Małaaaa21 0 Napisano Sierpień 8, 2015 Cześć dziewczyny :) mam pytanie.. używałyście krążka antykoncepcyjnego? Jeśli tak to czy przytyłyście? Chce schudnąć kilka kg i boje się, że moje ćwiczenia pójdą na marne oraz dieta. Kilka dni temu zaaplikowałam pierwszy..mam wątpliwości co do jego działania , bo trzymałam go w szafie przez 20 dni zanim mogłam użyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 8, 2015 O jaki krążek chodzi? Nuvaring? Pisz precyzyjnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 8, 2015 Jeśli o Nuvaring, to należało go trzymać w lodówce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 8, 2015 ..mam wątpliwości co do jego działania , bo trzymałam go w szafie przez 20 dni zanim mogłam użyć. x Jak można uważać za środek anty coś, co do czego ma się wątpliwości? I z czym nie postępowało się wg. instrukcji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 8, 2015 Po takim trzymaniu to możesz założyć go to buzi i nie jeść.Dolna dziura wymaga innego krążka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach