Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ala006

Mój facet nie akceptuje moich tatuaży, kłótnie.

Polecane posty

Gość gość
No własnie dlatego piszę, że nie chodzi tu o blizny, on nie akceptuje i nie rozumie, twojej przeszłości, bo sam pochodzi z dobrego domu, i to , ze masz taką rodzine trakruje jako coś złego. Nie chce widzieć niczego co by mogło nie pasować do jego idealnego obrazka. Co do wypowiedzi o rozchwianiu emocjonalnym zgadzam się, podałam to tylko jako przykład szufladkowania, nie widzę w tym nic złego. Tym bardziej, że ktoś po przejściach, ma prawo być pogubionym, i rozchwianym emocjonalnie. Grunt, że próbuje coś z tym zrobić, i stara się by żyć normalnie, i to już jest bardzo duży sukces. A jeśli facet autorki tego nie rozumie, to najwidoczniej jest zbyt głupi i mało odpowiedzialny wiążąc się z kimś takim. Zamiast zrozumienia autorka dostaje oskarżenia , ze wychowała się w takiej rodzinie, i ma blizny.

Gość gość
gość dziś 9:17 to Ty jesteś strasznie głupia, skoro oceniasz kogoś na podstawie tego co robił... x ...i robi. A ty na jakiej podstawie oceniasz? Na podstawie tego co piszę stwierdzasz że jestem ubogi i płytki i konkludujesz że mi współczujesz więc idąc dalej przypuszczam że w twojej opinii oceniać się powinno po słowach. Dobrze myślę? ;) Wszyscy ludzie bez wyjątku oceniają to co widzą i co słyszą. Nieprawdą jest że ktoś jest tolerancyjny i nie ocenia czy to po wyglądzie czy to po zachowaniu. Żeby człowiek nie oceniał musiałby nie być do tego zdolny a więc musiałby być w jakiś sposób psychicznie upośledzony. Zdrowi nieoceniający ludzie nie istnieją. To mit i taka moda na głupią tolerancję. Gdybyś faktycznie nie oceniała po czynach to przykładowo morderstwo niemowlaka byłoby dla ciebie czynem moralnie neutralnym. I przestań mi pieprzyć tych modnych głupot. Ja o sobie mówię że jestem człowiekiem oceniającym wszystko i wszystkich ponieważ mam własne opinie mam własny wyrobiony gust i jestem nietolerancyjny. Co więcej są to zalety a nie wady które posiada każda myśląca jednostka ludzka.

Gość gość
Zmień chłopaka bo jak nie to on ciebie zmieni na jakąś normalną bez tych francowatych tatuaży. I usuń to paskudztwo jaknajszybciej. Jak można na własne życzenie tak się okaleczyć?

Gość gość
Kazdy wyglad ocenia inaczej. Facet autorki ocenia jej przeszlosc na ktora nie miala wplywu, tatuaze to tylko kropla w tyn morzu.

Gość gość
gość dziś Chamski gosc - wierze na slowo, ze troll ktory od miesiecy wypisuje te same bzdury ma "sporo w glowie". Jestes wulgarnym gowniarzem ktory przyszedl tu wylacznie po to, zeby jeszcze bardziej dowalic autorce. x Żadne dowalić. Odpowiedzieć i wyjaśnić. A d**ek który jej tatuaży się czepia zamiast zerwać to taki sam kretyn jak każdy kto sobie tatuaże robi. Powinien się kretynowi ząb zepsuć i bardzo boleć żeby mógł przez całe życie na tego zęba narzekać. Wyjaśniam to o dupku żebyś nie maiła wątpliwości że wcale nie mam na celu gnębienia autorki.

