Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beati

Mam 15 lat i caly czas chce mi sie seksu. Jestem zboczona maniaczka?

Polecane posty

Gość Beati

Bywaja chwile gdy mysle tylko o tym i chyba o niczym wiecej. Gdybym mogla to chyba zg****ilabym wszystkich napotkanych facetow. Oczywiscie to tylko mysli i na zewnatrz zachowuje sie jak kazda normalna dziewczyna. Ale pytanie czy z takimi myslami jestem naprawde normalna. Boje sie, ze te mysli moga przejsc w czyn bo juz zrobilam cos bardzo glupiego ale na szczescie nie wielkiego sie nie stalo. Zreszta niewazne. Pytanie do dtarszych dziewczyn. Czy takie napalenie w wieku 15 lat jest normalne? Czy jestem maniaczka?

Gość Beati
Sorki, mialo byc na erotycznym ;)

Gość gość
Normalne, w tym wieku szaleją hormony, ale lepiej się nie poddawać bezmyślnie tym pragnieniom, żeby nie zepsuć sobie życia np. niechcianą ciążą czy jakąś chorobą. :-)

Gość prawictwo pospolite 193
tylko nie trać dziewictwa teraz , bo każdy facet marzy o dziewicy .. A kobieta która traci dziewictwo w wieku 16 lat to porażka wytrzymaj przynajmniej do 20 roku życia z dziewictwem ..

Gość gość
To zupełnie normalne. Polecam jeść czekoladę i uprawiać dużo sportu, tylko nie w takie upały. Biegaj sobie np 20 min rano a potem wieczorkiem z koleżanką. Chodź sobie na randki z rówieśnikami to Ci ulży :P A na bank nie będą wiedzieli jak Cię zaciągnąć do wyra.

Gość I to bardzo
Podnieciłem się

Gość I to bardzo
Przeciez gdybym w wieku nastoletnim mial kobiete, najlepiej starsza, to bym wyciskał z niej ostatnie krople soków! O taak! Znów jestem napalony jak nastolatek! A niedawno nim byłem przecież! No ale dla mnie to juz dawno. Tak to jest. Dzis wczoraj to dawno.

Gość I to bardzo
Beati lubię napalone które nie mają dosc! Ciesz się, że jesteś napalona tylko szanuj dziewictwo. Chyba ze już je straciłaś.

Gość I to bardzo
Tak na marginesie to chciałbym zostac zgwałcony przez kobiete! O niee, nie róvbtego :) Skarbie błagam nieee :) Nie gwałc mnie! :)

Gość prawi26
myślę że aż takie napalenie to nie norma, ale spotkałem się już z podobnym przypadkiem, ja zacząłem odczuwać takie coś dopiero w wieku 20 lat a w 21 mi przeszło, autorko powinnaś się cieszyć że masz wysokie libido jest mnóstwo kobiet oziębłych które o tym marzą

Gość gość
już zwaliłeś sobie konia pod ten post?

Gość I to bardzo
:D jeszcze nie ale myślę o tym! Co mam zrobic no? Tez jestem napalony! Jak nastolatek! Ale dobra. Zgasłem.

Gość I to bardzo
Najseksowniejsze są młode dziewczyny które choc sa napalone to nie sprzedaja swojego ciala kolegom! :D Czyste dziewczyny zawsze beda najbardziej pociagac chlopcow. O tak! Ale takie dziewczyny sie szanuje! Nawet zepsuty człek jest w stanie z szacunkiem podejsc do takiej osóbki!

Gość
Też tak miałam. Byłam nawet młodsza bo miałam z 14 lat gdy nieraz miałam ochotę oddać się pierwszemu lepszemu.:) Ale wytrwałam prawie do 18-stki także spokojnie to normalne. :) Na rozładowanie polecam masturbacje. Mi sport nic nie dawał, a brałam jeszcze udział w dodatkowych zajęciach sportowych i olimpiadach. :)

Gość nichtingale
Ja miałam 12 lat jak zaczęłam się wszystkim w okół siebie podniecać, teraz mam 15 i nadal mi nie przeszło, żaden sport nie pomaga, a nie mam zamiaru krzywdzić swoją psychikę p****lami, w którym grają osoby po wielu operacjach plastycznych i na pewno tak nie wygląda seks mężczyzny z kobietą. Znam dziewczyny, która zaczynają już w moim wieku, ale ja mam swoje zasady i wolałabym po ślubie, o ile w ogóle będę chciała wziąć ślub, bo mam w planach zakon, w styczniu idę na pierwsze spotkanie, ale dopiero jak ukończę 17 lat to mogę zacząć pracę w zakonie, o ile nie 21.

Gość gość
ostatni wpis to chyba od zaburzonej wariatki, przestańcie chodzić na religię to wam rozum wróci!!!