Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skoro kobiety zaniżają liczbę partnerów seksualnych i kłamią odnośnie swojej

Polecane posty

Gość gość

przeszłości. to my mamy prawo wymagać dziewicy i nie żenić się z puszczalskimi koniec kropka ;)

Gość gość
Dokładnie czego one chcą nie są warte tego by dawać im poczucie bezpieczeństwa na dłużej niż kilka godzin (tyle ile trwa noc lub weekend)

Gość gość
Oczywiście, ze macie pelne prawo wymagać dziewicy - jesli jesteście prawiczkami. Bo jesli nie to jest to zwykła hipokryzja i taki facet jest dla mnie nikim i patykiem bym go nie tykala. Ja nie zanizam liczby partnerów bo i po co, nie mam czego sie wstydzić, nie jestem jakaś puszczalska i nie spotykam się z ru/cha/czami wiec po co w ogole o tym gadać?

Gość gość
no widzisz synu, a ja traciłam dziewictwo tak późno, że żeby nie robić sobie wstydu przed facetem skłamałam, że jest moim 3 . Na szczęście się nei zorientował ,że byłam dziewicą

Gość gość
ja jestem dziewicą i nic z tego nie mam

Gość gość
"Oczywiście, ze macie pelne prawo wymagać dziewicy - jesli jesteście prawiczkami. " hehehe...

Gość gość
"...nie jestem jakaś puszczalska i nie spotykam się z ru/cha/czami wiec po co w ogole o tym gadać?" jak chcesz to udowodnić? Tak żeby twoje argumenty były niepodważalne bo wiesz powiedzieć można wszystko... ;)

Gość gość
stary nie udowodnią a po co ryzykować? albo dziewica i ślub albo konkubinat roochanie i testy DNA przy ciąży...

Gość gość
Autorze bez obrazy ale jesteś debilem! Chłopie gdzie ty poza dziewczynami poniżej 15 roku życia znajdziesz dziewicę? Chcesz iść siedzieć za pedofilię? ewentualnie będziesz całe życie czekał na dziewicę i umrzesz samotnie. Jedyne wyjście to zaakceptować puszczalstwo kobiet bo na to nie masz wpływu. Z każdym rokiem będzie coraz gorzej.

Gość gość
ja już dawno obrałem strategie konkubinatu (na wypadek zdrady) zamierzam po kryjomu przy każdym dziecku robić testy jeśli moje to ok tkwimy w takim układzie jeśli nie to wypad bez skrupułów na cudze bękarty łożył nie będę ani też żadna puszczalska mi kasy nie zabierze przy rozwodzie!

Gość gość
wiem, że szanse małe dlatego obrałem strategie konkubinatu ;) ciekawe kto na tym rozwiązłym trybie życia zawsze traci... :>

Gość gość
same kobiety tracą :D

Gość gość
konkubinat to najlepsze rozwiązanie zawsze można odstawić starą z dnia na dzień i wziąć sobie młodszą ;)

Gość gość
nie mam kompletnie zaufania do kobiet no ale cóż same sobie na własne konto narobiły ;) nie mówię że wszystkie takie są, ale są

Gość gość
najlepsze jest ze w polsce w mediach mówią że polki są najładniejsze a na zachodzie mówią że polki są najłatwiejsze

Gość gość
najłatwiejsze ale tlyko dla tych na zachodzie bo nam doopy dawac nie chca bo jestesmu polackami...