Gość gość
09:48 Nastepne beda spodnice, po bozemu :) i bluzki z dlugimi rekawami nawet latem, co by blizny pozakrywac. Wtedy sie nie bedzie wstydzil swojej kukielki :)

Normalni ludzie nie robią tatuaży. Każdy, kto ma choć jeden tatuaż ma poryty łeb :-P

Gość ala006
Jak to nie znajde pracy? z tego wzgledu nie chcialam ich robic w widocznym miejscu.Doczytaj gdzie je zrobiłam. Rozmawiałam z chłopakiem i powiedział,ze zle mnie na początku ocenił, kiedy sie poznaliśmy własnie przez wyglad ,a jego zachowanie i nadwrażliwośc wynika ,że patrzy przez pryzmat tego co mu opowiedziałam na temat rodziny itp. Powiedział, ze te dwa tatuaze ,które sobie zrobilam rok temu ( sentencje ,które mówią o tym zeby stawac sie co raz lepszym i nie poddawac) , są dalej wypadkową przeszłości i w taki sposób to okazuje. Powiedział,ze myslal ,ze dawno mam juz to za sobą, a dalej mam chyba z tym jakis problem, bo gdyby byly by dla mnie te slowa takie wazne to zapamietalabym je w głowce a nie bazgrolila sobie po ciele. Uwaza ,ze to dalej bylo patologiczne zachowanie jak ,kiedys w gimnazjum pocielam sobie ciało. Dla mnie mialo to byc na znak uwolnienia sie ze złej przeslosci oraz przypominania sobie ,ze jeśli tyle przeszłam to nic mnie nie zaskoczy, tylko umocni...

Gość gość
Jeszcze rozumiem czemu autorce moga przeszkadzac te pewnie nieprofesjonalne tatuaze. Sama mam kilka duzych i pewnie tez irytowalby mnie brzydki zygzak. Natomiast ponizania o ojca, blizny i wymagania bolesnego zabiegu laserowego usuwania nie ogarniam. Ten facet ma mentalnosc gimnazjalisty

Gość gość
Autorko, jak sama widzisz jemu przeszkadza twoja przeszlosc. To zawsze bedzie czescia Ciebie...i badz dumna z tego jak daleko zaszlas. Te tatuaze to mily sposob na prywatna nagrode triumfu. Badz dumna z tego kim jestes i nie daj sie ponizac temu dupkowi

aha i powiedział,ze nie patrzy na to jaką mam/miałam rodzine i nie wini mnie za to. Tylko chce uswiadomic... Powiedział, ze jakby nie chciał to by sie ze mna nie wiazał. sama juz nie wiem gdzie lezy problem :(

Gość gość
Policz do 10 i przeczytaj sobie jeszcze raz wypowiedzi ludzi jesli nie wiesz co zrobic.

Gość gość
Uswiadomic o czym? Ze masz sie wstydzic, ukrywac, udawac, ze wszystko jest ok?

Gość gość
Problem lezy w tym, ze on jest bardzo powierzchowny. Ze jak kolega troll uwaza, ze duzo wie, i ze to dorosle zachowanie osadzac ludzi na podstawie tego, jak wygladaja, a jak pozna wartosciowa osobe z tatuazem to niby przeprosi, ze na poczatku za tatuaz skreslil, ale potem bedzie wymagac usuniecia tego tatuazu. To nie jest w porzadku. To typowa polska zasciankowa mentalnosc - pojedz na zachod i zobaczysz, ze tatuaz to calkiem normalna ozdoba u normalnych ludzi. A koledze trollowi chcialabym jeszcze dodac, zeby mu rozjasnic w jego madrej glowce: to, ze bronie autorki i zarzucam ci chamstwo na podstawie niegrzecznych wypowiedzi, nie znaczy wcale, ze jestem autroka. Robisz z siebie posmiewisko i piszesz dlubie posty do niewlasciwych osob :)

Gość gość
Mi się podobają dziewczyny z tatuażami. Jeżeli facet nie akceptuje twoich tatuażu, to nie akceptuje ciebie, a w tej sytuacji jedynym rozwiązaniem jest rozstanie. Bo jak można być z facetem który cię nie akceptuje ?

Gość gość
Jeżeli facetowi nie podobają się tatuaże dziewczyny, to znaczy że wkrótce ją porzuci. Jednym z warunków stałego związku jest dopasowanie się upodobań faceta to wzorków tatuaży na ciele kobiety, stanowiących przecież zewnętrzną ekspresję jej Duszy.

