Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emancypantka wspoczesna

Maz nie chce bym sie zbyt czesto podmywala. Jest normalny?

Polecane posty

Gość Emancypantka wspoczesna

Twierdzi, ze naturalny zapach z krocza (czytaj: nie umytego krocza) jest bardzo podniecajacy i ze tylko wielcy ludzie potrafia to dostrzec. Jako przyklad przytacza Jana III Sobieskiego i jego listy do Marysienki, gdzie tez zakazywal jej sie podmywac. Problem w tym, ze ja sie wstydze byc nie umyta. Nie wiem jak mozna takie cos wachac nosem i jeszcze lizac. Dla mnie to obrzydliwe nieco. Czy wam mezowie tez zakazuja sie myc?

Gość gość
Jeblam :D

Gość gość
Myj sie dziewczyno normalnie a jemu kupoj sloik śledzi marynowanych niech se wącha:-)

Gość Emancypantka wspolczesna
Druga jego fobia to brudne nogi. Nie pozwala mi chodzic po domu w klapkach tylko musze na bosaka. To samo na podworku. Wiadomo przeciez, ze nie wszedzie jest tam super czysto, bo u nas kurki i kaczuszki biegaja wolno po podworku ale jak sie po tym samym podworku bedzie chodzic calkiem na bosaka to mozna sobie wyobrazic jak beda wtedy wygladaly moje stopy. Czy on jest jakis zboczony?

Gość gość
Mnie też to podnieca ale tylko z ukochanej i ogólnie zadbanej kobiety. Taka calodniowa niemyta cipka to jest to!

Gość gość
Jesli nie masz grzybicy ani zadnej innej infekcji nie masz tez okresu i nie jestes swiezo po i dbasz o higiene po kazdym zalatwianiu to naturalny zapach cipki ukochanej moze byc przyjemny. Jesli wskakujesz mu do lozka chwile po podmyciu to jemu pachnie ona mydlem. Przez caly dzien sie nie podmywac to przesadan ale nie zaszkodzi tak ze dwie godziny przed minetka. Wtedy mydlo juz zwietrzeje i przejdzie naturalnym zapaszkiem. A nie smrodem. Jak komus smierdzi to oznacza jedno jakis syf sie przyplatal.

Gość gość
A ty powiedz ze Cie podnieca sranie na jego klate-chyba mina mu zrzednie

Gość gość
Ale wam tam pachnie nawet jak sie myjecie wiec watever xD

@ 13:50 On lubi patrzec jak sie zalatwiam. Ja sie tego wstydze gdy np. robie kupe i nie umiem zrozumiec jak cos TAKIEGO moze byc dla kogokolwiek podniecajace

Oczywiscie nie robie tej kupy na niego. Mam nadz., ze nikt tego tak nie odebral. Robie ja normalnie do sedesu chociaz maz mowi, ze nie ma miejsca by wszystko dokladnie widzial i raz na jakis czas zdola uprosic mnie bym to zrobila na zewnatrz za budynkami gospodarczymi. Mnie to nie podnieca wcale bo co moze byc fajnego w zwyklym sraniu ale maz wydaje sie byc zachwycony. Co do sikania to raz podstawil reke gdy sikalam. Moim zdaniem on jednak nie jest calkiem normalny jesli chodzi o seks.

Gość gość
PROWO. O ile pierwsza część nawet wiarygodna, bo wielu mężczyzn lubi naturalny zapach swojej partnerki, o tyle wzmianka o nogach zdemaskowała autora. Ostatni wpis to już porażka, zdaje się autorstwa kogoś innego.

Gość gość
Ostatni "autorski" post pisany przez faceta, kobiety nie są tak prostackie. Popracuj nad stylem prowokacji, daleko ci do perfekcji.

Gość gość
Boże, skąd ja to znam. Mój facet tez przed seksem każe mi się nie myć. Raz widziałam jak wąchał moje noszone cały dzień majtki. Jakoś mi to nie przeszkadza. Myje się normalnie, a jak jestem nieświeża nie ma z tym problemów bo go to podnieca.