Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto kogo widział z forum Ero

Polecane posty

Gość gość
gość 20.44 Postawa godna pogardy ? Naprawdę ? Mam was wszystkie na emailu i nigdy w życiu żadnej i nikomu bym nie pokazała ani jednego zdjęcia ! To jest godne pogardy i dlatego nazywasz mnie larwą ?! Głupia pindo nie wysyłaj fot na lewo i prawo i nie będziesz miała powodów do niepokoju. Niektóre wysyłają normalne foty, ale niektóre po dwóch , trzech dniach gołe cyce i ciipy a później płacz i zgrzytanie zębów :O Btw dziewczyny naprawdę uważajcie komu i co wysyłacie

Gość gość
Samansara wysyła cycki, Szambo nie lepsza. 💤

Gość gość
gość dziś Ptyś siedział za pierdoły,zresztą krótko był to samo mówi za siebie. Zaźucam na niego sieć,dobry materiał na facetausmiech.gif yyyyyyyyyyyy Ptyś dlaczego sam sobie cukrujesz?Alkoholiku bez zębów?

Gość gość
Ja nie uważam Twojej postawy za godnej pogardy, bo dobrze, że nic nikczemnego z tymi fotami nie zrobiłaś. Chociaż jest też pytanie, jaki był kontekst wysłania, bo trudno mi sobie wyobrazić, że ten palant wciskał Ci je, a Ty się broniłaś:O Możliwe, że się wykazalaś ciekawością... No i nie mów, że masz nas "wszystkie", bo nie masz.

Gość gość4imp
Cóż, przez takie tematy jak ten człowiek przestaje ufać komukolwiek. Sama jestem na etapie "zlikwidowałam maila". ;) Ja i Sam nie wysyłałyśmy zdjęć jak leci mitomanie. :D Mogłabym śmiało wymienić komu wysłałam jakiekolwiek zdjęcie, nie mam nic do ukrycia, chyba, że te osoby mają. Dlatego nie ryzykuję. ;)

Gość gość
gość dziś Ale ta osoba wysłała Tobie cudze zdjęcia bez zgody. Wg Ciebie to jest OK?

Gość gość
Eve 21.03 kto by cię chciał widzieć nadumana aseksualna lampucero? Chunchita Inessa wysyła każdemu ci/pę.

Gość gość
Akurat mnie nie masz bo nikomu nie dawałem swoich zdjęć Może napisz że widziałaś wszystkie kurffy i alfonsów ale akurat tych wszyscy widzieliśmy:-D:-D:-D:-D:-D

Gość gość
Pisałam z tym idiotą, gdy on nagle zaczął mi wysyłać fote jedna po drugiej ! Mam 14 dziewczyn. Spytałam jak jedna z Was wyglada, bo wiedziałam, że z nią pisze, a ten zaczął sypać jak z rękawa. Na drugi dzień głupio się tłumaczył, że był pijany :O

Gość gość
Wyjdzcie na piwo do żywych ludzi, bo się starzejecie wszyscy. Eve Imperum Ineessa Androgen Mucha Bó Nowy Życie wam przecieka przez fekalia ero]czesc]

Gość gość4imp
Moją ci=pę widziały tylko dwie osoby. I aż. ;) Ale czy z forum czy z życia to ... zostawię dla siebie. ;)

Gość gość
gość dziś Pisałam z tym idiotą, gdy on nagle zaczął mi wysyłać fote jedna po drugiej ! Mam 14 dziewczyn. Spytałam jak jedna z Was wyglada, bo wiedziałam, że z nią pisze, a ten zaczął sypać jak z rękawa. Na drugi dzień głupio się tłumaczył, że był pijany pechowiec.gif 88888888888888888888888 jesteś gorsza niż ten co wysłał ci zdjęcia kłamczuszko :P

Gość gość
21.06----- święta racja, dlatego powinna napisać co to za"znany niebieski nick":-D

Gość gość
Pijany? A, to już wiem kto!:D To jesteś usprawiedliwiona:)

Gość gość
gość4imp dziś Moją ci=pę widziały tylko dwie osoby. I aż. oczko.gif Ale czy z forum czy z życia to ... zostawię dla siebie. oczko.gif v Wiemy Red Imperium, że widział ją WIlk, Koke Władca i Szybciutki Mareczek:classic_cool:🖐️

Gość gość
4 imp Nie bądź taka pewna tych, którym wysłałaś te foty, bo ja sama byłam pewna, że akutat ten niebieski jest godny zaufania :( Żadna ze mnie mitomanka tylko was ostrzegam.

Gość gość4imp
Przykro mi 21.10, ale dziś przebiegłam 5 km, przejechałam na rowerze z 30, byłam na obiedzie u mamusi, na solarium, na zakupach...daj żyć i odpocząć. :O Nie wychodzę sama do knajp. ;) Piszesz o Najszybszym w mieście? :) Śmiało. ;)

Gość gość
Zdjęcia wysyłał Robert Kojot. Jeżeli ktoś zacznie wklejać zdjęcia kobiet, polecą foty panów. Się zdziwicie jakie "ciacha" siedzą i kłamią.

Gość gość
21.07 nie zapluj się z emocji i teraz masz nad czym dumać, choćby nad tym, czy na pewno jestem Eve;)

Gość gość
Tak sądziłam, że to kojot:)

Gość gość
Gość 21-03. Myśl co chcesz. Widziałam go,chciałbyś mieć 50% z jego urody. Znam go z kafe od zeszłego roku

ość dziś Zdjęcia wysyłał Robert Kojot. Jeżeli ktoś zacznie wklejać zdjęcia kobiet, polecą foty panów. Się zdziwicie jakie "ciacha" siedzą i kłamią. X Dobrze, że nie filmy ;)

Gość gość
Szambo ciebie miał każdy na mailu. Mąż dumny z obrotnej żony:O

Gość gość4imp
Nie znam Kojota żadnego. :D

Gość gość
A kto to ten Kojot ? To nie on

Gość gość4imp
Tak, każdy mnie miał ma mailu. ;) :D To pisz kto to, bo mam "wąską" (krótką) listę. :D

Gość gość
Czyli na forum jest więcej pijaków sprzedawczyków. :D

Gość gość
Jak masz taką wąską to wiesz ;-):D

Gość gość4imp
Znam tylko jednego pijaka. :O

Gość gość
4imp czyżby ? :O