Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wysokie kobiety 178 180 figura dieta

Polecane posty

Gość gość

Witam, jakie macie wymiary lub wagę? Ćwiczycie? Odchudzacie się? Przy dobrych wiatrach taki wzrost i dobra waga wygląda jak modelka. Jak jest u WAS?

Gość gość
Przy wzroscie 180 nie trzeba sie odchudzac i tak nikt nie zechce takiego "drzewa" :D

Gość gość
głupoty gadasz niscy faceci aż się ślinią na wysokie baby

Gość gość
ejjjj kto mówi, że są tylko niscy faceci??? Ja mam 178 i męża 193 wiem że temat nie dla wszystkich, więc wy-niższe nie wchodźcie tutaj i nie obrażajcie przez lato sie zapuściłam i przytyłam 5 kg, teraz chcę to zrzucić zawsze miałam i mam problem z brzuchem i boczkami oraz z wewnętrzną stroną ud wyglądam nieciekawie, a mój mąż jest szczupły, więc kobieta w tym wzroście i z tłuszczem nie wygląda ok mam rower stacjonarny, ale sił na chodakowską np mi nie starcza jestem uzależniona od słodkości więc to jest problem gdy jem systematycznie co 3h faktycznie udaje mi się wytrwać, bazuję na niskim ig, musi mi zejść te 5 kg..

Gość gość
Niski facet nie będzie chciał chodzić z wyższą kobietą, ale wysokich facetów też jest całkiem sporo :)

Gość gość
temat dziwnie zbacza z drogi nie pisałam o tym że szukam faceta i czy komuś sie spodobam ............halo.nie o to chodzi ja faceta już mam od 15 lat chodzi mi o wygląd i ciało

Gość auto r k a
dodam, że mam 35 lat

Gość auto r k a
czyżby nie było tutaj kobiet o tym wzroście...??

Gość gość
Naprawde nie ma kobiet o tym wzroaciw? To taka rzadkiac? Myslalan ze teraz jest duzo wysokich kobiet

Gość gość
moja koleżanka z pracy jest twojego wzrostu i waży ze 150 kg. jeszcze chodzi.

Gość gość
chodzi mi o to, że powołuję się na wzrost, ponieważ 60 czy 65 kg inaczej wygląda niż na kobiecie 158,o to mi chodzi

Gość auto r k a
teraz gdy oglądam się wokół siebie widzę mnóstwo nastolatek wręcz mega wysokich i dziwię sie że nie mam tutaj kobiet w tym wzroście poprostu. Chyba zrozumiałam, że odchudzanie czy dieta to jedno a wzrost to coś innego, bo nie mam kompanów, pozdrawiam i życzę miłego odchudzania

Gość auto r k a
hmm, to już teraz wiem dlaczego tak sie na mnie wszyscy patrzą...dziwnie..jak na mutanta..pozdrawiam, bez odbioru

Gość gość
Mój wzrost to 182 cm. Jestem trochę po trzydziestce. Był czas kiedy utyłam do 75 kg (ostatnia zima) i czułam się z tym bardzo źle. Chociaż sporo ćwiczyłam (3 razy w tygodniu intensywnego wysiłku) nie mogłam schudnąć. Od stycznia przeszłam dodatkowo na dietę 1000 kalorii. Posiłki dostarczała mi firma kateringowa. Po 5 tygodniach schudłam 5 kg, potem z rozpędu jeszcze 3 kg. I to była idealna waga. Potem zaszłam w ciążę więc sport odpada, ale ze względu na cukrzycę ciażową jestem na diecie pod opieką lekarza. Bardzo dobrze się czuję, nie puchnę i mam wrażenie, że to dzięki zdrowemu jedzeniu.

Gość gość
Acha zapomniałam dodać, że u mnie 2-3 kg więcej nie widać od razu, jakos tak się rozkłada na dużej powierzchni ;-), ale za to już więcej nadprogramowych kilogramów wygląda bardzo źle. Ze smukłej kobiety łatwo zamienić się w szafę. Kwestia innych proporcji u wysokiej kobiety niż u niższej.