Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SOLON

Różnica wieku partnerów !

Polecane posty

Być może. Jestem kobietą i wiem, że dla mnie wiek w jakimś sensie ma znaczenie. Wydawało mi się, że dla facetów niekoniecznie (przynajmniej dla tych, których znam) ;-)

Fajniejsze zabawy są na pewno w związkach, wymagają nieco zaufania. Nie musi być to miłość na całe życie, ale jakaś więź emocjonalna musi być. Ale to tylko moje zdanie.

Gość magica
Górna granica +10 a dolna nie wiecej niż -5.

Gość gość
Kobieta po 40stce, mężczyzna 8 lat mniej, idealna para, super seks. Oczywiście kobieta atrakcyjna, zadbana, uśmiechnięta.

Gość gość
Kobieta 31 facet 45 co myślicie?

gość dziś Dla faceta super, choć stresująco a dla kobiety....no nie wiem :-) Chyba zbyt dużo jeśli chodzi o atrakcyjność i sprawność w przyszłości... . Na krótką metę wydaje mi się, ale są wyjątki...

Gość gość
Salon czyli wg Ciebie zbyt duża różnica? Czytałam ze masz ponad 40 wiec Twoja opinia wydaje się być obiektywna. Myślisz że mężczyzna dla tej kobiety z czasem przestanie być atrakcyjny?

gość dziś To nie jest zasada ale kobieta w wieku 40 lat ma nadal spore potrzeby emocjonalno fizyczne a facet w wieku 56 już mniejsze i to może nie wystarczyć do utrzymania związku..... Jeżeli kochasz i akceptujesz taki stan rzeczy to ok...

Gość gość
gość dziś Dokładnie. Mężczyznom po 40stce powoli spada libido, a ta kobieta dopiero zaczyna mieć prawdziwy apetyt na seks, a za dziesięć lat , albo i wcześniej będzie szukała kochanka.

Gość gość
Dzięki za wasze odpowiedzi. Nie pocieszyliscie mnie. Zakochałam się w moim facecie, ale wiem, że ta różnica jest duża, może zbyt wielka.

Gość gość
Nie dziwię Ci się, bo facet w takim wieku, jeżeli oczywiście jest inteligentny, jest boski, można go jeść łyżkami, siedzieć na kolanach i sie przytulać, i słuchać jak szepcze do ucha, mogłabym tak bez końca, ale niestety takie jest życie i on już ma dużo mniejsze potrzeby, więc bedziesz czuła niedosyt, a nie nie jest to komfortowe, uwierz.

Gość gość
Tylko mój facet, póki co przynajmniej, ma bardzo duże potrzeby i nie ma takich sytuacji żeby nie chcial seksu.nie wiem natomiast rzeczywiście co będzie za kilka lat, gdy on będzie po 50 a ja raptem będę dobijac 40.

Gość gość
no wtedy będzie duupa zbita. wtedy poszukasz kochanka, który bedzie od niego młodszy 20 lat i dla ciebie idealny. męzczyźni szukają młodszych, ale to śmieszne, bo nie maja pojęcia, że ta kobietka i tak szuka na boku.

Gość gość
Nie szukam nikogo na boku.pokochałam go za to jaki jest.jestem z nim szczęśliwa pod każdym względem. Może czas zweryfikuje wszystkie moje obawy

Gość gość
co za p********ie glupot. tak. rozwija skrzydla i leci jak sep szukac padliny. chyba miales niefortunne doswiadczenia dlatego opowidasz takie historie.

gość dziś Nie martw się za wczasu, może on jest z tych długowiecznych... może się postara żeby było dobrze. Jak jesteś szczęśliwa to trzymaj to szczęście póki się da.....

Gość gość
no wlasnie. nie zajmuj sie liczeniem lat tylko ciesz sie wspolnie spedzonymi chwilami. zycie nie jest dane na wiecznosc. szkoda czasu na zameczanie sie nieistotnymi problemami. znam pary gdzie miedzy partnerami jest blisko dwudziestoletnia roznica wieku i z przyjemnoscia patrze na ich mizianie :) dla wyjasnienia - partner jest starszy.

Gość gość
acha. przypomnialo mi sie o jeszce jednej parze. on - 67, ona - 47. on siega jej do ramienia i jest o polowe szczuplejszy. ona jest dla niego zabka, a on dla niej kociaczkiem. malzestwo z dwojgiem doroslych (od dawna pelnoletnich) dzieci. gdybyscie zobaczyli jacy sa wzajemnie dla siebie wspaniali, nie jeden obgryzlby paznokcie z zazdrosci. uprzedzajac idiotyczne komentarze. nie, nie zachowuja sie tak na pokaz. tacy sa. jedno jest dla drugiego. piekne.

Gość gość
dzięki za wszystkie pozytywne uwagi, będę szanować i cieszyć się tym, co mam :) życie jest zbyt krótkie, aby ciągle się zamartwiać :)

Gość Milena lena
Różnica 17-18 lat to wcale nie jest tak dużo. Spotykałam się i sypiałam z facetem po 50, a sama miałam jakoś 20 lat. To był udany seks, choć prawda jest taka, że zanim go poznałam miałam niesympatyczne doświadczenia z facetami. Ten mężczyzna jest wyjątkowy i nadal dla mnie bardzo ważny, ale wiem, że taki związek nie ma szans na długoterminową przyszłości wspólne plany. Poza tym jestem w miarę zrównoważona. :P

Gość gość
Koleżanka miała seks z facetem 70 lat i co ciekawe doprowadził ją do dwóch organów nie brał żadnych wspomagaczy. Co prawda bardzo dbał o higienę prysznic rano wieczór i oczywiście przed seksem i zazyczyl by ona też wzięła prysznic.On rozpoczął od długiej pieszczoty cipki potem seks na koniec chciała spróbować jego sperme miał smaczną.Dbal o odpowiedzWiednia dietę.

Gość gość
A ja właśnie poznałam faceta. Jest między nami 13 lat różnicy. Bardzo mi się podoba, zależy mi ja nim,seks jest udany, ale nie wiem czy powinnam brnac w to dalej?

Gość gość
Gdy jest wolny i nie robi wyrzutów byłym patnerkom jakie były złe a on taki wspaniały to możesz wejść w to.

Gość lovestore24
Zrób zakupy za powyżej 150 zł, za przesyłkę nie zapłacisz nic a dodatkowo dostaniesz rabat 10%, Wejdź na lovestore24.pl, po złożeniu zamówienia wpisz kod: 04311 kod ważny do końca sierpnia

Gość gość
ja- 29 lat panna, on 43lat bezdzietny rozwodnik? to duża według was różnica?

14 lat to dla mnie jeszcze w granicy, szansa jest spora ponieważ jest bezdzietny......

Gość gość
SOLON- owszem, ale martwi mnie, że o cały rozwód obwinia byłą żonę, choć podobno go nie zdradziła, a to on złożył pozew o rozwód, raczej nie wierzę, że taki święty był w tym związku

Gość gość
ja mam 15 lat a mój facet ma 43 lata i uważam, że różnica wieku jest super!

gość dziś To lepiej daj sobie spokój. ...albo czas na poznanie ciemnych stron