Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ubrania z widocznym logo luksusowych firm.

Polecane posty

Gość gość

Nie mam tu na myśli takich marek jak nike czy adidas, ale Gucci, Escada, Armanii... Podoba Wam się to, czy Was to śmieszy, albo może drażni?

Gość gość
Wiocha na maksa. Nie kupuję rzeczy, które mają w widocznym miejscu logo. Dla mnie jest to wada produktu. Mogę znieść logo na kuble na śmieci ale nie na mojej osobie.

Gość gość
Mnie najbardziej śmieszą rzeczy w wielkim logo nike i adisas, a armanii rzadko widuję.

Gość gość
Luksusowe firmy to nic złego, przynajmniej masz pewnosc co do jakosci. Nawet przy okulrach przeciwslonecznych warto na to postawic. Tym bardziej, ze nie nie zawsze musi byc takie drogie, spojrzcie np na www.galeriawidzenia.com

Gość gość
mam spodnie od armaniego (bojówki), tylko guziki są logowane, kurtka ma wszywkę wewnątrz, podobnie sukienka dolce-gabbana- wszystko w środku, beżowa koronkowa bluzka coco chanel ma na dole metalowe logo koloru złotego, którego prawie nie widać nie jestem słupem reklamowym, chyba prędzej na torebkach, czy okularach logo jest widoczne, bo na ciuchach to raczej nie

mnie to śmieszy;) szczególnie jak widzę taką osobę ubraną w podróby tych firm i jedzie autobusem z siatami z marketu, a tu wielkie versace na bluzce, LV na torebce, śmieszne to jest;)