Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nieśmiałość wobec kobiet

Polecane posty

Gość gość

Cześć Niedawno znajomi zaprosili mnie na domówke. Zgodziłem się przyjść, ale teraz to sam już nie wiem. Nie byłem nigdy na czymś takim, nie przepadam za imprezami. Ma przyjść sporo osób, w tym dziewczyny. Będzie też alkohol (wypiłem 1 piwo w życiu). Chodzi mi o że pewnie pójdę to będę tylko siedział gdzieś w kącie i patrzył jak bawi się reszta. Chciałbym przełamać swoją nieśmiałość. Dodam, że mam 17 lat. Macie dla mnie jakieś rady? Z góry dzięki za odpowiedzi.

Gość gość
Na domówkach zawsze sie znajdzie jakieś towarzystwo. Przy alkoholu integracja jest najlepsza, wypijesz 2 piwa i ani sie nie obejrzysz a bedziesz z kims gadal

Gość gość
Nie chcesz - nie pij. Zachowuj się naturalnie. Może rozmowa sama się rozwinie w gronie. Przyznam, że uwielbiam nieśmiałych facetów (pewnie dlatego ze nie cierpie zbyt pewnych siebie bo są chamscy i traktują jak rzecz). Mój obecny narzeczony właśnie nieśmiałością mnie zauroczył. Mało mówił na początku ale był słodki i uśmiechał się. Najwyraźniej wystarczyło to wtedy i owocuje już 4 lata. Dodam, że on miał wtedy 22 lata. Jak ktoś jest nieśmiały to raczej taki już zostaje ;) każdy ma swój charakter i jest wyjątkowy, Ty pewnie też.