Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile trzeba mieć aby się samemuu utrzymać

Polecane posty

Gość gość

z internetem jedzeniem itp chciałbym wynajmować pokój muszę się wyprowadzić sytuacja mnie zmusza

Gość gość
Z 1400 zl na upartego

Gość gość
a ciezko wam bylo sie przyzwyczaic do codziennej pracy za rok bd mieszkal gdzie indziej dlatego pytam bd musial ale boje sie ze nie wytrzymam obciazen

Gość gość
No cos kolo tego zalezy gdzie. Mozesz wynajac pokoj z oplatami wliczajac media to max 600 zł . Ale to wyzywienie nieszczesne.. jesli nie masz nalogow itd to mysle ,ze 1200 by styknęło ale to juz naprawde oszczednie

Gość gość
Nie jest ciezko, bo zarabiasz swoja kase, to zmienia myslenie jednak. Ja jestem straszny len, ale odkad mam prace i wiem ze MAM SWOJE jest zupelnie inaczej, inaczej myslisz

Gość gość
jedzenie to tam wiesz a to budyn za zlotowke zrobie a to kielbase usmaze ;D nwm gdzie ja umowe dostane ale mam dobra firme tymczasowa na kasie sproboje musze sie wyprowadzic psa bym chcial jeszcze ale to chyba tez koszta i trzeba wyprowadzac

Gość gość
Taki len, nierob, nie powinien mieć psa

Gość gość
mam 20 lat pracowalem juz gdzies ucze sie jeszcze dlaczego len i nierob ide do pracy przez jakies 24 dni zarobie 1700 i mi powinno starczyc

Gość gość
Do wegetacji zależnie od miasta 1300-1800. Do życia od 3000 na rękę w górę.

Gość gość
No to jasne ze wystarczy 1700 i na psa tez . :)

Gość gość
jak pies (albo właściciel) się żywi własnym gooownem to może i tak

Gość gość
zastanawiam sie czy jak bym pracowal to warto go miec bo to trzeba wyjsc z nim i karme kupowac a jak bd po 8 h pracowac

Gość gość
8 godzin wytrzyma jak to nie szczeniak i jak dobrze go wychowasz; ale dobra karma nie jest tania, plus licz zawsze koszty weterynarza (szczepienia, badania okresowe, no i trzeba mieć trochę w zapasie w razie choroby); no i po tych 8 godzinach musisz dać psu się wybiegać, wyszaleć, więc nie ma opcji, że wracasz do domu i siadasz na kompa, tylko na dobrą godzinkę idziesz biegać :P (i liczę to dla średniego psiaka-kundla)

Gość gość
jak chcecie wynajmowac to z psem ciezko, wielu włascicieli sie nie zgadza, a pokój to juz w ogóle, bo przeciez są współlokatorzy