Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klara0908

przyjme rzeczy dla dzieci

Polecane posty

Gość klara0908

Witam przyjme rzeczy dla dzieci jestem w trudnej sytuacji materialajnej i prosze o pomoc dzieci ida do szkoły i brakuje mi ciuszkow dla nich i butow dziekuje dzieci w wieku 3,5 corka,5lat corka i syn 10 lat

Gość gość
do roboty pasozycie

Gość klara0908
Jak mozna isc do roboty jezeli dzieci niemaja opieki a tak ogolnie to prosze tylko o rzeczy bo potrzebuje

Gość gość
A Ty sfrustrowany gościu nie mający pojęcia o sytuacji Autorki zbyt łatwo oceniasz ludzi. Ktoś poprosił -miał prawo. Ty dasz, albo nie dasz -i to jest Twój wybór. Ale żeby zaraz wyzywać? Nie od dziś rodzice przekazują sobie ZA DARMO ciuszki po swoich dzieciach, my mnóstwo dostajemy od znajomych i sami też dajemy. Ale Ty pewnie jesteś z tych, co wszystko na allegro sprzedają, bo żal dać komuś za darmo. Niestety Autorko mam młodsze dzieci. Ogłoś się na forum polki.pl lub wegedzieciak. Powodzenia.

Gość klara0908
Dziekuje za dobre słowo napewno spróbuję dobrze ze sa jeszcze ludzie którzy wiedzą jak to jest ja tez wydawalam ciuszki innym bo po co maja za male lezec jak ktos moze inny ponosic dzięki :-)

Gość gość
" prosze tylko o rzeczy bo potrzebuje" Jaaaasne, a te "rzeczy" to z nieba innym spadaja. Na rzeczy trzeb azapracowac. Idz na forum pomocowe, gdzie cie sprawdza i wtedy ewentualnie dostaniesz. Daj, daj, kazdemu daj a potem sciemniara sprzeda na allegro.

Gość klara0908
Jak bym mogla to bym do pracy poszla i sobie zarobila a jak ktos nie potrafi zrozumiec sytuacji mojej to niech sie nie odzywa

Gość klara0908
:-)prosze moze znajdzie sie dobra duszyczka

Napisz na jakiejs fb stronce albo tablicy ogłoszeń że zamienisz, pewnie po tych dzieciach masz, możesz oddać ciuchy najmlodszej i chlopca, po starszej córce młodsza może nosić albo zgłoś się do jakiejś organizacji przy kosciele, pck, caritas. Skandal, że dla uchodźców pelno kasy a polskie dzieci nie mają w czym chodzić :(