Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaoaoaoaoa

Za dobry facet

Polecane posty

Gość kaoaoaoaoa

Wiem, ze to głupie i zaraz posypią się masy krytycznych komentarzy, ale może znajda się też jakieś normlane opinie. Chodzi o to, ze mam chłopaka i jest dla mnie naprawdę dobry, nieba by mi rpzychylił, co bym nie chciała zawsze dla mnie zrobi, niczego mi nie odmawia, wszytskoz awsze rozumie... ale ja i tak jakoś nie wiem, czy chce z Nim być. Powinnam sie cieszyć z takiego faceta, ale dla mnie to jest po prostu dziwne, ze facet nie ma swojego życia, tylko ja jestem najważniejsza. Myślę, ze keidyś tak czy inaczej to sie zmieni a nie jestem w stanie powiedzieć jak... Czy cos ze mna nie tak,z e mimoz e mam obok faceta, który zrobi dla mnie wsyztsko to i tak myslę o rozstaniu z nim?

Gość gość
nie przejmuj się ! Kobiety tak mają. po prostu. Jak mężczyzna jest dobry to go odrzucają a jak je bije, wyzywa, poniewiera to mogą z nim żyć. Tak już jest. Ja jestem dobry i nie miałem nigdy dziewczyny ani powodzenia. tak to jest na tym świecie

Gość gość
Powinnaś być wdzięczna losowi, że go masz. I radze ci trzymaj się go bo potem zobaczysz jacy są inni i będziesz żałować tej decyzji. Ja też mam takiego faceta, w zeszłym roku się rozstaliśmy, ale jak się okazało ani jemu nikt inny nie odpowiadał ani mnie tym bardziej. Wróciliśmy do siebie. Teraz widzę jak wiele mi daje w najgorszych chwilach tylko on jest ze mną. Gdy leże w szpitalu tylko on przychodzi podczas gdy koledzy/koleżanki mają to gdzieś. Widzę że robi co może stara się mi dawać wszystko czego chce. Teraz wiem że naprawdę jest wielkim szczęściem i jestem dumna, że go mam, nawet inne dziewczyny mi zazdroszczą. Podsumowując: Masz dobrze - nie s******l tego.

Gość gość
Pocieszę Cię - jesteś TYPOWA BABA. A teraz ta gorsza wiadomość... WSZYSCY FACECI TO ch... tylko jeszcze o tym nie wiesz. Ten Twój też.