Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co robią teraz wasi mezowie

Polecane posty

Gość gość autorka z
Na dodatek jedziemy jutro z dziecmi do moich rodziców około godz jazdy i ja prowadzę. To widzę ze jednak za dużo mu pozwalam.

Gość gość
Mój jest w pracy na imprezie

Gość gość
mój uprawia seks ze swoją nową miłością... albo są już po...

Gość gość autorka z
Ale z drugiej strony pracuje od rana do wieczora 23 wiec jakiś relaks mu się należy czy nie ? Skolowana jestem juz.

Gość gość
Maz, ktory zostawia żonę w 36. tyg.ciazy jeszcze z dwojka dzieci i idzie na impreze to zwykly SKURWlEL!!!!!! Glupia jested, ze sie na to godzisz.

Gość gość
mój leży na kanapie obok i ogląda tv a ja z lapkiem na kolanach. Ogólnie spędzamy praktycznie cały wolny czas razem.

Gość gość
a tak serio. dbajcie zeby facet od najmlodszych lat pociechy staral sie byc dla niego/niej najlepszym kumplem. nie ma fajniejszej zabawki niz dobry tata :) duzo nauczy, ma dystans, posmieje sie, faceci czesto lubia rozne dzieciece rozrywki, jakby nigdy nie dorastali. wystarczy ich dobrze pokierowac

Gość gość
Gra na PS4

Gość gość autorka z
Wiem ze głupia na dodatek tydz temu jak był na piwie to wrócił po 7 rano i była wojna i znowu mu pozwoliłam. Może boje się ze jak mu zabronie to i tak pójdzie. Zresztą on nie widzi w tym problemu tylko ja wg mam zły humor hormony i pretensje

Gość gość
Nic mu sie niev stanie, jak przez mieiac,dwa nie poimprezuje. A ty imprezujesz?? Tobie tez sie nalezy nie??? Dwiojka dzieci i dom na glowie od rana do nocy nawet w weekendy i jeszcze koncowka ciazy w afrykanskie upaly. No ale przeciez trzeba sie zarobic, zeby maz byl zadowolony! Przejrzyj na oczy! Ma cie w d***e, skoro taksowka do porodu ci kaze jechac. Pewnie bzyka tam jakas panne i tyle.

Gość gość autorka z
Zaraz była bo sam poszedł to od razu zdradza. Chyba ma trochę rozumu i w takiej sytuacji jak jestem to by mnie w ch **a nie zrobil

Gość gość
Mój ochlał się piwska, jestem na niego wściekła, złazi mi z oczu i kręci się po podwórku, albo siedzi na tarasie, sprawdzam ciągle czy do basenu nie wlazł, bo boję się, że się dureń utopi :( Do tego przez tą gorączkę dzieciaki nie śpią jeszcze, ale jak zasną to zaciągnę go do tego basenu, schłodzę, a później do łóżka i otrzeźwię ;)

Gość gość
ogląda szklo kontaktowe

Gość gość autorka z
DDobrze ze masz taką możliwość. Ja to już nie wiem co to sex . Mało atrakcyjna z brzuchem jestem. Chociaż wcześniej nie był to problem

Gość gość
2 monuty temu zrobil nam po drineczku i wlasnie wlacza nowego MadMax-a....

Gość gość
Mój ogląda Harry Pottera na TVN :D córka ogląda jakąś bajkę u siebie w pokoju, ale zaraz zagnam ja do spania.

Gość gość
Mój wrócił niedawno z pracy wziął kąpiel i właśnie poszedlbdo kuchni zrobić sobie kolację. Dwuletni synek śpi

Gość gość autorka z
E to widzę ze tylko mój ma rąk dobrze :-P

Gość gość
gość dziś Ja bym zabronila. W 36. tygodniu, to mozesz w kazdej chwili urodzic!!! A jak ci nagle wody odejda? To zadzwonisz po niego i cie po pijaku zawiezie na porodowke, czy sama pojedziesz, a on nietrzezwy zostanie z dziecmi??? Bo nie wierze, ze pije tam mleko. xx A to ciąza nie trwa 40 tygodni ? :) I tak przez czas pozostay do porodu ma przy zonie warowac ? :D To nie ma taxi, karetek itp ? Koniecznie musi byc mąz ? Samemu sie nie da rady ? Serio ?

Gość gość
Mój usypia dziecko, a ją siedzę na necie i jem lody. Dziś jego dzień usypiania.

Gość gość
Jak tak czytam ze mezus przy każdej z was waruje, je kanapeczki, robi drineczki, ogląda głupie filmy to myślę że to nudne i przeslodzone do porzygu I ze autorka choć może też nie ma idealnie to ma jednak zdrowsze podejscie

Gość gość
Są karetki, taksówki itd ale to nie znaczy chyba że mąż ma balowac co tydz przez całą noc dopóki żona nie urodzi. Ale widzę że dla niektórych jest to normalna sytuacja więc nie ma sensu dyskutować :)

Gość gość
Mój jest w pracy...

Gość gość
Jeśli dla Ciebie picie drinków i wspólne spędzanie czasu z mężem jest nudne to współczuję wyboru partnera, bo my chociaż jesteśmy 8 lat po ślubie to nadal lubimy razem spędzać czas, serio! I wcale jedno z nas nie musi balowac całą noc żeby było ciekawie.

Gość gość
Ja siedzę na balkonie z piwem i papierosem. Mąż w sypialni słucha muzyki i gra na gitarze.

Gość gość autorka z
A mnie się wydaje ze nie należy przesadzać w jedna czy druga stronę. Napisałam tu ponieważ wydaje mi się ze jednak mój mąż przesądza. Nie znam tych ludzi z którymi jest na grillu widziałam grillu co ze raz w zyciu . To około 30 osób. Nie pracy. Jak I am. Nic przeciwko żeby z kumplem na piwo wyszedł tak tu w mieszanym nie znanym towarzystwie trochę mnie to gryzie

Gość gość
Ok tam, oj tam. Ja bylam w 38 tc, mój mąż poszedł na imprezę, a mi wody odeszły nad ranem... I jakoś sie wszystko odbylo i nie uważam go za nie wiadomo co... Tak wyszlo, nikt się nie spodziewał...

Gość gość autorka z
Trochę mi się litery poprzestawialy. :-)

Gość gość
Drink i "glupi film" to akurat dla mnie idealna forma spedzenia piatkowego wieczoru. Ciezko przez caly tydzien pracujemy (ciezka praca niekoniecznie oznacza prace w kamieniolomach ;) ) akurat nie zalezy mi na "yntelektualnych" rozrywkach, mozg tez musi czasami odpoczac ;) W sumie najwazniejszy jest fakt bycia razem :)

Gość gość
Mój kosi(żniwa są:)) ja umyta i wypachniona leżę i czekam by mnie ostro zerżnął:) nie odmówi mimo zmęczenia syn półtoraroczny od 20spi