Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy rok ważności konta w tmobile frii już jest nieaktualne ?

Polecane posty

Gość gość

ktoś wie czy ta promocja już nie działa? bo akurat kody mi nie działają a dziwnie, bo jutro kończy mi się ważność konta na wychodzące po prostu super, znowu będę musiała ładować kase w sieć której nienawidzę :)

Gość gość
W play jest zawsze aktualne i to nie jest promocja. To życie.:D Przenieś numer to jeszcze dostaniesz jakiś hajs na rozmowy.:D Chyba 50 zł.:D

Gość gość
w play na kartę? a jaka taryfa ? i co ile mam doładowywać? będę mieć internet w pakiecie? mam drugi telefon w play i jestem zadowolona, doładowuję 5 zł co 5-6 dni, więc miesięcznie płacę koło 30 zł, mam w tym internet, ale połączenia wychodzące blokują mi po upływie tych 5 dni

Gość gość
jest tyle fajnych sieci , a Ty wybierasz T-mobile, normalnaś? :D

Gość gość
nie mogę się przenieść, bo cała rodzina krzyczy " nie będę do ciebie dzwonic do play bo zapłace majątek" ... a mam 4 osoby z rodziny w tmobile, więc muszę być w tym do usranej śmierci chyba, ale może się zbuntuje albo pójdę do salonu i powiem, że przeniosę 4 numery ( pójdę z ciotką, bo ona wzięła na siebie abonament swój, babci i ojca) chyba, że mi coś sensownego zaproponują, ale już naciskam rodzinę na przeniesie się do play

Gość ważniak22
przejdź sobie do vikings mobile tam masz ważność konta przez rok bez żadnej promocji tylko w standarcie.