Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sysia16

Czy powinnam dać chłopakowi prezent ?

Polecane posty

Hej :) Jakiś czas temu poznałam pewnego chłopaka.Tydzień temu w sobotę poszliśmy na plażę,lody,do wesołego miasteczka i dostałam od niego różę i od tej pory jesteśmy parą ,czyli tydzień .Jutro ma urodziny i nie wiem czy powinnam coś mu dać ,czy to jeszcze za wcześnie. Proszę doradźcie mi ,bo nie wiem co o tym sądzić.

Gość gość
Nie tyle konkretny prezent, co uczcij urodziny jakimś drobiazgiem, świadczącym o pamięci, to miły i pożądany gest.

Jaki to np.może być prezent? W sumie nie miałam czasu chodzić po sklepach

Gość gość
Jakaś durnostojka.

Gość mumiana
jak nie masz czasu to rób tak jak ja na necie zamawiam ;p najcześciej na avans.pl bo tam mam też opinie prawdziwe (tak myślę;) ;p

Gość Merdiv
Urodziny to urodziny więc powinnaś coś mu dać :). Może coś co go zaskoczy. Fajną opcją jest Platforma 3D Designers, dzięki niej możesz wydrukować na drukarce 3D swój projekt :), jeśli się na tym nie znasz to do wyboru są ciekawe gotowe szablony. Wybierasz szablon, czekasz na wycenę a potem już tylko na kuriera w drzwiach, wszystko online :) więc nawet z domu nie musisz wychodzić i tracić czas w sklepie.

Gość gość
Brelok, zapalniczka.

Gość gość
Jeśli nie wiesz kompletnie co kupić i nie wiesz co lubi, co mu się podoba a co nie, to możesz po prostu go gdzieś zaprosić, gdzie może nie był. Np. na jakiś ładny deser czy obiad (zależy ile masz kasy), ale myślę, że jeśli nie jest rozpieszczony, to taki miły gest też go ucieszy, kto powiedział, że prezenty muszą być czysto rzeczowe? :) Możesz też zrobić lub kupić jakiś mały torcik czy okrągłe ciasto i wetknąć świeczki, zapalić i je wnieść z zaskoczenia :) Moi się cieszą nawet z takiego gestu. Co o tym myślisz? :)

Gość magda098
Zależy ile pieniędzy chcesz na to przeznaczyć. Facetów rajcują nowinki techniczne, możesz więc kupić mu drukarkę 3D :) ale możesz też wydrukować online świetny brelok z waszymi inicjałami. tutaj znajdziesz gotowe szablony http://3ddesigners.com.pl/#hello

Gość gość
Platforma 3d designers? ja tylko w grafice widziałam co dzięki tym drukarkom można wycudować,myślałam o dekoracjach dla dziecka w pokoju, jakieś figurki. Nie wiedziałam, że mają również gotowe szablony, muszę tam zerknąć.