Gość gość
gość dziś A koledze trollowi chcialabym jeszcze dodac, zeby mu rozjasnic w jego madrej glowce: to, ze bronie autorki i zarzucam ci chamstwo na podstawie niegrzecznych wypowiedzi, nie znaczy wcale, ze jestem autroka. Robisz z siebie posmiewisko i piszesz dlubie posty do niewlasciwych osob usmiech.gif x Pośmiewisko bym z siebie robił gdyby te długie posty miały niespójną treść a nie dlatego że adresowane są do niewłaściwej osoby ponieważ w dyskusji liczy się to aby rozmówcy odpowiedzieć z sensem a nie to żeby odpowiadać wyłącznie autorowi tematu. Gdyby tu pisał ktoś inny i nawiązałby do mojej wypowiedzi to odpowiedziałbym mu tak samo rzeczowo jak autorce i tobie. Czy to powyżej jest dla ciebie wystarczająco zrozumiałe?

Gość gość
Znowu sie wysililes na dluzszy post nie do konca rozumiejac o co mi chodzilo. Nie spodziewalabym sie wiecej po osobie oceniajacej ludzi na podstawie wygladu, wiec moze lepiej mi nie tlumacz, poradze sobie jakos.

Gość gość
gość dziś Nie spodziewalabym sie wiecej po osobie oceniajacej ludzi na podstawie wygladu... x Teraz będzie krótko. Wygląd o którym piszesz to skutek czynu ale czy ty nie zauważyłaś przypadkiem że sama oceniłaś mnie po słowach a ja zwróciłem ci na ten fakt uwagę?! Czego spodziewasz się po sobie oceniającej po słowach? Czegoś więcej niż po mnie oceniającym po czynach? Napisać drukowanymi czy zrozumiałaś?

Gość gość
Ja nie oceniam na podstawie samego wyglądu. Mój mąż i większość znajomych mają tatuaże i śmiało mogę stwierdzić, że każdy z nich ma nierówno pod sufitem. Wiedzą o tym, że wg mnie tatuaże są ohydne i jakie zdanie mam na ich temat, bo głośno im to manifestuję :-P

Jak to się mówi widziały gały co brały,chyba wcześniej wiedział o Twoich tatuażach i rodzicach?Skoro go to obrzydza to po kiego diabła jest z Tobą? Jak kiedyś chłopak chciał ze mnie zrobić blondynkę,skrócić spódniczki i zafundować tipsy to kopnęłam go tak w tyłek,że do tej pory pewnie leci.

Gość gość
Wreszcie jakaś rozsądnie myśląca laska. Nieodpowiedniej osobie daje się kopa po czym należy odwrócić się na pięcie i zając własnym życiem. Kretynka zastanawiająca się ,,dlaczego mój facet (to lub tamto) podczas gdy ja go kocham'' nadaje się tylko żeby ją łańcuchem do kuchennego kaloryfera przykuć i jęzor obciąć bo i tak przez całe życie nie wyduka niczego sensownego.

Gość gość
zgadzam się, to Ty może zacznij do jego wyglądu się przypieprzać, że nie podoba Ci się coś, i by udał się na operację. Już pomijając kwestie blizn i rodzinnej przeszłości, To jest Twoje cialo i masz prawo robić z nim co ci się pdoba, jeżeloi jemu to nie odpowiada, niech znajdzie taką bez, on powinien miec z tym problem, nie Ty.

Gość gość
Ale po co takie przepychanki? Nie lepiej po prostu zakonczyc ten nieudany zwiazek?

