Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lola32

Żydzi . Skąd ta nienawiść

Polecane posty

Gość Lola32

Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego Polacy tak nienawidzą Żydów? Rozumiem Ukraińców bo sama ich nie lubię , albo Ruskich ale czemu Żydów?

Gość gość
A czemu Żydzi tak nienawidzą gojów? Żydzi nie dadzą się lubić.

Gość lola32
dziś Nie wiem dlatego pytam

Gość gość
Żydzi najbardziej ze wszystkich gojów nienawidzą Polaków, Norman Davies pisze o propagandzie syjonistycznej która trwa już ponad 100 lat z której wynika że Polacy przez 800 lat nie zajmowali sie niczym innym tylko mordowaniem Żydów:-O pytanie autorki jest debilne - powinno być odwrotne - dlaczego Żydzi tak nienawidzą Polaków

Gość lola32
dziś No widzisz , o tym nie wiedziałam

Gość gość
Czemu w Polsce w żadnej księgarni nie można kupić Talmudu?

Gość gość
jest takie powiedzenie żydowskie: "co ja ci takiego dobrego zrobiłem że tak mnie nienawidzisz" :-D A dla wyjaśnienia jeżeli ktoś wam zacznie pyerdolić o pogromach - Polacy są sprawcami tylko jednego pogromu, w roku 1885 w Warszawie i zostało zabitych 15 Żydów. Kielce i Jedwabne to albo prowokacja UB (Kielce, milicjanci) albo mord komanda niemieckiego (Jedwabne)

Gość gość
ten cały problem polega na tym , że to raczej żydzi nienawidzą albo nie poważają goi , czyli nieżydów mających wg. nich być być zwierzątkami w ludzkiej postaci bez duszy majacymi służyć żydom - tego naucza od tys.lat ich talmud

Gość gość
– Goje rodzą się tylko po to, by nam służyć. Bez tego nie mieliby po co istnieć na tym świecie – powiedział Josef podczas wystąpienia w synagodze. – Po co goje są tak naprawdę potrzebni? Będą pracować, będą orać, będą zbierać plony. My zaś będziemy tylko siedzieć i jeść jak panowie – podkreślił. Potem porównał nie-Żydów do zwierząt pociągowych. – Tak jak każda osoba goje muszą oczywiście umrzeć, ale Bóg daje im długowieczność – stwierdził 90-letni Owadia Josef. Dlaczego? – Wyobraźcie sobie, że zdechł wam osioł. Stracilibyście w ten sposób pieniądze. To jest taki sam sługa. Właśnie dlatego goj otrzymuje długie życie. By dobrze pracować dla Żyda. http://www.rp.pl/artykul/552823.html Ten pan powiedział to, co inni Żydzi myślą.

Gość gość
gość dziś ten cały problem polega na tym , że to raczej żydzi nienawidzą albo nie poważają goi , czyli nieżydów mających wg. nich być być zwierzątkami w ludzkiej postaci bez duszy majacymi służyć żydom - tego naucza od tys.lat ich talmud x uparles sie z tymi gojami bo pewnie czytasz te bajki z 1000 i jednej nocy zamiast sprawdzić w opracowaniach historycznych. Żydzi uwielbiają Niemców, nawet Holocaust im w tym nie przeszkadza bo emigrują obecnie do Niemiec w sporych ilościach, jest tam ich już ok 400 tys

Gość Marian41
Nienawiść do kogokolwiek - innowierców, obcokrajowców, ogólnie innych niż my ( albo gorszych niż my..) bierze się z zadufania,egoizmu i.. niezrozumienia. Bo komu się chce próbować zrozumieć "dziwaka". Łatwiej go traktować z dystansem, nie lubić i w końcu nienawidzić. Lenistwo generuje nienawiść.

Gość gość
biedniejsi i mniej ustawieni żydzi emigrowali do Niemiec ( jak mój kolega kiedyś ) ponieważ tam jest lepiej oraz bogaciej i tam także tworzy się na swoj sposób swoje jerusalem , co nakazuje talmud oraz sanhedryn żydzi nie znają barier ani granic , a talmud naucza ich , ze w kazdym kraju w którym żyd osiada-ma zakładać własne jerusalem,które najlepszym jest , jak nie ma podlegac władzy państw, w którym się osiedlają

Gość gość
uparles sie z tymi gojami bo pewnie czytasz te bajki z 1000 i jednej nocy zamiast sprawdzić w opracowaniach historycznych. jakieś kolejne dość głupawe insynuacje ;) -pchają się tam , gdzie mają swoich krewnych i najwyższą kasę , zagwarantowany dobrobyt , rozwięty handel ,przemysł i bankowość gdzie mają wielkie mozliwości zrobienia kariery choćby z samego względu -że są żydami :classic_cool:

Gość gość
Opowiadacie bzdury, wiele razy bylam w Izraelu i nigdzie sie nie czulam tak bezpiecznie, a to sa najmilsi ludzie na swiecie, kazdy usmiechniety, zadowolony, mily, zagada

Gość gość
gość dziś czyli u siebie :o