALBO PATOLA DO MOPSU. :)

Gość gość
chyba bym k****a urwała, ja na drugie nie mogę się zdecydować, bo dzieci to obowiązek

Gość gość
no wiadomo ze obowiazek- mam juz dwoje