Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kim jest Samansara?

Polecane posty

Gość gość

To Koke X jackwhite dziś [20:19] gość 2015.08.03 [22:52] Samansara: Żadne sombrero na głowie, no co ty Jestem Godfather, więc USA i Włochy W Meksyku byłbym jak El Chapo Ale nie jestem i nie mam wpływu na to smiech.gif x tO koKEJ JEST.tO JEGO STYL.jA prDL WIęc W PLOTCE BYŁA PRAWDA. X To pewne.Koke peeerdoli siez imperium /wachlarz mowię Ci uwierz przestań być naiwna

Gość gość
To facet! Kobieta nie używa takiego języka..... :( Koke to ty? Ściągnij spódnice -D

Gość CzwarteImperium
Samansara chodzi w sukienkach. :)

Gość gość
I ty ją jej ściagasz :-D Koke Gubią cie słowa. "Spijanie spermy, ciemne oczy" wiem że jeździsz regularnie do Wachlarz Imperium.... Olka nie jest dla ciebie.

Gość gość
gość dziś czytaj ze zrozumieniem koke odpisał samansarze ,nie jest samansarą koke nadal pisze na forume, utrzymuje też kontakt z Wachlarzem/Imperium odwiedza ją w S opocie tak pisze na privie

Gość CzwarteImperium
Co wy tu palicie? :O

Gość gość
ja myślałam, że ten czub widmo przebrał sie za samansare bo identycznie jest wulgarny i bojowy jak samansara :D były też podejrzenia że kokej to kreska-widmo

Gość gość
a jesteście p******i :O

Gość gość
A widzisz, mówiłem że to raczej do palenia jest. :)Sami jak wróci, to potwierdzi że wachlarzyk z motyla daje taką ulgę jak to co mówiłaś.A Wy...wasze oczy zgrzeszyły więc wyłupcie sobie, ale jeszcze nie teraz, nie przy mnie. Za 20 minut. 🖐️

Gość CzwarteImperium
Oszust. Za 20 minut będzie 21.50. Dziesięć minut się rozbierasz do kąpieli? Nie żartuj. Pamiętaj o skarpetkach. 😴

Gość gość sylwia
Kurcze tydzień mnie tu nie było a tu takie jaja.Ja też byłam nad morzem.

Gość gość sylwia
i ruсhаłаm sie za parawanami hi hihi myślicie, że to wiocha ? :)

Gość CzwarteImperium
Straszna wiocha Sylwio jeżeli robiłaś to w pierwszych ośmiu rzędach. :O Pod wydmę-zapamiętaj. Nie dziękuj. :)

Gość panicz w drogich ciżmach
Ty, to sie znasz na rzeczy Imperium. :)

Gość ygość
Z Sopotu jest. Zna plażowy bon ton. Sopot to taki k***idołek właśnie, bo lans nie z tej ziemi. Ogólnie jednak Trójmiasto jest super. :)

Gość gość sylwia
Ale wy podli jestescie.Moj jedyny wpis to 22.04.proszę mnie nie obrażać.!.Ja nie jestem ani wulgarna ani jak jakaś d*****.Jestem porządna i takich samych komentarzy w moją stronę oczekuję.Wulgarnyxh i obleśnych nie życzę sobie.Ja byłam..w Rewalu.

Gość gość
Kto jest z Sopotu? Samansara? To nie jest Kobieta tylko facet. Wulgarny i ohydny facet. Koke był kiedys 77 letnim żłopiącym denaturat dziadkiem Amstafem . Potem Bodyguardem lubiacym ostry seks i mężatki. Pokasował swoje tematy i niby odszedł. Ale ćwkerkają wróble że tym razem przebrał sie za kobiete.. x Sporo ma kreacji w szafie. Zawsze tak pisał...

