Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocikot

nieśmiały chłopak

Polecane posty

Gość kocikot

Pracuje u mnie w firmie pewien chłopak, bardzo mi się podoba, jak słyszę o czym rozmawia z kolegami i koleżankami ze swojego działu tu jestem pewna że to bardzo inteligentny facet. Pamiętam go jeszcze z liceum bardzo się wyrobił od tego czasu, zawsze mi się wydawał cichy i nieśmiały, jest dwa lata odemnie starszy. Od czasu skończenia szkoły bardzo się wyrobił z wyglądu. Widziałam zdjęcie na fb, ma kaloryfer i ładną muskulaturę widać że o siebie dba :) Problem w tym że jest strasznie nieśmiały i to chyba na mnie tak tylko reaguje bo ze swoimi koleżankami z działu rozmawia w miarę normalnie. A wystarczy że ja jestem na palarni i się na niego patrzę to od razu widzę jak się denerwuje, pali szybciej, nie wie gdzie spojżeć. Raz do niego zagadałam to nie wiedział co odpowiedzieć, drugi raz siedział u nas na dziale i to w moim boksie to kilka razy starałam się zagadać ale zawsze jak by chciał odpowiedzieć ale coś go blokowało :/ aż się czerwony zaczął robić, trochę to dziwne ale śmieszyło mnie to trochę ale i kręciło jednocześnie :) Mam bardzo dominującą osobowość i może on to czuje? Albo poprostu ja mu się strasznie podobam i tak reaguje? A możeto przez to że jestem wyższa, mam 180 cm a on tak gdzieś 175 chociaż wcale mi to nie przeszkadza? Co byście mi radziły/li zrobić? Chyba dodam go do znajomych na fb i z nim popiszę, może przez internet będzie bardziej śmiały. Ale może nie dzisiaj bo mam fazkę i nie chcę chłopaka wystraszyć a jak mam fazę to zboczona bardzo jestem ;) Czekam na rady

Gość kocikot
Aha i jeśli ma to jakieś znaczenie to on ma 24 lata a ja 22

Gość kocikot
widzę że w nastroju do pisania nie jesteście albo wszystkie już grzecznie śpicie. No to do rana :)

Gość gość725
A moze skoro jestes taka otwarta, pewna siebie zamiast bawic sie w zapraszanie do znajomych na fb jak dziecko poprostu podejdziesz do niego i się go spytasz wprost?

Gość gość725
A moze poprostu to ze jestes wyzsza go przytłacza czy krępuje nie koniecznie musisz mu sie podobac.

Gość gość
Nieśmiałość i zbytnia pewność siebie nie idą w parze. Myślisz, że mu się bardzo podobasz a może być dokładnie na odwrót... Skoro z innymi rozmawia normalnie a z tobą nie to to raczej nie w nim jest problem. Gdyby chciał rozmawiać to by odpowiadał może go przytłaczasz?

Gość gość
Może nie lubi takich dominujących, piszących z błędami.

Gość gość
Może się zorientował, że Ci się podoba i Cię unika, żebyś dała mu spokój.

Gość Sztefannnnnnnnn
Pewnie jak się na niego gapiłaś na palarni, to pomyślał, że chcesz wysępić szluga i zaczął szybciej palić aby jak najszybciej się stamtąd zwinąć.

Gość gość
Po co mu dymiąca cygarnica

Gość gość
U normalnej dziewczyny do czyszczenia jest jeden komin,u palaczki dwa

Gość gość
może mu się nie podobasz i tyle, a nie z góry ustalasz że jesteś och i ach a on nieśmiały i dlatego tak się zachowuje :/

Gość gość
może się boi, bo chłopacy chyba boją się, że się zaangażują i okaże się że dziewczyna nie traktuje ich poważnie, tylko jak kogoś na dwa razy, a mam wrażenie, że ty rozważasz taką możliwość...

Gość gość
jeżeli faktycznie jest tak jak mówisz a nic sobie nie dopowiadasz to na pewno mu się podobasz i wcale nie musi być nieśmiały tylko onieśmielony.

Gość gość
To jest awykonalne aby facet przy kobiecie wyzszej od siebie czuł się dobrze. Moim zdaniem przytłaczasz go swoją osobą zarowno charakterem (nie wszyscy lubią ekstrawertyczki) jak i wyglądem. Nie łudz się że facet jest nieśmiały tacy zazwyczaj do wszystkich kobiet są nieśmiali.