Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciągle myślę, że nie jestem wystarczająco atrakcyjna

Polecane posty

Gość gość
I jak czytam nawet tutaj wypowiedzi o tym, że "facet nie jest z piękną bo nie umie jej poderwać więc bierze zwykłą", "faceci wolą zwykłe na żony bo go nie zdradzi i kumple nie będą podrywać" "przystojny facet woli zwykłą laskę żeby go hołubiła" "biorą z braku laku a marzą o pięknościach" etc etc, to też nie pomaga. Ja wiem doskonale, że ludzie są różni, ale takie opinie chyba nie wzięły się znikąd..

Gość gość
Ja mam krzywe brwi :( Jedna wyżej o kilka milimetrów od drugiej :( Spędza mi to sen z powiek :(

Gość gość
Ja też mam troszeczkę krzywe ale to akurat normalne :P nie jesteśmy idealnie symetryczni P.S Wiem, że to prawdopodobnie prowokacja..

Gość gość
> Ale ja dalej kieruję się logiką i jakoś ciężko mi wierzyć, ze jestem super szprychą, skoro jestem wg mojego zdania średnia. Podstawowy blad: milosc rzadko kiedy jest logiczna :)

Gość gość
moim zdaniem jestes wrazliwa osoba, mysle ze wygladssz normalnie i moglabys kogos miec, ale jestes zbyt krytyczna wobec siebie

Gość gość
To teraz proszę o rady jak nabrać tej pewności siebie :) i jak o tym mówić na terapii... bo jakoś nie widzę sensu w rozdrabianiu tego problemu, mam wrażenie że jak się wyleczę z lęków, nabiore pewnosci siebie, to automatycznie także ten problem sie zmniejszy

Gość gość
pech

Gość gość
Ja autorkę rozumiem, sama nie jestem pięknością :( Radzę sobie z tym dokuczając ślicznej koleżance, to mi sprawia przyjemność.

Gość gość
Prowo. Mogłabyś w końcu się odpierdolić?

Gość gość
Trudno

Gość gość
minie Ci, jak przeskoczysz wiek średni i się zaczniejsz starzec---będziesz patrzec na swoje zdjęcia, na kt. teraz narzekasz i mówic: cholera, ale byłam ładna. Pomysl o tym DZIS i przestan marudzic

Gość gość
Raczej nie ze ladna tylko MLODA. Mloda prawie zawsze lepiej wypada w stosunku do 45 latki, chyba ze jest naprawde nieladna, albo figure 45 tez potrafi miec nieraz lepsza.

Gość gość
Potwierdzam z tymi zdjeciami i wiekiwm srednim

Gość gość
Sorry, ale ja tak wygładam na zdjęciach, że ... I nie sądzę, żebym była totalnie nieobiektywna, patrzę na zdjęcia róźnych ludzi i to czy ktoś jest ładny od razu się hmm, czuje. U mnie nie ma tego, co najwyżej jestem przecietna, ale na wielu zdjęciach jest nawet gorzej W lustrze o dziwo źle nie wygladam i nawet czasem jestem zadowolona ze swojego wygladu.. Czasami jestem zaskoczona że fajnie wyglądam. Ale w lustrze widzimy się ładniejszymi :/

Gość gość
Tragedia

Gość gość
faceci lecą na fajne laski, ale to nie znaczy, że trochę mniej atrakcyjna będzie zawsze sama :)

Gość gość
ja mam krzywego k****a

Gość gość
Ej,nie martw się, każdy, albo prawi każdy uważa, że na zdjęciach wygląda gorzej niż w rzeczywistości :) Ostatnio koleżanka do mnie mówi, że fatalnie wyszła na zdjęciu do dyplomu. Zobaczyłam i wg mnie bardzo ładnie wyszła! Ja też się sobie nie podobam na zdjęciach, szczególnie tych, że tak powiem niepozowanych.

Gość gość
Padło już dużo rad, ale ty nie słuchasz. Nie jesteśmy psychologami i nie powiemy ci, jak pracować nad pewnością siebie na terapii.

Gość gość
Dobrze myślisz. Tragedia

Gość gość
życiowa tragedia, idź do telewizji

Gość gość
Wygląd taki ważny, ehhh, serio idź się lecz, tępa szmata

Gość prawik26
sam jestem brzydki także wiem o co ci chodzi a przez kompleksy nie podrywałem dziewczyn a nawet olałem jedną a teraz z perspektywy czasu wiedzę że wygląd nie miał znaczenia liczy się to jak wykorzystasz to co masz, czy wyciśniesz ze swoich atutów ile się da

Gość gość
Dla ludzi wyglad jest wazny nie badzmy hipokrytami

Gość gość
no i trudno

Gość gość
to sie zatlucz

Gość gość
najlepiej to sie ubierac i zachowywac jak ta panienka z fimika a facet nigdy nie zdradzi i kazdy sie zakocha bez pamieci 333 www.youtube.com/watch?v=n08-SNPvLKk

Gość gość
hahah

Gość gość
moze masz dysmorfofobie