Gość gość
Sylwia nie wziełaś dziś leków nie? :D

Gość gość sylwia
W ogole co to za słowo" ****ałam?".fuj obrzydliwie sie was czyta.Kochałam się z męzem..i tylko z nim jednym! ..ale to było bardzo dawno temu.Teraz już nie chcę bo mnie to brzydzi.!

Gość gość
Ja lekow?.jakich lekow?.już mnie nie boli kręgosłup.Dziękuję za troskę.

Gość gość
Ćwierkać to można na priwowaniu. Nie wiem kim jest Samasara. Imperium jest z Sopotu. A ja z Gdańska. Ale jaja. Trójmiasto rządzi. :D :D

Gość gość
slodko winna 2014.12.03 Koke, a wszystko zawdzięczamy komu?usmiech.gif bo widzę wiele new face na Erousmiech.gif Koke 2014.12.03 Słodka, Obstawiam raczej na stałych bywalców w nowych szatach oczko.gif Jest tyle kreacji,że w szafie się można pogubić, a jak jeszcze jakiś mol się trafi to już w ogóle mezalians Koke 2014.12.03 Słodka, Możesz być pewna, że ja swój ziomal jestem oczko.gif Ostatnio jeżdżę na deskorolce, w czapce z fajnym daszkiem i nieprzyzwoicie luźnym ubraniem smiech.gif slodko winna 2014.12.03 Kokesmiech.gif zalewasz?? Nie umiem sobie Ciebie wyobrazić na deskorolce i w bluzie...gdzież Twój garniturek i koszulki polo?usmiech.gif Koke 2014.12.03 Słodka, Co tam zalewam, wystarczy, że wpadnę do szafy tam mam kilka wyborowych kreacji oczko.gif x Bezbrwiowy wstręciuch sw i łysol kokejń naśmiewają się z userów,z ich niewiedzy.Takie nic rechotało z ludzi ,królowa i król ników.

Gość Czwartelmperium
raczej przegrywa zamiast sie ruсhаć, więc nie schlebiaj sobie :D

Gość gość
Sylwia już kiedyś skakalas u pewnej na temacie o Francuzach. Idź spać dziecko bo chyba słoneczko ci przygrzało :)

Gość gość sylwia
Tak.Bo bulwersują mnie podłe i zboczone tematy dlatego że jestem bsrdzo porządną i wierzącą osobą.Kiedyś jezdziłam na nauki dla przyszłych zakonnic.Tam było fajnie bo nikt nie przeklinał i.mowił o sexie.Niestety rodzice zabronili mi pojsc do zakonu.:-(.Kto jest dziecko to widać po waszych wpisach .Ja jrstem poważną matką dorosłego syna i prawie dorosłej corki.!

Gość gość
23:11 ty też tam musiałaś "skakać" skoro tak dobrze jesteś zorientowana :D

Gość gość
Samansara wyłącz klimę i proszę iść do wanny zaraz i ja tam idę. Poranna depilacja musisz najpierw obciągnąć żeby nie sterczał. Lubisz gładkie jajka i łydki. ;}

Gość gość
Zrób zakupy za powyżej 150 zł, za przesyłkę nie zapłacisz nic a dodatkowo dostaniesz rabat 10%, Wejdź na lovestore24.pl, po złożeniu zamówienia wpisz kod: 04311 kod ważny do końca sierpnia

Gość CzwarteImperium
To ja pisałam o 23.07 na tym temacie? :( Więcej nie piję. :O

Gość gość
Zastanawiające. Po rozpracowaniu nicków kim kto jest ,te osoby nagle przestają się odzywać. Giną w piekielnych czeluściach :-D:-D Tak było z BlackSilverem--Jak podają media okazało się, że to Koke. Podobnie z Panem Mikołajem Z Canisem Majorisem Z Ajgorem Z Samansarą. X Wszystko to jedna o ta sama uzależniona od przebierania osoba Nazywa się Koke! Udaje, że odszedł ale wciąż gdzieś się czai pisząc zza krzaka lub pod kolejnym nickiem.