Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Muj

Polecane posty

Gość gość

P. Gdzie on jest?

Gość gość
w du/pie :P

Gość gość
Jaki P?Boze to Ty Aneto znowu tutaj szukas jakiegoś Pawła?.czy to Ty Agniesko szukasz tu Piotra?.popraw orty.Rzygać już się chce od tego P.Wszędzie P i P..gdzie nie spojrzę same P.O co kaman z tym P?.Masakra.s

Gość gość
do tej ostatniej: podstarzała "s", czy nie uważasz, że czas wreszcie pisać coś mądrzejszego? :P

Gość gość
Nie !.nie uważam.Nie jestem podstarzała i bardzo chciałabym wyglądać na swoj wiek czyli poważniej..bo podobno póki co to wyglądam jak dziecko.Jestem tym faktem nieco sfrustrowana ponieważ małolaty sobie do mnie startują a to mnie denerwuje.Mając dzieci trzeba i należy wyglądać poważnie.s

Gość gość
Trzeba i należy zająć się robotą !

Gość gość
Robota już była. Trzeba jest zająć tera wychowaniem dziecków.

Gość gość
s. - jak powiadają mądrzy ludzie ma sieczkę we łbie. jej się wydaje, że młodo wygląda. masz dzieci, to sie nimi zajmij, a nie siedzisz tu cały dzień :P

Gość gość
Nie życzę sobie obrażania mnie!.Ostatni raz pisałam tutaj rowny tydz.temu.Wczoraj cały Bozy dzień spędziłam w pracy więc chwila relaksu też mi się należy.Co do dzieci - to mam dawno odchowane.Mało która jest tak troskliwą matką jak ja i mało która poświęca dzieciom ryle czasu co ja.Nie dam Ci się sprowokować gosciu bo sama znam siebie najlepiej.Zmykam do pracy.S

Gość gość
Oj Boże Boże..z kim ja tu piszę.!.Same niewychowańce i małolaty.Gdybym to ja was wychowywała to nie uzywalibysciw tak rynsztokowego języka oj nie!.Moje dzieci przynajmniej nie przeklinają.!.s

Gość gość
zmykaj do pracy, larwo "s" :P :D buhahahahaaaa

Gość gość
W*********j Sylwia :-D

Gość gość
Aha i kolejnosc jest taka-najpierw się odhowuje dzieci..do wieku szkolnego..przedszkolnego a potem się rusza do pracy.Ja jestem z tych co pracować nie tylko chcą ale i muszą właśnie z uwagi na dzieci.!poziom waszych wypowiedzi to dno.Nie będę z kimś takim dyskutować!.s

Gość gość
ta, nie będziesz, a dyskutujesz, walnięta gołębico :D

Gość gość
Zasob waszego ojczystego jezyka mnie przeraża.Serio tylko tyle umiecie ?To grzech tak przeklinać i kaleczyć język.Nikt. was widać sacunku nie nauczył.!!!!!!!!s

Gość gość
Chowam dzieci pod kloszem przed takimi jak wy.Od patologii jak najdalej!Ide bo mi transport odjedzie.Ktos musi pracowac a wy tu siedzcie aż zgnijecie do reszty.s