Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klawy77

W jakim nastroju wstaliscie dzisiaj?

Polecane posty

Wstalem dzisiaj dosc wczesnie, to sie mi nie zdarza w niedziele. Zrobilem sobie sniadanko i zjadlem w samotnosci, bo mojej nie ma to wiecie, przyjedzie za 3 dni. Teraz wklepie kilka zdan, jestem w pozytywnym nastroju mam zamiar skoczyc na miasto, przejechac sie rowerem wzdluz deptaka nad morzem a pozniej zobaczymy.

Gość gość
Super! Podoba mi się twój optymizm,może i mnie się on udzieli.A co do planów ?ja jeszcze wczoraj miałam ich mnóstwo jednak noc zweryfikowała wszystko(plaża i kąpiel niestety na kilka dni muszę to odłożyć) spacer ?być może wieczorem jak się ciut ochłodzi. Pozdrawiam wszystkie cierpiące.

Nie mysl o bolu, szukaj pozytywow to daje sily. Nie martw sie bedzie dobrze, i znow bedziesz skakac jak mloda sarenka:D

Gość gość
a ja miałam drugą noc złe sny sniło mi się brudne dziecko i woda w pracy i dzisiaj ze błądziłam nie mogłam trafic do pracy i atakował mnie byk boje sie isc do pracy jutro mam kiepski humor

Dziś mam nastrój doskonały! Wczoraj też taki był. Nie ma to związku z niczym, po prostu mam radość w sobie, możliwe, że coś dobrego się wydarzy.

Gość gość
Dziś czyli wczoraj w cudownym i zarazem smutnym. Śniło mi się,że się całowałam z pewnym aktorem. Była w tym taka namiętność z jego strony,że odpłynęłam i do teraz nie wiem jak wrócić do rzeczywistości. Żeby było ciekawie,to nie żaden słodki przystojniak,tylko aktor można powiedzieć charakterystyczny grający twardzieli,no i na dodatek nie jakiś mój idol,choć znam jego role.

Gość gość
Dzisiaj nie ma znaczenia, powiem ci jutro.

Sobotnie przedpoludnie, piekna pogoda, wstalem w dobrym nastroju i teraz czas sie gdzies ruszyc:)

w dobrym pięknie na dworze, w planach działeczka, dwa dni do pracy i urlop wreszcie, więc nastrój świetny

Gość asiutka  1999
W średnim

Ewa333333 wczoraj w dobrym pięknie na dworze, w planach działeczka, dwa dni do pracy i urlop wreszcie, więc nastrój świetny X Nie ma to jak zrobic co sie lubi:D

Gość gość
Kolejny samotny dzień faceta podchodzącego pod 30. Nastrój kiepski.

Kolejny piekny dzien, az sie chce zyc. Juz od rana bylo wspaniale "dziurkowanie":P

Oczywiscie nie mnie, to ja "dziurkowalem" dlugo i namietnie:P to trzeba powtorzyc;D

Gość gość
Aaa tak sobie,troche c*****o bo nic mi sie nie chce

gość dziś Kolejny samotny dzień faceta podchodzącego pod 30. Nastrój kiepski. X Nie masz pomyslu dla siebie?

gość dziś Aaa tak sobie,troche c*****o bo nic mi sie nie chce X Czasami trzeba tak lezec i o niczym nie myslec, pelny luz, nic nie musiec robic, nikt nie zmusza do niczego:D

Gość gość
Niestety nie mam pomysłu dla siebie. Szukałem pomysłu, szukałem dziewczyny. I w sumie nic mi nie wychodziło. Kiedy miałem 16 lat, pamiętam, że na tym forum porad szukałem :). Próbowałem poznać jakąś dziewczynę, ale nigdy się to nie udało. Pogodziłem się z tym, że nie każdy musi być szczęśliwy. A jak się źle wygląda to jest źle :). W sumie przestało mi zależeć. Zwykle mam normalny nastrój. Nie myślę i sobie po prostu jestem. Teraz jestem, jutro może mnie nie być. Ale dzisiaj jakoś tak smutno.

Gość gość
No dzieki za slowo ale nie lubie siebie takiej otepialej ,moze i warto czasami zwolnic albo zatrzymac sie chociaz na chwile?

gość dziś nie lubie siebie takiej otepialej X Masz do tego prawo, ale im wiecej od siebie wymagasz tym szybciej sie wypalisz. Pomysl co pozniej. Powinnas znalezdz balans i nie wymagac od siebie za duzo, tak z umiarem a czasami mozna sobie pozwolic na odrobine szalenstwa:D

Gość gość
Oczywiście korzystałem z portali randkowych, po przesłaniu zdjęcia kontakt się urywał, czasami też w czasie rozmowy. To już większego sensu nie ma. Ale spoko, ja się pogodziłem. Te całe poszukiwania to tylko w depresję człowieka wpędzają. Lepsza jest akceptacja.

Gość samotny pod 30
26 lat mam na tę chwilę :P

Gość gość
taki jak zawsze, (w końcu upragniona stabilizacja)- nastrój ch*jowy

Nie wstałam jeszcze. Leżę w łóżku, popijam kawę i się relaksuję. 11 dochodzi, zaraz mój wróci do domu, trzeba będzie jakieś śniadanie ogarnąć.

Gość samotny pod 30
Może nie uwierzysz, ale kiedy miałem 16 lat to na tym forum ludzie to samo pisali :). Po prostu wiem jak wyglądam, kim jestem i co mnie czeka. Szukanie i ciągłe odrzucanie to jak kiepski film. Jeśli wiesz, że działanie przyniesie reakcję, która zawsze następuje to sobie odpuszczasz.