Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Misia 84

Pomocy Mój chłopak prosi mnie o trójkąt z facetem

Polecane posty

Gość Misia 84

Witam wszystkich, mam nadzieję że ktoś mi coś poradzi albo wymieni się własnymi doświadczeniami. Pisze pierwszy raz na forum i nie wiem od czego zacząć, więc zaczne od początku. Zawsze kiedy kochamy się z chłopakiem on zawsze fantazjuje że jest z nami inny mężczyzna i uprawiam z nim sex a mój chłopak tylko patrzy.... Podobno podnieca go bardzo ta fantazja, więc fantazjowalismy razem. Kilka miesięcy później zapytał czy możemy zrobić to na prawdę, Zaprosić innego mężczyznę bo bardzo chciałby zobaczyć nas na żywo podkreślając że bardzo go to podnieca i chce się bawić. Kompletnie nie wiem co mam zrobić, z jednej strony chciałabym spełniać fantazje erotyczne mojego ukochanego a z drugiej strony jest to wbrew moim własnym zasadą. Proszę pomocy, może znajdzie się ktoś kto wytłumaczy mi i pomoże zrozumieć sens takich zabaw. Najbardziej obawiam się relacji jakie będą między nami jeśli bym się zgodziła i będzie po wszystkim.

Gość Andreasor
Nie gódź się na to ...

Gość gość
Ja mam taką samą fantazję ale moja żona się nigdy na to nie zgodzi. Więc mam nadzieję że znajdę kiedyś parę do której będę mógł dołączyć. Choć wolałbym jednak ta pierwsza opcję.

Gość Misia 84
Więc może lepiej się zgodze, raczej nie chce żeby mój partner zaczął szukać pary i zrobić to za moimi plecami?

Gość gość
Nie wiem co zrobić twój partner ale ja poszukam sobie takiej pary.

Gość Andreasor
lepiej z nim porozmawiaj i niech sobie to przemyśli ile macie lat ?

Gość Misia 84
Mój partner ma 39 lat, ja mam 31 lat. Jakie ma to znaczenie?

Gość gość
Ja wszystko rozumiem sammam mega fantazje robilemw zyciu wiele rzeczy ,zeby je spelnic,ale to byl tylko czysty sex bez zwiazku,milosci itd.. ale kiedy kogos kocham to nie ma opcvji dzielenia sie ta osoba.Nie wyobrazam sobie miec kobiete,ktora kocham ,zone ,dziewczyne i pozwolic na stukanie jej przez jakiegos typa na moich oczach noz k***a az mnie nosi na taka mysl.mowie Ci to jako facet ,ze facet ,ktory ma taka fantazje nie kocha swojej kobiety,Bo prawdziwy samiec alfa chce miec samice tylko dla siebie ,I taka jest prawda.no chyba,ze nie ma uczuc z jego strony jestes tylko materacem i,zeby splenic jego fantazja.jak sie zgodzisz dzis przeleci cie obcy facet jutro on przeleci obca panienke.

Gość Misia 84
Ciągle rozmawiamy, on nie naciska nie namawia ale czuje że bardzo tego chce

Gość gość
Samiec alfa, co ty p********z fantazję są po to żeby je spełniać. Siedź sobie przy jednej dziurze aż do śmierci zamiast się dobrze bawić.

Gość gość zrób co chce
zrób co chce bo cię zostawi a latka ci lecą i kto potem taką starą weźmie?

Gość gość
Ja mam trochę podobne zdanie, jeśli mój partner prosiłby mnie o zabawę z inną panienką to już teraz wiem że nie byłabym w stanie się zgodzić. To działa w obie strony, dlatego mam dylemat. Nie mam pewności czy tego kiedyś nie zechce. A może już chce i szuka pretekstu

Gość gość
A potem zdziwienie jak on/ona mógł/mogła pójść na bok.

Gość gość
O moje latka się nie martwie, tobie też radze :) jeszcze nie jednego 20to latka mogłabym złapać :) jak się dba to się wygląda ;) Pamiętaj niektóre kobiety są jak wino A teraz poważnie... problem mam inny i nie jest to mój wiek Pozdrawiam:)

Gość gość
Uważam że takie jest twoje zdanie i trzeba je uszanować.

