Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy grubaska ma prawo wyjść na plażę?

Polecane posty

Gość gość

Witam!Czy mając znaczną nadwagę (85 kg, 171 cm wzrostu) mam prawo wyjść na plażę? Nie chciałabym narażać się na złośliwe komentarze ani wstydzić się cały czas,że widać mi gdzieś fałdy.Z drugiej strony chiałabym się dobrze bawić na wakacjach a nie siedzieć z boku.Dla złośliwych:nie jem bez opamiętania,choruję i biorę leki,po których tyję.

Gość gość
85kg i 171 to jeszcze nie tragedia wiec mozna.

Gość gość
tak masz prawo wyjsc na plaze ,wyjsc na ulice do pracy a nawet do sklepu.... i miej gleboko w d***e innych,i iich spojrzenia i uwagi a jak waza po 180 kg to co wtedy?

Gość gość
Czy masz prawo, boże a kto ci zabroni w d***e miej zdanie innych wszedzie znajdą się ludzie którzy krzywo patrzą i na grubsze i na chudsze, zawsze się znajdzie ktos do obgadywania, nie przejmuj się. A poza tym waga przy twoim wzroście nie jest wcale taka duża. Trzymaj sie i udanego plażowania :)

Gość gość
a dlaczego faceci z bębnami przed sobą,i w kusych majtach,nie mają takich dylematów? oni powinni się pytać na forach,czy chcemy oglądać na plaży spaślaka

Gość gość
posłuchaj, byłam ostatnio nad morzem i nigdzie nie widziałam tych "fitnesek" a byłam przerażona a mam 179 i 73 kg. Same tłuściochy razem ze mną się smażą i mają w d***e inne osoby. Idz z podnieioną głową, a jak nie to poprostu schudnij

Gość gość
Nie, nie masz prawa bo jestes zwykłą grubaską, która powinna wejść do cienia i się odchudzać!

Gość gość
moim zdaniem nie masz problemu z waga, a z glowa. czlowiek normalny umyslowo nie zadaje takich pytan, ba, nawet nie ma rozterek tego typu. najpierw wylecz glowe, a potem bierz sie za cialo, jesli tego faktycznie potrzebuje.

Gość gość
Ostatnio czytałem ze grubi powinni mieć wstęp wzbroniony na siłownie ale o plaży nie słyszałem xD

Gość gość
Nie uważam,że mam problem z głową,ale grube osoby są wszędzie wyśmiewane itd.Dlatego też zastanawiam się,czy mogę wyjść na plażę,bo w poprzednie wakacje spotkałam się z komentarzem szczupłej dziewczyny,,chce mi się rzygać jak widzę takie potwory jak ona".

Gość gość
najseksowniejsze dziewczyny to sa te, ktore maja tu i owdzie. musisz ze swojej kobiecej, ponetnej figury zrobic atut, a chude babochlopy, ktore o kobiecosci moga pomarzyc zawsze beda srac z zazdrosci.

również znam osoby o dużo większych rozmiarach i wadze, które nie krępują się wyjść na plażę. zadbaj o odpowiedni strój i będzi eok. a w ciągu roku do najbliższych wakacji możesz zadbać o lepszą siebie - polecam chodakowską i cwiczenia a więcej nie będziesz mieć takich problemów;)

Gość gość
Chodakowska ta chuda zylastaa szkapa?:o No chyba zartujesz..........:o