Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mozna byc molestowana w zwiazku??

Polecane posty

Gość gość

Hej, czy zdarzylo Wam sie kiedys ze mowiliscie swojemu facetowi ' odejdz nie mam ochoty' a on nadal Was macal ? to molestowanie prawda? czyli cos karalnego, ale chyba nie zglosilibyscie tego na policje ?

Gość gość
Jeeej ja tlko sie pytam, nie umie ktoś poważnie odpowiedzięc tylko od razu jaja sobie robić?

Gość gość
Głupie pytanie i jeszcze głupsza odpowiedź Rescatora. Normalny mężczyzna na "odejdź, nie mam ochoty" natychmiast przestaje macać. A jeśli nie przestaje, to zostaje tylko sprać go po pysku. I nie marnować więcej czasu na takiego dupka, który ma w zadzie twoje potrzeby, bo koniecznie musi spuścić z krzyża.

Gość gość
jesteś własnością faceta, może cie macać i dymać kiedy tylko chce, więc nie pier/dol

Gość gość
"............Facet nie powinien marnowac czasu na taka leniwa niedajke, ktora ma w zadzie jego potrzeby, ...." xxxxxxxxxxxxxx A gdzie - wg ciebie - facet ma potrzeby swojej kobiety, ktora powiedziala "nie"?

Gość gość
Można być nawet nigdy niechcącą seksu molestowaną. Życie sie różnie plecie i mając to na uwadze pamiętaj żeby nie wiązać się z żadnym facetem póki będziesz miewać te kretyńskie humory przez które odmawiasz nawet wtedy kiedy sama seksu chcesz a na pytanie ,,dlaczego'' dociera do ciebie jaka jesteś durna i z minką p*****lniętego debila który właśnie zaskoczył jaki jest durny odpowiadasz ,,nie wiem''. Posłuchaj dobrej rady. Jestem mądry chłopak i jak nikt wiem o co w tym biega ;)

Gość gość
gość dziś Można być nawet nigdy niechcącą seksu molestowaną ŻONĄ. Życie sie różnie plecie i mając to na uwadze pamiętaj żeby nie wiązać się z żadnym facetem póki będziesz miewać te kretyńskie humory przez które odmawiasz nawet wtedy kiedy sama seksu chcesz a na pytanie ,,dlaczego'' dociera do ciebie jaka jesteś durna i z minką p*****lniętego debila który właśnie zaskoczył jaki jest durny odpowiadasz ,,nie wiem''. Posłuchaj dobrej rady. Jestem mądry chłopak i jak nikt wiem o co w tym biega oczko.gif XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Poprawiam bo zgubiłem kluczowe słowo ;)

Gość gość
Rescator555, ponoc kazdy ma takiego king konga, na jakiego zasluzyl. Jezeli kobieta facetowi mowi "nie", to widac facet jest nie teges w te klocki, a wiec sam sobie jest winien.