Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalalila

czy wypada isc w tej sukience na wesele?? błagam odpiszcie

Polecane posty

Gość gość
nie , malo wyjsciowa

Gość gość
Nie, ta sukienka nie pasuje na wesele. mało elegancka.

Gość gość
Nie pasuje

Gość gość
to jest sukienka na letni wypad do parku albo wieczorna impreze nad morzem niestety na wesele kompletnie sie nie nadaje

Gość gość
Tak, idź będziesz wygladala jak mala dziewczynka, odejmnie ci lat

Gość gość
jak masz z 14 lat, to wypada

Gość gość
Tez myślę, ze nie pasuje, to taka codzienna sukieneczka, nie wyjściowa. Ewentualnie na poprawiny bo tam często ludzie juz luźniej się ubierają

Gość gość
Chyba oszalałaś :D To jest koszulka nocna a nie sukienka :D

Gość gość
Nie.

Gość gość
A ja myślę ze wypada. Wydaje sie tylko ze mało wyjściowa przez modelkę która nie ma fryzury i ten kapelusz.... Teraz na wesele chodzi się na luzie A nie w tych ochydnych błyszczących sukienkach.... przynajmniej tak jest w moich stronach

Gość gość
A wg mnie wszystko zalezy od dodatkow. Jest tak goraco.. po co sie k.. meczyc? Co ludzie powidzo? Bo nie wypada? Daj spokoj... ma Ci byc wygodnie, nie jestes piep..nym manekinem! Dobierz jakies ladne buty, bizuteria, wlosy ladnie ulozyc, moze do tego jakis fikusny pasek i gotowe.

Gość gość
Tr000lujesz? Bo nie sądzę, żeby ktoś pisał to na serio. CHyba, że osoba kompletnie pozbawiona klasy i kindersztuby i nie potrafiąca ubrać się odpowiednio do okazji.

Gość gość
Nie troluje. Chyba nie wiesz jak sie ubierac skoro nie potrafilbys zmienic takiej sukienki w wyjsciowke. Wszyscy projektanci potrafia to zrobic. Jesli wiesz co dodac, wszysko sie da.

Gość gość
jasne... jak się patrzy na "cuda" projektantów to faktycznie wszystko się da, nawet z gołą dvpą można chodzić i to jest nazywane "modą"

Gość gość
nie pasuje

Gość gość
kiedy jest wesele

Gość gość
Zacofanie :)

Gość gość
Ja też uważam, że wszystko zależy od dodatków i wcale nie jest tak, że musi ubierać się w te błyszczące cacka, no chyba, że jesteś z bliskiej rodziny, to wtedy wiadomo, że trzeba wyglądać bardziej elegancko. Może lepsza byłaby cała czarna, ale taka też jest ok, zwłaszcza jeśli już masz ją w domu.

Gość gość
oczywiście, ze NIE PASUJE na wesele. To zwykła sukienka na spacer, czy na zakupy :O. I nie trzeba zakładać "błyszczących kiecek", zeby ładnie wyglądać. Namawiacie dziewczynę, a zrobi z siebie pośmiewisko :O

Gość gość
przykład dziś no ładna :)

Gość gość
ta biała wygląda nie lepiej jak ta autorki :O i nadaje się na piknik nad jeziorem :) wyżej czarna z białym pasem - jest ok, nawet bardzo ok.

Gość gość
oczywiście, że nie pasuje, nie wiem, jak można w ogóle taką rozważać (no, chyba, że to wesele to jest jakieś garden party przy grillu w samo południe)

Sukienka sama w sobie jest ładna,ale moim zdaniem nie na wesele :) Spacer,plaża,urodziny itd - jak najbardziej tak.

A mi ani czarna,ani biała się nie podoba ....to już bym wolała pójść w sukience autorki :D Ale co kto lubi ;) Gusta są różne.

Gość morning_coffee
To jest cudowna letnia sukieneczka, ale na wesele się nie nadaje niestety. Wcale nie trzeba na taką imprezę zakładać błyszczącej, sztywnej, drapowanej na dole sukienki, jest całe mnóstwo fajnych fasonów i możesz znaleźć kieckę, którą założysz nie tylko na wesele :)

Gość gość
Nie, na wesele ta sukienka nie nadaje się!!!!!!! Do codziennego użytku jak najbardziej, ładna.

Gość gość
Nie pasuje na wesele. To nie jest okazja do pokazywania że jest się na luzie i że ma się gdzieś "co ciotki powiedzą. Owszem, można robić po swojemu, ale czy na pewno trzeba to demonstrować na cudzym weselu? Jest multum sukienek wygodnych i eleganckich, stosownych do okazji (w takiej samej sukience, jakby nie było, będziesz też na ślubie). Nawet jak u kogoś bieda piszczy to można się w lumpeksie ubrać, ale odpowiednio... albo poszukać po sąsiadkach i koleżankach czegoś do odkupienia bądź pożyczenia na jeden wieczór. Fakt, byłam na jednym weselu, takim dosłownie "garażowym" gdzie wszystko było na totalnym luzie i stroje były od garniturów z krawatem po dzinsy i t-shirt, ale zakładam że autorka nie wybiera się na takowe skoro pyta czy strój jest stosowny.