Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z chłopakiem

Polecane posty

Gość gość

Poznałam wczoraj chłopaka na portalu randkowym. Fajnie mi się z nim gadało, ale ja juz mam wątpliwosci co do naszej znajomości :/ na jednych zdjęciach jest przystojny, bo są podretuszowane, a na takich zwykłych jest bardzo przeciętny, jak kosmita troche wygląda :/ mieszka jakieś 40 km odemnie, nie chce żeby się fatygował. Powiedziałam mu że fajny jest, przystojny, uśmiech ma ladny i wgl. Ja mu też się spodobałam. Nie chce za bardzo się z nim spotykać, wole troche inny typ faceta. Boje sie jego reakcji nie wiem co robić kucze blade :-(

Gość gość
Nie no wiesz, bo mówilam mu że mi się podoba, ładny uśmiech ma itp. I boje się jak zareaguje, bo że nadzieje mu zrobiłam niepotrzebnie czy coś... :-(

Gość gość
Dziewczyny doradzcie coś :-(

Gość gość
Po co pakujesz się w coś z czego nic nie będzie? Nawet go nie poznałaś na żywo i już masz wątpliwości. Dziewczyno trochę dystansu do Siebie, skąd wiesz, że on nie uznał Cię też za kosmitkę? Byście razem do siebie pasowali..

Gość gość
Gość z 10:34 Ja tylko wyrażam swoje zdanie. Jak z nim gadałam myślałam, że fajny jest. Ale jak go zapytałam czy się spotkamy to nagle mu się spać zachciało. Nie wiem co mu ściemnić, bo nie chce kontynuować tej znajomości. Wolałabym mieć chłopaka z miasta i widywaģ go codziennie niż żeby się fatygował 40 km. Bez sensu

Gość gość
Zresztą nie musisz mnie obrażać, że też uznal mnie "za kosmitke". Popatrz na siebie.

Gość gość
Trzeba było nie zaczynać. Skoro ci nie pasuje taka odległość to po co mu pisałaś takie rzeczy? Teraz przestaniesz się odzywać tym samym on tracił tylko czas. Niby faceci są tacy najgorsi ale oni też mają uczucia wiesz :/ minimum empatii... Tobie byłoby fajnie na jego miejscu? A wygląd to nie wszystko wygląda jak wygląda i nie powinnaś go oceniać

Gość gość
Myślałam, że odległość żaden problem. Mój kolega jest z dziewczyną i ona mieszka od niego 50 km i ciągle jeździ kilkoma autobusami, pociągiem. Pomyślałam że nie odpisze kolesiowi bo on też już się na razie nie odzywa. Lub napisze prosto z mostu, nic mu nie obiecywałam...