Gość Misia 84
Mam nadzieję że napisze tu ktoś kto przeżył coś takiego i podzieli się ze mną relacjami jakie zostały po tej przygodzie

Gość gość
A gdybyś ty miała fantazję podłączyć go do prądu? To on ma się na to zgodzić? To są tylko fantazje, każdy ma jakieś fantazje, ale nie musimy się na nie zgadzać i nie prawdą jest, że znajdzie sobie coś na boku. No chyba, że to jest dla niego rzecz bez której on nie potrafi żyć. Naprawdę nie musimy się zgadzać na widelec w tyłku lub lizanie obcej pały.

Gość gość
Czy sumując, wcale nie byłabyś przeciwna, żeby inny Cię zerżnął, tylko boisz się o późniejsze relacje z partnerem. Sama jesteś ciekawa, jakby było z innym. Podnieca Cię ta myśl.

Gość gość
Na Twoim miejscu bym go zostawił

Gość gość
Misiu przeźyłem coś takiego z kumpelą i jej koleźanką. Ale bedąc w związku z kobietą nie zdecydowałbym sie nigdy na coś takiego.

Gość gość
Na twoim miejscu zgodzilbym się, ale to ty wybierasz sobie faceta, bo ty tez "chcesz pooglądać sobie" jak on "g****i" na sucho twojego partnera.

Gość jayke
też mam takie fantazje ale żonka nie chce się zgodzić a ja nie nalegam .kocham ją i nie zostawię ją z powodu fantazji .są w życiu priorytety i każdy wie jaki jest najważniejszy jak twój facet wie co jest jego priorytetem to będzie wiedział co ma zrobić.Ja odstąpiłem i nie naciskam może żonka kiedyś sama będzie chciała a na razie temat zamknięty.Myślę ,że zależy mu na tobie i dalszego kroku (w bok)nie zrobi.Miłej niedzieli

Gość Misia 84
Dziękuje Jayke za taką budującą odpowiedź. Wygląda na to że mój partner ma do tego podejście takie jak ty. Mam tylko nadzieję że to prawdziwe.

Gość gość
Chory człowiek. Kopła bym go w dóópe:-(

Gość gość
Twój facet to zwykły cwel. Ja bym takiego od razu wywaliła. C***a a nie facet

Gość gość
Nie godz się to chore,może twój facet jest pedałem i lubi patrzeć na fiuty,a gdyby CIĘ KOCHAŁ to nie pozwolił by zrobić CI coś takiego

Gość Misia 84
Dla tych których interesuje zakończenie mojego problemu. Powiedziałam mu że kocham go bardzo i zrobię dla niego wszytko ale nie trio, bawić możemy się sobą na wiele różnych sposobów. Mój partner odparł że są to tylko fantazje i nie musimy ich spełniać, najpierw musimy oboje tego chcieć. Chciał żebym miała podwójną przyjemność z seksu ale nic na siłę, akceptuje moją decyzję i kocha mnie za to jaka jestem. Może chciał mnie sprawdzić? Tego się nie dowiem :) najwazniejsze że temat zamknięty z powodzeniem dla mnie . Dziękuje wszystkim za wyczerpujące odpowiedzi i czas. Pozdrawiam gorąco i życzę słodkiego życia :)

Gość lovestore24
Zrób zakupy za powyżej 150 zł, za przesyłkę nie zapłacisz nic a dodatkowo dostaniesz rabat 10%, Wejdź na lovestore24.pl, po złożeniu zamówienia wpisz kod: 04311 kod ważny do końca sierpnia

Gość gość
Para ona 26 on 32 poszukują pana w wieku 27-35 lat do trójkąta. Wiecej szczegółów oraz nasze zdjecia wyslemy na maila. zainteresowanych prosimy o wyslanie kilku fotek. Odpowiadamy tylko na wiadomosci ze zdjeciami. ma_ka18@o2.pl