Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przez te upały nic mi sie nie chce...boli mnie ciągle głowa i duszno...

Polecane posty

Gość gość
posracie sie zaraz z tych upalow

Gość gość
A ja mam w domu klimatyzator i mam 21 stopni :D nienawidzę upałów.

Gość gość
O której wieczorem wychodzicie z dzieckiem w takie upaly?

Gość gość
Teraz wiecie i rozumiecie dlaczego murzyni są leniwi, oni mają tą pogode w genach, też wam się nic nie chce w upały a do czarnych macie pretensje że leniwi.

Gość gość
nie tylko murzyni, Arabowie i Grecy tez sa leniwi. ale fakt, ze to przez pogodę... Pogoda tez zmienia w ludziach temperament na b burzliwy, dlatego np. Arabowie sie najchetniej zawsze lali

Gość gość
Nie przepadam za upałami, chociaż teraz siedzę w mieszkaniu, 28 stopni, (za oknem 32 w cieniu) i jest mi przyjemnie, podłogę nawet dzisiaj umyłam bo mam wolne, ledwo umyłam i już sucho, pranie to samo, zadowolona jestem :D unikam sterczenia na słońcu w tych najgorszych godzinach, siedzę albo teraz w pokoju albo w pracy, dużo piję i jest ok, ale widzę jak się inni męczą...pocieszę was, to tylko "chwila" zaraz przyjdzie ochłodzenie, potem jesień, zima i ciemności, ja już wolę te upały niż zimę.Jak przyjdzie chłodny front i wszyscy odetchną z ulgą a ja będę umierać na ból głowy i zmęczenie bo taki mam organizm, przez kolejne miesiące będę ciągle marzła, a teraz czuję się super i mam dużo energii... nie ma lekko :(

Gość gość
Już wolę odśnieżać auto co rano i ogródek, niż to co jest teraz ;(

Gość gość
Ja mam ogromne problemy z krążeniem, zimą nie czuję kończyn a reszta ciała boli, latem puchnę i słabnę. Jednak zawsze wolę zimę niż lato bo ubrać się dodatkowo zawsze można a zdjąć skóry nie da rady.