Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Witam, pytanie kieruję tutaj, bo nikt inny jak doświadczone kobitki mi nie odpowie :) Wszystkie moje wątpliwości zaczęły się od dnia kiedy dostałam mdłości. Ustawały na jakiś czas, potem wracały. Jakby tego było mało pojawiała się też zgaga. Jednak miesiączka pojawiła się regularnie i niczym się nie martwiłam. Fakt, że "przed" nie miałam żadnych objawów. Miesiączka trwała dwa dni. Normalnie trwa 6. Czy możliwe jest abym była w ciąży?

Gość gość
wiesz kiedy pojawiła się u mnie zgaga? w 7 miesiącu ciąży

Gość gość
U mnie zgaga pojawiła się i w pierwszym trymestrze, w 7 wróciła po przerwie na drugi trymestr. :o Autorko zrób test jak masz wątpliwości. Nikt tutaj jasnowidzem nie jest. Zgaga jest objawem wieku problemów z układem trawiennym.

Gość gość
Czy w tym czasie się bzykałaś?

Gość gość
TO CHYBA LOGICZNE

Gość gość
owszem możesz być -zrób test.

Gość gość
młodsci nie są jedynie przypisane do ciazy? skoro dostałas miesiaczke to w czym problem ?

Gość gość
W tym, że normalnie trwa ona 5-6 dni, a teraz trwała tylko 2.

Gość gość
Cześć mam pytanie w poniedziałek byłam u ginekologa na wizycie kontrolnej i mówił że jest ciałko żółte i ze czasem robi sie tak na początku ciąży ale na tym skończył wiecej o ciązy nie wspomniał, tyle tylko że powinnam 7 dostać okres a ja nadal go nie mam i żadnych objawów ani na ciąże ani na orkes ..., Moje pytanie to czy jest możliwe że jestem w ciąży bez żadnych objawów???

Gość gość
nie sadze ze to ciaza skoro masz okres to jaka ciaza?:D

Gość gość1988
Witam.mam podobny problem.okres spóźnia mi się 8 dni.robilam test w dniu spodziewanej miesiączki wynik negatywny 2 dni później wynik negatywny.nie zauważyłam typowych objawów ciąży.pobolewa mnie momentami podbrzusze jak na okres i oprócz tego nic.dodam ze kochamy się z mężem bez zabezpieczenia.wizyte u lekarza mam niestety pod koniec tygodnia.nie wiem czy to może być ciaza ale zastanawiam się nad testem negatywnym i braku miesiączki. Dodam że ostatnio nie chorowała nie podróżowałam i nie miałam żadnych stresów. Może któraś z was miała podobnie.

Gość gość
Tak, testy nie wskazywały ciąży. Zrób hcg.

Gość gość1988
No niestety badanie krwi możliwe dopiero pod koniec tygodnia ale dzięki za odp ;)

Gość gość
"Moje pytanie to czy jest możliwe że jestem w ciąży bez żadnych objawów???" Objawy nie są obowiązkowe. :o Poza tym miesiączka spóźnia Ci się jedynie dwa dni w stosunku do tego co Ci ginekolog powiedział.

Gość gość
Możesz byc

Gość gość
Możesz - pozwalam :)

Gość gość
Haha