Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy moje wymagania są wygórowane ?

Polecane posty

Gość gość

Chcę dziewczyny szerokiej w biodrach, wąskiej w talii i naturalnej blondynki ?

Gość gość
nie, sa tylko glupie opakowanie wazniejsze niz zawartosc to tak jakbys chcial kupic czekolade ale tylko w sreberku z nadrukiem zielonym w czerwone kropki

Gość gość
Daj spokój, nie gadamy o cechach charakteru. Z resztą niektóre to niezłe aktorki.

Gość gość
wlasnie o to chodzi, gadamy wylacznie o opakowaniu masz wymagania dotyczace opakowania, dla mnie to objaw glupoty

Gość gość
Nie chcę o tym gadać, innym razem. Teraz o klepsydrach i gruszkach. Nie gadaj o głupocie, bo mam kwestie cech charakteru bardzo na uwadze ale nie teraz. OK ? Po prostu kręcą mnie tak wyglądające dziewczyny/kobiety. Wiesz tak najbardziej na świecie.

Gość gość
rozumiem co piszesz ale to krecenie szybko sie konczy i trzeba zmieniac blondynke - a to bo utyje i talia jej nieco zaniknie, a to bo od farbowania sciemnieja jej wlosy

Gość gość
Ale wy dziewczyny jestescie glupie! Nie rozumiecie ze kobieta zachodzi w ciaze i ma urodzic dziecko? A wiec musi byc plodna i zdrowa a to ocenia sie wlasnie po wygladzie!

Gość gość
No właśnie nie, takim dziewczętom idzie w biodra tyłek i uda.

Gość gość
Mnie najbardziej kręcą długie nogi, dla mnie krótkie to najgorsze czyli pigmeizm, wcięcie w talii, wysoka, szczupła z ładną cerą. Czyli modelka ;) ale ciężko znaleźć.

Gość gość
nie tlumacz mi w co idzie takim dziewczetom bo mam taka roznice miedzy biodrami a talia ze nie moge kupic spodni ktore nie wymagalyby paska - wszystko odstaje w talii wiec niniejszym informuje cie ze dziewczyny o figurze przez ciebie preferowanej tyja jak kazde inne, natomiast jak chudna to najtrudniej im zrzucic wlasnie z tylka i ud

Gość gość
ale nie tyją w brzuch jak faceci :) Masz wspaniałą kobiecą sylwetkę.