Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ala006

Mój facet nie akceptuje moich tatuaży, kłótnie.

Polecane posty

Gość gość
Jak c***asuje to zrób sobie na ci/pie i będziedz piekna.

Gość gość
Jestes po jego stronie? To gdyby kazal jej sie operowal to tez bys byla? Przeciez widzial jak wyglada, znal jej przeszlosc. Tak, sama tez mam tatuaze, ale po prostu nie zwiazalabym sie z kims komu sie one nie podobaja. To nic wielkiego. Moim zdaniem wiekszym problemem jest to DLACZEGO on jej robi to uwagi. Wprost przyznal, ze sie jej wstydzi, a ona powinna w ogole zapomnjec i udawac, ze miala.wspaniale dziecinstwo.

Gość adrian221
jakie Wy jesteśce mało kumate... Tez jestem facetem i bylem w podobnej sytuacji i nie wiecie jakie to bylo dla mnie ciezkie,kiedy zakochalem sie w kobiecie , która miala tatuaze, a ja bylem ich przeciwnikiem. Wtedy powstaje taki konflikt wartości. Mnie to do takiego stopnia ,aż nie zniechęcało , ale są tacy faceci, których kobieta przestaje automatycznie wtedy pociągać. Z punktu widzenia powiedzmy faceta-przeciwnika , ma to podłoże psychologiczne tzn. każdy facet na ziemi szuka podświadomie takiej samicy, która nakarmi jego dzieci, da im bezpieczenstwo , opieke i troskę,czyli będzie dobrą matką oraz żoną. Patrząc na wytatuwane kobiety facet wnioskuje,ze ta kobieta mu tego nie zapewni.( wiem, ze nie musi tak być,ale sory memory)Dlatego koleżanka jest tak zdziwiona dlaczego mój facet mimo,ze sam ma tatuaze, mi nie pozwala tego robic. Z drugiej strony działa to tak, że ta niegrzeczna kobieta, zwracająca na siebie uwage po przez tatuaze może wzbudzic u niego pociąg seksualny, ale nie bedzie jej natomiast traktował w kategorii kobiety na dłużej. ( poczytajcie syndrom madonny i ladacznicy) Także, podsumywując dziewczyny dla świetego spokoju sie nie dziarajcie. Zebyście miały szerszą grupe odbiorców wsród facetów.

Gość gość
Wyobraz sobie, ze nie kazdy zyje po to zeby szukac faceta. Myslisz, ze jestes jakas wielka strata jak zawsze.mozna miec faceta bez dziecinnych dylematow?

Gość gość
od takich facetów trzeba uciekać

Gość gość
Sory ale miec ubytki w 1 i 2 to jakas masakra... strach pomyslec co w innych zebach sie dzieje...

Gość gość
To chyba właśnie ladacznica powinna szukac szrszej grupy odbiorców :P

Gość gość
Dzieci mają to do siebie, że jak ktoś im zrobi przykrość to walą focha i po prostu mają tę osobę w dupce aż nie zostaną przeproszone. Szkoda, że u dorosłych to tak nie działa :P

co za c***a z tego kolesia. Typ porkoju prawiczków z kafe. A dziary na boku u laski, biodra żebra chyba najbardziej oddziałują na wyobraźnie. Motylek na łopatce to miała i moja 40 letnia kochanka a jest to niesamowicie mądra i światła osoba.

Gość gość
ja znam 30 latke z dosc sporym tatuazem na plecach, bardzo inteligentna kobieta, ma wlasna firme, meza, ktoremu nie przeszkadzaja jej tatuaze :P fajni, nietuzinkowi ludzie

ale o czym my tu gadamy ? O ciemno grodzie i średniowieczu :D Polska 100 lat za murzynami jeszcze. Jak wysłałem fotke że mam kolczyka w uchu to brali mnie za metroseksualnego geja. A tu gdzie mieszkam już robie sie "przestarzały"

Gość gość
niektórzy ludzie są dziwni, moja znajoma robiła wielkie oczy jak zrobiłam sobie kolczyk w nosie

Gość gość
tylko p****y i ludy pierwotnee się tatuują

Gość gość
murzyny z dżungli wtykają sobie co nie tylko gdzie popadnie

Gość gość
Ja tez podejrzliwie patrzę na kobiety wytatuowane, ktòre nie szanują swego ciała. Ok, błędy, szaleństwa mlodosci, ale autorka juz jest dorosła, zrównoważona, i tatuaże moze usunąć. Chyba, ze chce cale zycie pracowac jako sprzątaczka lub pompiara na stacji benzynowej, jak moja wytatuowana sąsiadka. Tatuaże robiono sobie w więzieniu. I w gangach, na znak przynależności do grupy. Kobieta na poziomie nie tatuuje się. Basta. A chłopak jest fajny. Nie krytykuje Cię, ale...resocjalizuje. Od lat dentyści leczą że znieczulenie, więc Twoje zęby to po prostu zaniedbanie. Trzymaj się chłopaka i słuchaj się go , dziękuj Opatrzności, że bo spotkałaś.

Gość gość
tatuaże i kolczyki pozwalają uniknąć kontaktu z prymitywami :)

Gość gość
Tatuaże mogą upiększać, ale też szpecić. Sama zrobiłam sobie kiedyś tatuaż i po latach zdecydowałam się go usnąć w sprawdzonej klinice https://chiroplastica.pl, bo po prostu był już niemodny. Wydaje mi się, że przed zrobieniem tatuażu trzeba się bardzo dobrze zastanowić. Czasem taki niemodny tatuaż da się nawet fajnie przerobić, a jeśli nie macie wyjścia, to teraz laseroterapia jest skuteczną metoda. Chirurgia plastyczna jest teraz na wysokim poziomie wiec nie ma się co martwić.

Gość gość
teraz tautaże są na czasie i mogę byc piekną ozdoba, ale rzeczywiście wszystko kiedyś wyjdzie z mody.

Gość gość
ciekawe czy rzuciła tego buca