Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Czemu w matkach nie mozna miec wsparcia

Polecane posty

Gość gość

jestem juz po 30-tce I nie trafilam jeszcze na porzadnego partnera, albo ktos mnie zdradza, albo jest pijakiem, wiec ich zostawiam, na co moja matka reaguje: chora psychicznie jestes, a kim ty jestes ? ksiecia chcesz? dodam ze moj ojciec tlukl moja matke jak ona byla w ciazy ze mna I 2 mojego rodzenstwa, pil itp nawet jej tesciowa a matka mojego ojca mowila: dziecko rozwiedz sie to nie jest dla ciebie facet, ale ona byla zla ze chca jej malzenstwo rozwalic, I tak samo mowi do mnie, wstyd byc samej...plakac mi sie chce jak ja slysze ,a najgorsze ze moje kolezanki maja tak samo, nasze matki sa z innego pokolenia ktore dostawaly w p...l od mezow I tego samego chca od corek, najgorsze jest to ze to jest moja matka a nie mam w niej wogole wsparcia, niechce spedzic zycia jak ona placzac w poduszke I wyzywajac sie na dzieciach za swoje nieszczesliwe zycie zamiast to zmienic, czasem mam ochote urwac kontakt bo w sumie do czego ona mi potrzebna jak wolala widziec mnie pobita w szpitalu niz sama....

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować