Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alfa123

zdradze jak na dlugo zachowac mlody wyglad jesli podpowiecie jak znalezc faceta

Polecane posty

Gość alfa123

jw. powiem wam co robie, czego uzywamm ze wygladam na kilka lat mlodsza jesli podpowiecie jak i gdzie poznac faceta na poziomie tzn. normalnego, pracujacego, myslacego glowa a nie hu**m. chodzi o to, ze mimo ze ja jestem normalna, mam prace biurowa, nie mam nalogow interesuja sie mna same obiboki i pasozyty. ogolnie ciagle mam adoratorow, w ponad 100 osobowej firmie uwazana jestem za atrakcyjna- wszedzie gdzie wazna jest prezencja wysylaja mnie wiec smiem twierdzic, ze wygladam dobrze a mimo to adoratorzy sa albo brzydcy albo nic nie warci. co z tym zrobic?

Gość gość
Ja znam pewien sekret :) Ale Ty najpierw powiedz swój :)

Gość gość
Wujedz do Norwegii, oni tam są.

Gość alfa123
wyjechac nie moge, musiala bym tam zaczynac od "0" a tutaj mam dosc poukladane zycie. chyba ze na wczasy:) ja zadalam pytanie- ujawnij sekret a ja ujawnie swoj:). powaznie. mam 30 lat, a kazdy "daje mi" nie wiecej 26. ostatnio jeden 20 latek, ktory chcial sie ze mna umowic zapytal mnie dlaczego koleguje sie ze starszymi kolezankami a nie rowiesniczkami, a tak sie sklada ze moje kolezanki sa wlasnie rowiesniczkami:)

Gość gość
To Ty musisz sobie wybrać faceta i zwrócić jego uwagę a potem sprawić aby on myślał, że Cię zdobywa. I jeśli chcesz faceta dominującego, to nie możesz być dominująca, bo będziesz uległych przyciągać.

Gość alfa123
no wlasnie. ale jak to zrobic aby on myslal ze to on mnie podrywa a nie ja jego? widze go i co? mam sie patrzec, nie patrzec? odezwac, udawac obojetnosc? zaznaczam ze w podrywaniu jestem kiepska, bo jestem dosc wstydliwa wobec faceta ktory mi sie podoba. ogolnie nie jestem niesmiala.

Gość gość
Np. wzrokiem i uśmiechem :) Poproszeniem aby Ci w czymś pomógł, coś wyjaśnił. I udawanie obojętnej też nie jest dobre. Twój błąd polega na tym, że czekasz aż ktoś Cię wybierze. Dlatego nie jesteś zadowolona. To Ty masz wybrać :)

Gość alfa123
aha dodamze nie szukam ksiecia. jestem po 2 nieudanych zwiazkach z nieodpowiednimi facetami, do krolewiczy bylo im daleko wiec nie jestem jakas mega wymagajaca, ze musi byc bogaty, piekny, na stanowisku. po prostu chciala bym kogos normalnie myslacego.

Gość gość kawaler do wzięcia
Podaj swoje wymagania w troche większych szczególach a i napisz coś więcej o sobie. Gdzie mieszkasz,? bo to dosyć ważne.

Gość alfa123
no wlasnie ostatnio ktos mi sie spodobal, ja chyba jemu tez ale nie umialam sie przelamac aby zagadac cos, rozmawialam tylko sluzbowo. w tej sytuacji moze to i dobrze bo potem sie dowiedzialam, ze jest zonaty. ogolnie lubie gadac, jestem towarzyska a jesli ktos mi sie spodoba "zacinam sie". jakas dziwna jestem ;)

Gość gość
Jeszcze dodam: nie rób z siebie desperatki co chce być w związku nie uwieszaj się na nim, nie bądź ciągle potrzebująca i marudząca wykaż się empatią i współczuciem

Gość gość
A Twój sekret to jaki?

Gość alfa123
jestem z bliskich okolic warszawy. juz pisalam, ktos normalny czyli nie menel, nie taki ktory na kazdej imprezie musi wyrwac inna panne. no i wyglad tez jest wazny- nie jestem najgorsza wiec i facet powinien wygladac niezle.

Gość gość
Jaki jest ten sekret młodości? :)

Gość alfa123
zaden sekret, to proste sposoby. po pierwsze zrezygnuj z kosmetykow przeciwzmarszczkowych. one nic nie daja. zainwestuj w dobry krem ale nawilzajacy nie koniecznie najtanszy, tutaj nie warto oszczedzac. kremuj sie nawet 3 razy dziennie. no i od wewnatrz. ja uzywam Gal- kapsułki z olejem kilka sztuk dziennie. troche sportu na swiezym powietrzu. picie sokow bez konserwantow- ja lubie pomidorowy. wazna jest systematycznosc. pewnie was te proste sposoby rozsmiesza ale na prawde dziala.

Gość gość
A jaki to olej?

Gość alfa123
GAL Tran z witaminami i kwasami omega chyba 3 i 6. wazne aby to byl olej a nie suche tabletki.

30 lat i nie wie jak facetów uwodzić... I rzekomo ladna :) Prowo oceniam na ³/10 za ilość odpowiedzi i zaangażowanie pelikanic :)