Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brunetos244

ddt

Polecane posty

Wiem jak bardzo ciekawscy wszyscy jesteście więc by was zaspokoić wstawiam moją nową niunie którą poznałem wczoraj w klubie. Na przekór słową znanej piosenki to ona zabrała mnie do swojego domu a właściwie domku letniskowego gdzie spędziliśmy upojną noc i wymarzony początek dnia. Wczoraj seks całą noc i jeszcze dzisiaj nad ranem. Wylizała mnie całego a ja ją. Opływając w motylkach w brzuchu niestety mimochodem wkradła się do mojego życia rzecz niezwykła i niemiła aczkolwiek sam będe musiał dojść z sobą do porozumienia. Pierwszy raz dzisiaj przebija sie we mnie jakieś poczucie winy wobec mojej dziewczyny ale i tak przecież jestem kochany. Oglądajcie bo jeszcze dziś musze usunąć zdjęcia. [img]ht

Gość gość
po co te frajerze

Gość gość
Ale lafirynda. No ale na panienke na 1 noc idealna.

Gość gość
A gdzie karteczka?

Gość gość
znam ją:) 3 lata temu była facetem:) jest po operacji zmiany płci:)

Laska jak laska. Ale ten sportowy pasek do gajeru średnio c***asuje. Mogłeś jeszcze adidasy do tych spodni ubrać. Rozumiem że wyrwałeś ją na buźkę bo na ubiór to wątpię.:-)

Gość gość
Od razu widać że dzifka. Zalety - ryj ujdzie , cyce ale krępa jakąś taka jak baba że wsi

Karteczki niedało rady zrobić a i tą fotke w jej domku szybko ciachnołem specjalnie dla kafeterii. Omega Wiem, ten pas mi w ogóle niepasował do takiego ubrania ale zobaczyłem to dopiero dzisiaj na zdjęciach. Musze kupić jakiś czarny do garnituru.

Gość gość
ale ci sie ręce trząchały jak robiłeś ostatnia fote. chyba jbyłeś w trakcie walenia konia akurat:D

Brunetos nie znasz się... Trzeba było jej szybko podpis na tyłku pierdyknąć. Jak spała to by się nie zorientowała. A tak w ogóle to stać cię na lepszą.:-)

Gość gość
ponieważ niebieskooka sie wstydzi to zaproponuje w tej roli...niebieskooką:D

Gość gość
Coś ta Nikola niezbyt polsko wygląda:classic_cool: Jumasz foty z jakiegoś zagranicznego serwisu, żenada:classic_cool:

Gość gość
chyba ci sie kafe z fejkbookiem pokiełbasiła.

Gość gość
myślałem, że cos wykrzesam z tego tematu ale widze, że to typowy zlot ułomów intelektualnych

Gość gość
brunetos to pijak24

Gość gość
brunetos jak siedzisz w uk to sie chetnie z toba spotkam:)

O ile nie żyjesz w otwartym związku tak jak ja to przecież jest zdrada. Pomyśl jak się poczuje twoja dziewczyna jak to kiedyś się wyda. Ty na pewno nie chciał byś być zdradzany więc bądź honorowy i albo przestani ją zdradzać albo się z nią rozstań.

Gość gość
z tylu jej glowy na zdjeicu jak lezy jest odbicie czyjejsc twarzy zapewne kiepska praca z programem graficznym bo nie widac tam nic od czego twarz moglaby sie odbic i nalozyc. nikt tak nie spi ona wyglada jakby sie opalala.

Nigdy się niedowie ale faktycznie myśle nad rozstaniem. Czuje że ten związek jest mi do niczego niepotrzebny choć kocham swoją dziewczyne, niechce z nią całkowicie zrywać.

Gość gość
Pierwszy raz się spotykam z taką parodią faceta. Zero klasy, zero kultury, zero dojrzałości.

Gość gość
zapewne sie modlila skoro lezala krzyzem.