To moj podszyw robiony przez Zmij84 wystarczy porownac historie nicka mozna go tez rozpoznac optycznie Moj nick WILK_1946 podszyw Zmij84 spacjaWilk_1946 Mam podszywa to pewnie Zmij84 wiec musicie niestety sprawdzac histori nicka bo optycznie nie do rozroznienia. Pewnie w moim nicku WILK_1946 zamiast duze litery i uzyl malej litery L To historia mojego nicka Strona główna Profil użytkownika: WILK_1946 WILK_1946 Edytuj swój profil Nie potrzebujesz żadnego zaproszenia na ERO żeby do Wilka napisać. xxx wilk.bacowka@gmail.com< /a> Nieodrodny Syn Gór i Dzikiej Północy które wykuwają ludzi i zwierzęta jak ze stali by mogły co dzień kroczyć wąską ścieżką między życiem a śmiercią. Tam ciągle jeszcze takie słowa jak honor, odwaga, lojalność , przyjaźń, odpowiedzialność za wspólnotę mają swój prawdziwy sens. Bo takie są właśnie Góry i Dzika Północ i za to je kocham całym sercem... e-mail: wilk.bacowka@gmail.com< /a> Dodaj temat Dodaj przepis Dodaj recenzję Wszystko: 2135 Tematy: 73 Posty: 2062 Recenzje: 0 Przepisy: 0 A to historia nicka podszywa Strona główna Profil użytkownika: WILK_1946 WILK_1946 Nieodrodny Syn Gór i Dzikiej Północy które wykuwają ludzi i zwierzęta jak ze stali by mogły co dzień kroczyć wąską ścieżką między życiem a śmiercią. Tam ciągle jeszcze takie słowa jak honor, odwaga, lojalność , przyjaźń, odpowiedzialność za wspólnotę mają swój prawdziwy sens. Bo takie są właśnie Góry i Dzika Północ i za to je kocham całym sercem... e-mail: wilk.bacowka@gmail.com< /a>< /a> Wszystko: 38 Tematy: 25 Posty: 13 Recenzje: 0 Przepisy: 0

Gość gość
WILK_1946 dziś To moj podszyw robiony przez Zmij84 wystarczy porownac historie nicka mozna go tez rozpoznac optycznie Moj nick WILK_1946 podszyw Zmij84 spacjaWilk_1946 x Gdybyś był człowiekiem nietuzinkowym i charakterystycznym to żaden podszyw nie umiałby wcielić się w twoją rolę gdyż byłbyś rozpoznawalny bez żadnych porównań i wyjaśnień. Jako wskazówka niech ci / posłuży to jedno zdanie: Przyczyna jest w sposobie myślenia a nie w sposobie wyrażania myśli.

Gość gość
Moge sie zalozyc ze kazda z osob ktora wypowiada sie negatywniebo tym facecie ma tatuaz lub chce sobie zrobic. kazdy jest inny. Tak samo dla was jest to dziwne jak i dla niego.ja jestem po jego stronie.uwaza ze czlowiek jest zbyt zmienna istota by robic sobie takie rzeczy , pomijajac fakt ze jest to nieeleganckie. Nie sluchaj autorko tych zarozumialych o pawim stylu bycia dzirwczyb.Chlopak chce isc na kompromis dlatego niee chce zakonczyc zwiazku bo widzi pewbie wiecej pozytywnych rzeczy w autorce po za samymi tatuazami

Gość gość
Ztymi zebami to masakra.Ja dbam o zeby ,nosilam aparat leczylam zawsze jak byla potrzeba,wybielam regularnie.O zeby trzeba dbac co do tatuazy co sie komu podoba ja mam kilka ,plus duzo kolczykow taki jest moj styl i zaden facet tego nie zmieni.Dlatego mam takiego faceta,ktoremu to sie podoba.Byly sie krzywil na nowe tatuaze i kolczyki.A sam mial tatuaze,ale wedlug niego ja ich nie powinnam miec.Byly o to wrecz awantury on sie dziaral ja mialam patrzec.Zwiazek sie rozpadl,spotkalismy sie po okolo 2 latach i powiedzial mi,ze zaluje ja tez zalowalam ,bo bylismy super para,ale jego obsesja to zniszczyla.teraz mam faceta ,ktory akceptuje to co robie z wlasnym cialem i mu sie to podoba