Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

uwaga na randki z internetu

Polecane posty

Gość gość

Umówił sie a potem okazało sie ze jego karta nie działa.Kelner i obsługa chcieli wezwać policje,ja zapłaciłam za siebie a jego zatrzymali,nie miałam zamiaru płacić za niego.Nie wybierajcie drogich restauracji ani nie dajcie sie namówić na exkluzywny klub bo potem moze sie okazac ze bedziecie musiały zapłacić rachunek.Mi sie udało,odrazu zareagowałam,zapłaciłam za siebie i wybiegłam.Najlepiej od razu informować kelnera,ze kazdy placi za siebie.Faceci są bezczelni,im bardziej czarujący tym gorszy naciagacz .uwazajcie.tacy umawiają sie na kolacje i żerują na naiwnych kobietach,chca sie nażreć za darmo, temu sie nie udało.

Gość gość
Dlatego nie należy umawiać w knajpach, ja zawsze na pierwsze spotkanie wybieram się na zwykły spacer, bo raz... nie lubię jadać w knajpach, kiedyś trochę w nich pracowałam i wiem że tak podaje się ludziom odpady do tego często z bonusem, a dwa... restauracja, czy klub to zgiełk i hałas, brak prywatności i ciężko kogoś poznać naprawdę podczas kolacji. Poza tym jak przychodzi do rachunku, to dziwnie się czuję, bo nigdy nie pozwoliłabym aby obcy facet za mnie płacił, bo niby z jakiej racji skoro jest obcy!

Gość gość
jakiś czas temu jeden koleś pisał że założył konto na sympatii i na profilu zamieścił swoja fotkę był wykształconym przeciętnym facetem .Pisał że przez rok nie umówił się z żadną kobietą po roku zmienił nic i fotkę opis zostawił dokładnie taki sam .Jak wspominał fotka była jakiegoś rosyjskiego modela to z dnia na dzien dostawał tyle wiadomości od dziewczyn z polski a niektóre nawet proponowały mu pieniądze za sex po 500 i 1000 zł . Reasumując stwierdził że dla polek nić poza wyglądem się nie liczy i dla tego na portalach randkowych jest dużo rozwódek przed trzydziestką.

Gość gość
No zlotko komuna juz sie skonczyla wiec darmowych pieniedzy po prostu nie ma ruszyc glowka trzeba jak na chleb i inne luksusy tam tego zaruszyc 000 www.youtube.com/watch?v=n08-SNPvLKk

Gość gość
rozwódki prze 30sa a ja ci powiem dlaczego ,kobieta zachodzi w ciaze,zostawia prace a facet nie poczuwa sie do obowiazku utrzymania rodziny tylko lawiruje i liczy na kase rodzicow i to zazwyczaj rodzicow zony,tez to przerabiałam i po co komu taki gnojek.

Gość gość
Akurat miałaś nie farta. Ja się umówiłam kiedyś z chłopakiem w restauracji nie chciałam nic więcej poza colą bo nie miałam przy sobie pieniędzy żeby coś drogiego zamawiać (właśnie mając na względzie takie sytuacje) ale on i tak zapłacił jeszcze zostawił napiwek i poszliśmy na normalny miły spacer. Można? Można.

Gość gość
Faktem jest że dla polek liczy się wygląd i dobry bajer a rzadko idzie w parze ładna buzia z inteligentna zawartością .Najczęściej jest niestety ładna bysia i pusto w głowie i związek z kimś takim nie ma sensu ale to temat rzeka

Gość gość
i co jestescie razem,chyba nie,a wiesz dlaczego bo na 3randce zaproponował pokoj w hotelu,tez to przerabiałam

Gość gość
To wyżej do 12.25 jest

Gość gość
najpierw wyglad a potem charakter

Gość gość
faceci tez patrza na wyglad.

Gość gość
nie do końca bo na żonki najczęściej wybierają nie te najładniejsze raczej przeciętne poczytaj w necie.

Gość gość
zapamiętajcie dziewczyny z polski że uroda szybko przeminie i liczy sie tylko to co jest w głowie bo to nie przemija.

Gość gośćewka12345
a mnie ostatnio kolega zaprosił na lody, tyle, że tego loda sama musiałam sobie kupić, on kupił sobie i tyle, więc ja kupiłam sobie a potem się jeszcze głupio spytał czy będziemy się spotykać, oczywiście olałam dziada:P

Gość gość
nie wszyscy faceci tez sa piekni.

Gość gość
facet powiedzial ze jestem najpiekniejsza.

Gość gość
"Nie wybierajcie drogich restauracji ani nie dajcie sie namówić na exkluzywny klub bo potem moze sie okazac ze bedziecie musiały zapłacić rachunek" Buhahahahaha blachara musiala sama za siebie zaplacic.:D to idziesz do dobrego lokalu tylko wtedy kiedy zarujesz na facecie:D:D co za sprzedajne zdziry. Dobrze, ze sie facet nie dal nabrac

Gość gość
gośćewka12345 a może on miał na myśli innego loda ale ty nie skumałaś ha haaaa

Gość gość
Drogi lokal on sam wybral ty buuuhhhahha idiotko bezmyslna, nic mądrego napisać nie potrafisz tylko ryczysz jak osioł-oslico tępa.:P,cb.nikt nie zaprasza bo po co,ryczysz i ryczysz w każdym temacie.

Gość gośćewka12345
gość z 14.09-> w kwestii tego "innego loda" to pewnie miał ochotę, ale potem:P czemu lody wszystkim kojarzą się tylko z jednym:P w każdym razie na swoje skąpstwo nie dostał nawet buzi na pożegnanie:P