Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Triki, sposoby na zamaskowanie otyłej sylwetki

Polecane posty

Gość gość

Triki, sposoby na zamaskowanie otyłej sylwetki. Zapraszam do dzielenia się sposobami.

Gość gość
mało co to zamaskuje, ale ja znam jedna b dobra rzecz: opalenizna. opalone grube ramie wygląda sto razy lepiej niz blade, tylko nie przesadzajcie bo czerniak nie oszczedza.. no i klasyka, ciemne kolory, a nie jasne, dobrze skrojone ubrania, ani za luzne, ani obcisłe

Gość gość
hmmm , ciężka sprawa z tym tuszowaniem ;) Tunika z dużym dekoltem i do tego legginsy

Gość gość
Pasy wzdłuż.

Gość gość
zamiast maskowac to schudnij grubasie

Gość gość
odpowiednie wzory, np. pionowe paski

Gość gość
ale typ jaki jabłko czy gruszka?bo to ma znaczenie.. ja sporo przytyłam,po lekach a znajomi nie widzą róznicy,ponieważ wiem jak się ubrać paski,,paskami,,,ale na pewno żadnych dużych wzorów kwiatów żadnych ciuchów typu namiot,bo to dodaje kg to co fajne trzeba podkreslić ,np duży biust,albo któraś ma talię a dalej b szerokie biodra-to spódnica do kolan w kształcie litery A unikać falbanek,koronek ,no i legginsy są dla dziewczyn w typie jabłka,czyli "góra" duża a nogi szczupłe

Gość gość
A może by tak MŻ ?

Gość gość
Tez mam nadwage i z checia przylacze sie do tematu ;) ja przykrywam to co zbedne a pokazuje to co jest ok :) uwielbiam sukienki,spodniczki z tym nie mam problemu bo mam zgrabne nogi. Na pewno nie kupuj mniejszego rozmiaru na sile. Jak zle sie czujesz w sukienkach to mozesz nosic rybaczki albo spodenki przed kolano ja ostatnio dostalam takie w takko fashion.