Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On starszy o 20 lat....jest sens?

Polecane posty

Gość gość

mam 22 on 43 lata... twierdzi ze mnie kocha... ja też go chyba pokochałam ale boję się tego związku.. boję się spróbować.. jest bardzo wporzadku facetem, wykształcony,kulturalny,ma dobre serce,jest przystojny,i dos młodo wygląda jak na,swój wiek.. chcialam odejść,tzn zerwać kontakt ale on zawsze mnie prosi bym mu dala szanse dlatego też nie umie..dodam ze nie spalismy ze sobą póki co on też nie dąży by mnie zaciągać do łóżka co akurat bardzo mi imponuje ze jemu nie chodzi o jedno.. co myślicie o takim związku? dac szanse nam ?

Gość Ela po 40tce już
Zerwij tę znajomość i weź sobie rówieśnika . Za kilka lat skoczy Ci libido, będziesz młodą kobietą ok 30 tki a on 50letnim starszym już panem i będziecie mieszkać w osobnych pokojach. Takie związki to tylko na filmach. Wierz mi, sama to przechodziłam.

Gość Gocha www
Ja mam Twoje lata i nie patrzę nawet na facetów po 30tce a co dopiero mówić po 40tce. Dziewczyno, gdzie masz rozum ?? Ojca w domu nie miałaś ???????

Gość gość
Tacy starsi o ponad 20 lat są wspaniali w seksie nie to co ci młodzi mało kiedy doprowadza do organu. Potrafią kochać lecz jeden problem ty mając 40 lat on ma ponad 60 i tu jest problem pomimo że nawet 70lat faceci są dobrzy w łóżku.

Gość gość
Hmmm ja mam podobanie z tym że ja mam 27, a on 45 czyli 18 lat różnicy

Gość gość
no zal.pl

Gość gość
Dlaczego? Ja lubię starszych, choć byłam też i z rówieśnikami, ale ze starszymi jakoś lepiej si,e czuje, są dla mnie bardziej męscy, no i nie ukrywam lepiej ustawieni. Stac ich żeby mnie zaprosić do restauracji nie tylko od świeta, jeżdzą fajnymi samochodami

Gość gość
Młody szczyl, to w większości dobry jest tylko w gębie!

Gość gość
tak,łudź się dziewczyno,że ona taki wyjątkowy każdemu chodzi tylko,o to ,zeby babę do wyra zaciągnąć,i to bez znaczenia czy facet ma 20 lat czy 60 oczywiście,ze młodej dziewczynie imponuje starszy facet,przecież ma przewagę pod każdym względem ,no i wie jak Tobą manipulować zadaj sobie pytanie,czego Ci brakuje w relacji rodzinnej,że "facet-ojciec" Cię interesuje,bo to zaburzenie,kiedy młodej dziewczynie podobają się sporo starsi

Gość gość
10 lat różnicy jest jeszcze spoko, ale 20 lat to trochę dużo

Gość gość
a ja mam sąsiadkę jest młodsza od męża o 16 lat i powiedziała że nigdy nie żałowała swojego wyboru. Opowiadała że starszy facet dawał jej poczucie bezpieczeństwa, dobry sex . Wcześniej zanim wyszła za starszego wspominała że była w związku z rówieśnikiem to zanim zdążyła ściągnąć majtki to on już miał w majtkach mokro i co to za sex albo taki jedno minutowy szkoda zachodu . Bierz starszego

Gość gość
To ma sens ale musisz ponieść konsekwencje takiego związku. To, że prawdopodobnie umrze dużo wcześniej od ciebie, że za 10 lat jego atrakcyjność znacznie spadnie itd. Między Nataszą Urbańską a Józefowiczem jest chyba 18 lat różnicy i wydaje się że są ze sobą szczęśliwi. No ale Józefowicz zawsze dobrze się trzymał. Urbańska zresztą też