Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy podoba wam się ta Ukrainka?

Polecane posty

Gość gość
To moja żona!

Gość gość
Lol xd

Gość gość
19:13 akurat ona jest urodziwa i to bardzo

Gość gość
Wiem , pisałam to z ironią :P bo wstawiacie jakies zdjęcia starszych, nieurodziwywch kobiet jakis nie oszukujmy sie w Polsce tez jest na peczki, ale ogolnie Ukrainki są ładne i to trzeba im przyznac, Tez ogolnie średnio lubie narod ukrainski za UPA, ale nie oskarżajmy za to wszystkich tych narodowości bo oni nie mieli na to wplywu Polki też są bardzo ładne tak generalnie, ale Ukrainki brzydkie nie sa napewno

Gość gość
Polki i Ukrainki są różne, ładne i brzydkie, choć wśród ukrainek więcej slicznotek patrząc męskim okiem

Gość gość
"Tez ogolnie średnio lubie narod ukrainski za UPA" Ja tego narodu w ogóle za to nie lubię, zwłaszcza, że Bandera to ich bohater. "ale nie oskarżajmy za to wszystkich tych narodowości bo oni nie mieli na to wplywu" Masz rację, aczkolwiek powinni przeprosić za zbrodnie UPA i oficjalnie je potępić, tak jak Polska uznała wielki głód za ludobójstwo i oficjalnie potępiła.

Gość gość
Ta ze zdjęcia jest obrzydliwa fuj

Gość gość
Generalnie brzydkie nacje to jak wiadomo Angielki, Niemki, często Irlandki, Belgijki, Holenderki, one są przeważnie takiej mocniejszej kości i mają często konskie twarze, czesto są aż za wysokie i mja meska sylwetke. Nie pisze dlatego tak, ze ich nie lubie ,ale nie trudno to zauważyc ,że wiekszość kobiet ma tam taki typ urody Ładne w Europie to są słowianki czyli Polki, Czeszki, Ukrainki, Białorusinki, Rosjanki, Rumunki też często jak są młode, Włoszki i HIszpanki są średnie, Francuzki to zależy, ale są i bardzo ładne i brzydkich tez nie brakuje, za to w duzych miastach są parfekcyjnie zadbane i dobrze sie trzymaja jak na swój wiek Jak kiedyś byłam w Paryzu i gadałam z jedna francuską bo też była w tym samym hotelu co ja to powiedziała ,że ma 45 lat, a mnie zatkało bo dałabym jej ze 30. Ale te "wschodnie" słowianki pod względem urody maja sie czym akurat pochwalic, nawet Niemcy ich czesto szukaja na żony

Gość gość
Generalnie brzydkie nacje to jak wiadomo Angielki, Dyskutowałbym :)

Gość gość
No nie wiem, jak bylam w Anglii to wiekszosc z nich była nieurodziwa, ale oczywiscie są wyjatki od reguły Te narody Germanckie ogólnie są nie ładne W skandynawii podobno są łądne kobiety, tak mówili koledzy mojego chłopaka, ale nie wiem bo nie byłam

Gość gość
Ale uważam tez, ze Polacy mało doceniaja Polki za urode, czesto wrecz krytykuja co widać na tym forum A wszędzie gdzie byłam w zachodniej Europie i w UK i w DE i na południu we Włoszech czy HIszpanii to zawsze spotkałam się z tym,że mówili " O, Poland very beatiful", ogólnie taka jest tam opienia o Polkach bardzo dobra. W Stanach podobno też bardzo doceniaja urode słowianek ze wschodniej Europy ( bo dla nich tez jestesmy wschodnia Europa oni tego nie rozróżniaja"

Gość gość
Albo co chwile mówili " jesteś Polka? Od razu wiedziałem bo masz urode Polki"

Gość gość
"Ale uważam tez, ze Polacy mało doceniaja Polki za urode, czesto wrecz krytykuja co widać na tym forum" Raczej gimby z karaczana. Ja jestem patriotą i zdecydowanie wolę Polki od jakichś tam Ukrainek, Rosjanek, czy innych Białorusinek.

Gość gość
dziś jeśli już krytykują to za zadufanie w sobie, nadmiar erną wyniosłość,brak patriotyzmu i wioskową mentalność - co obce zawsze lepsze, łatwość dostępu i nadmierne rozkładnanie nóg pierwszemu lepszemu cudzoziemcowi itd , tandetny styl Niektórych polek nie wszystkich Co do urody polki to nie klony są takie za którymi łasiłbym się jak wygłodnjiały pies i wył z zachwytu a są takie co nawet kijem bym nie ruszył.

Gość gość
To wynika z tego, że Polscy generalnie nie doceniaja swoich zalet, mamy tez sporo wad, ale po pierwsze Polki generalnie maja opinie ładnych, a to juz cos, pod drugie jesteśmy jednym z najbardziej wykształconych narodów Europy bo u nas zeby sie czegoś dorobić trzeba mieć solidne wykształcenie przeważnie, a tam na Zachodzie ludzie mniejsza wage do tego przywiazuja bo i tak biedni nie są i wystarczy im pensja np kelnerki za która mozna spokojnie wyżyc i jeszcze starczy na wakacje, ciuchy, nie tak jak u nas Mamy sporo atutów tylko nie potrafimy tego docenić >W szkołach u nas poziom jest bardzo wysoki , słyszałam o koleżance mojej mamy, która wyprowadziła sie z synem z liceum do UK i on tam nie miał praktycznie co robic bo przerabiali rzeczy na poziomie gimnazjum Mieliśmy wielu sławnych ludzi na całym świcie jak Chopin czy Wałęsa, przeszliśmy tyle trudnych wojen i dalismy radę, mamy bardzo bogata historie, piękne miasta jak np Krakow, Duzo pieknych krajobrazów, zreszta coraz wiecej turystów nawet z Japonii do nas przyjeżdza. A my tylko na siebie narzekamy, troche przykre

Gość gość
Ale jeszcze jest dużo do zrobienia.Niestety polki mają opinię ładnych i łatwych choć nie wszystkie są ładne czy łatwe. Tak jak pisałem polki to nie klony, mają różną urodę choć typowo polska uroda to okrągła buzia bez wydanego podbródka co raczej na plus;) Dużym problemem jest to że kobiety z z Polski często są zakompleksione w stosunku do obcokrajowców jakby były nie 3. A 4. Światem a tak naprawdę ani pod względem urody, wykształcenia czy pochodzenia nie mają się czego wstydzić. To nie Indie gdzie większość ludzi nie ma toalet i załatwia potrzeby w krzakach...