Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ma jedno dziecko, nie pracuje, utrzymuje ją rodzina,a ona nie daje rady wychować

Polecane posty

Gość gość

i bez przerwy oddaje dziecko innym, niech oni się 'męczą'. Skąd się tacy ludzie biorą i jak oni wyglądają gdy ich porównać z kobietami, które wszystko robią same. opisana przeze mnie osoba jęczy że nie daje rady z dzieckiem :) dziecko ma 6 miesięcy, ona nie pracuje, mąż i mama na nią zarabiają, rodzina jej pomaga, a ona ma doła że nie daje rady z wychowaniem dziecka. boże, jak na to patrzę to się zastanawiam jak ten świat sie kręci...

Gość gość
a co Cie to k****a obchodzi,nie masz swojego zycia durna plotkaro,gardze takimi ludźmi jak Ty bardziej niż tą która opisałaś

Gość gość
a ja gardę nierobami i wyłudzaczami hajsu od rodzinki

Gość gość
A ty jęczysz bo chyba jej zazdrościsz, zajmij się swoim życiem, a nie żyj życiem innych.

Gość gość
Czyby bol d**y o to, ze ty musisz z********ac sama? Moze ma jakas depresje i macierzyństwo ja przeroslo? Ale ty jak zwykle wiesz lepiej matko polko. Coz, tez zastanawiam sie jak ten swiat sie kreci jak kazdy wpieprza sie w zycie innych.

Gość gość
Tobie karze się zajmować tym dzieckiem, że tak jazgoczesz?? Jeśli nie to zajmij się sobą, zrób sobie nawet 5 dzieci jeśli chcesz i pokaż jak cudownie się sama nimi zajmujesz.

Gość gość
Biadolisz bo sama tez nie dajesz juz rady a Tobie nie ma kto pomoc.

Gość leniwa leniwczyni
Ja robiłam tak samo ale nikogo pistoletem do tego nie zmuszałam więc jeżeli mieliby mieć jakikolwiek żal to tylko do siebie. Miałam silną anemię, depresję poporodową, codziennie leciała mi krew z nosa i cieszę się, że mama, tata siostra i mąż mnie . Nie rozumiesz że tak działa rodzina jeśli ludzie się kochają? U ciebie tak nie ma? cóż współczuję. Wprawdzie nie oddawałam dziecka mamie ale mama przychodziła codziennie do mnie przez kilka miesięcy, siostra też mi pomagała w domu, mąż załatwiał lekarzy i faktycznie z boku to mogło wyglądać jakbym się niesamowicie leniła ale co to kogo niby miało obchodzić za ich pieniądze tego nie robiłam. Poza tym trudno żeby kobieta pracowała jak ma półroczne niemowlę. Kobieto zajmij się sobą, bo widać, że masz klasyczny du/pościsk :o

Gość gość
A skad glupia babo wiesz jak ona sie czuje ja po2porodach moglam fruwac a po 3 bylam ledwo zywa mialam niedokrwistosc ,silne skurcze nog , niskie cisnienie i co zabawne niedowage i brak apetytu mala na szczescie spokojna ale bez pomocy tez nie dala bym rady powiem tyle ze kazdy moze miec rozne sytuacje i roznie sie czuc

Gość gość
"Poza tym trudno żeby kobieta pracowała jak ma półroczne niemowlę." Nie wiem czy śmiać się, czy płakać.

Gość gość
hahaha wiem wiem, nieroby siedzą na rocznym macierzyńskim i ciągną kasę i wielce zmęczone i pokrzywdzone. Odpowiadam się: płakać. bo przez takich nierobów panstwo sie sypie

Gość gość
Prze okres 8 lat pracy wypracowalam sobie z nawiazka roczny urlop macierzyski, ktory jest placony w 80 %.

Gość gość
Co się sypie? państwo się sypie przeze mnie? Pracowałam przez 12 lat zanim poszłam na macierzyński więc stul pysk krowo! niby po porodzie miałam zapieprzać do roboty, a z noworodkiem kto miał zostać w tym czasie skoro oboje powinnismy z mężem tyrać jak pan Tusk przykazał? Państwo nam się sypie przez imprezy i kolesiostwo rządzących, przez takich "filantropów" jak Kulczyk który zafunduje raz na 100 lat wakacje dla sierotek, a dziwnym trafem od zawsze rządowe kontrakty wygrywa min ten gdzie kupił auta od niemców i kupiła je nasza policja od niego jakbyśmy bezpośrednio od niemców nie mogli kupić sami bez pośrednictwa tej kur/wy, pośrednictwa które od komuny ma tu po tatusiu UB-ku załatwione. Taki to był biznesmen jak i jemu wielu podobnych w tym kraju. Przez takie przekręty sypie się państwo, a nie przez pracujących ludzi, którzy po latach tyrania, po trzydziestce śmią decydować się na dziecko :o pewnie kur/wa jeszcze batem ich! Widzę, że TVN niektórym już mózg wyprał do cna!

Gość gość
dziś , o, o o ! to jest klasyka chamstwa na kafe. aleś ty chamska jest, wracaj buraki termosić :D:D tak, wypracowałaś 8 lat klikając na kafe :D

Gość gość
Kolejna, która nie ma własnego życia i zajmuje się życiem innych ;/

Gość gość
14:35 racja racja racja!

Gość gość
No nie, jeszcze tego nie grali, żeby przez roczny macierzyński się państwo sypało! Żartujesz, prawda? ;/

Gość gość
Cwaniakow i pasożytów jak widać nie brakuje.