Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wyludzenie renty przez sąsiada co robić

Polecane posty

Gość gość

witam mam sąsiada który ciągle się mnie czepia n byle co niestety mamy jedno podwórko które jest należyące do wspólnoty mianowicie wiem doskonale że pobiera ręte nie do końca ona mu się należy ponieważ faktem jest to że miał wypadek i miał porażenie cztero koniczynowe lecz wyszedł z tego po kilku latach chodź normalnie lecz na komisji poleciał na wózku twierdząc że nie może stanąć na nogi czy mogę to zgłość ?

Gość gość
możesz ale to że był na wózku nic nie znaczy dla lekarza orzecznika a nie komisji. dla lekarza ważne są wyniki badań, opinie lekarskie a nie to czy ktoś na wózku czy nie

Gość gość
tak tylko że on przedstawił badania od lekarza znajomego któremu zapłacił za wystawienie papierka wiem to od niego jak jeszcze żyliśmy w zgodzie

Gość gość
Moze nie chciało mu sie isc wiec pojechal. Na hulajnodze tez może. Po co ma placic za bilet?

Gość gość
lekarz musi mieć wyniki badań robione na bieżąco od lat bo lekarz orzecznik zawsze żąda od przychodni przysłania całej dokumentacji pacjenta czyli wyników badań, kontroli zazywania lekarstw itp

Gość gość
ponad to zapomnialem dodać że on pracował lecz bez umowy na czarno to jeżeli jest w stanie podjąć pracę to z jakiej racji pobiera rete

Gość gość
Jeszcze mało w zyciu widziales gościu skoro myslisz ze nie da się załatwić. W dzisiejszych czasach wszystko kupisz za kase

Gość gość
Zglosic zawsze mozesz. Tylko przemysl czy az tak chcesz zaszkodzić sasiadowi? Nie wybaczy ci tego do konca zycia. Będziesz wrogiem na zawsze. Czy tego chcesz?

Gość gość
wiem na sto procent że jemu nie może przysługiwać ręta jest normalnym człowiekiem który może iść i pracować ma 31 lat pracował chodzi jeździ samochodem to my podatnicy dajemy na utrzymanie takich osób

Gość gość
zmyślasz. wiesz lepiej niż lekarz? teraz rente dostać jest bardzo trudno i trzeba miec naprawde dobrze udokumentowaną chorobę, żeby lekarz orzecznik dał rente

Gość gość
renta, łosiu

Gość gość
Jeszcze mało w zyciu widziales gościu skoro myslisz ze nie da się załatwić. W dzisiejszych czasach wszystko kupisz za kase xxxxxxx no własnie. za kasę a nie za te ochłapy co sie dostaje jako rente

Gość gość
nie jest zameldowany tu nawet ciągle się czepia mam małe dwa bomble w wieku rok i dwa lata on ma psa który jest agresywnym chodź młodym psem wcześniej był na smyczy teraz go puszcza to jak ja mu powiem że jak chce mieć psa agresywnego gdzie przebywają dzieci to niech kupi kaganiec to co mam czekać aż dziecko mi zagryzie to mi powiedział że mam sobie pilnować dzieci lepiej a jak nie to trzymać je w domu to moje dzieci mają być w domu jak jest taka piękna pogoda a jego pies na zewnątrz

Gość gość
lepiej podkabluj gajowego że nie skończył 67 lat a zaczął pobierać emeryturę !!! :D

Gość gość
dzięki za odpowiedź nie da się normalne żyć nie dość że zrobił sobie szambo otwarte 3metry od mojego okna to jeszcze ten pies po za tym wyzywa wywala śmieci pod moje drzwi a ja chce by było jak wcześniej albo go doprowadze do tego żeby przestał mi robić takie rzeczy albo go zniszcze jak on mnie powoli

Gość gość
jedyne co możesz mu zrobić to skoczyć na pen-dzel !!! :D

Gość gość
autorko jesteś mściwa szuja dobrze że wojny nie ma bo pierwsza byś była na gestapo donosić na sąsiadów