Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziwny tekst faceta ??

Polecane posty

Gość gość

witam, proszę o poradę bo możliwe ze mam zaburzony osąd. Spotykałam się z facetem od około 2 tygodni bardzo intensywnie, i tak było nam dobrze i świetnie sie dogadywaliśmy, on wręcz zaborczy, zapytał mniej więcej wtedy czy chcę związku bo on tak, i zostaliśmy parą. Mniej więcej wtedy też kochalismy sie pierwszy raz. Po kilku dniach poszliśmy do znajomych na imprezę, i tam on rzucił takim tekstem do koleżanki (ja siedziałam obok): "ej bo jak cie klepne w tyłek to zobaczysz... zaraz dostaniesz klapsa!" I ja poczułam dyskomfort, zwłaszcza że siedziałam obok. Gdy na niego spojrzałam on odwzajemnił się wyzywającym spojrzeniem i powiedział że ma prawo klepać w tyłek kogo zechce (wszyscy to słyszeli). Gdy wyszłam z pokoju on dołączył do mnie i pyta o co mi chodzi, ja mu powiedziałam "co to za teksty o tyłku", on się wkurzył i poszedł z powrotem. Potem powiedział że jestem zaborcza. Czy miałam prawo poczuć się źle, czy przesadzam. Dodam że jesteśmy bliżej 30 niż 20 lat...

Gość gość
Ale d**ek, ale cóż zaliczył, zamoczył i ma już wyębane.

Gość gość
on wręcz zaborczy, zapytał mniej więcej wtedy czy chcę związku bo on tak, i zostaliśmy parą. xxx czyli jesteś bezwolną głupią krową, która robi zawsze to czego facet chce

Gość gość
boze co za prymitywni jestsetcscie 333 www.youtube.com/watch?v=n08-SNPvLKk

Gość gość
Ale idiota, dlatego ja jestem singielką. Po co szukać na siłe jakiegoś palanta i żyć w stresie? A ideał zawsze znajdzie się kiedyś sam

Gość gość
nie jestem głupią bezwolną krową, podobał mi się, zauroczyłam się i chciałam tego związku. On wyglądał na zaangażowanego. A potem jak obuchem takie zachowanie.

Gość gość
Co za doopek:O kochana, niezawodna rada: olej go przez parę dni, zajmij sie czyms, jak będzie dobijal się telefon. Że chce się spotkać, mów, że nie masz czasu aż przylezie przeprosi i zrozumie swój błąd. Pamietaj, ze moment w którym facet zacznie przekładać swoją winę na Ciebie typu jestes zaborcza kiedy to on jest debilem i chamem pod pretekstem fajnego gościa, to początek końca takuej relacji

Gość gość
potem mi oczywiscie wytłumaczył że to tylko żarty i tą koleżanke zna długo itp i że mogłam zareagować na to żartem a nie tak radykalnie.

Gość gość
Poznałam go na tyle że wiem że nie przepraszałby za nic gdybym wtedy go olała na parę dni, bo jest zbyt dumny. Pytam bo może przesadziłam wtedy jak również podczas drugiej sytuacji gdy żartował kilka minut z inną koleżanką na temat jej krótkiej sukienki, nawet naciągał jej tą sukienkę w dół. I znowu to tylko żarty i nie miał nic złego na myśli, a jeśli ja będę robić fochy to on podziekuje.

Gość gość
Łaś się do pana, liż mu co tam chce.

Gość gość
To on przegina. W stosunku do Ciebie, ale i tych kolezanek cham po prostu. Jak tak mozna odzywac sie do kobiet? Szczeniackie zachowanie. Powinien byc dzentelmenem w wieku 30 lat a nie jak 15 latek. To jedno. W stosunku zachowan do Ciebie to drugie. Jesli po 2 tyg znajomosci juz wiesz ze on nie potrafi przepraszac i wywraca kota ogonem to bym sie nie angazowala w ten zwiazek. Skoro on nie widzi nic zlego w swoim zachowaniu to za miesiac sie z kims przespi i powie ze to tylko przyjacielski sex. Odpusc go.

Gość gość
Ty sie boisz ze on Ci podziekuje? Hmm a wiesz bardzo mozliwe. Bzyknal cie, teraz mu przeszkadzasz w zarywaniu do innych bo masz o to pretensje to cie rzuci z haslem jestes zaborcza. Ale on nie bedzie mial racji. Dlatego uprzedz go i sama go kopnij w d**e. Chcial zwiazku to niech zachowuje sie jak facet, ktory ma kobiete a nie singiel. Nie mozna trzymac dwoch srok za ogon. Nie wart jest zachodu. Nawet jesli przystojny to tic tac zamiast mozgu skoro nie zrozumial dlaczego cie urazil.

Gość gość
Facet jest narcyzem, lubi być w centrum uwagi i nie próbuj mu się sprzeciwiać.

Gość gość
Facet jest narcyzem, lubi być w centrum uwagi i nie próbuj mu się sprzeciwiać.

Gość gość
Pytam w sumie z perspektywy czasu, bo wtedy byłam pewna że mam prawo tak się czuć, ale potem zaczęłam sobie zadawać pytanie, czy rzeczywiście nie przesadziłam, zwłaszcza że on był przyzwyczajony do takiego stylu bycia, a to byly nasze początki i trochę czasu potrzebował by się przestawić... tak mi zasugerowała koleżanka i zaczęłam wątpić w mój osąd sytuacji. Jak tak patrzę to chyba dużo facetów tak żartuje i flirtuje. Dla tej koleżanki z sukienką to były naprawdę tylko żarty bo ona sama ma chłopaka i jest mu wierna. Niestety mój "związek" z tym panem to już przeszłość, bo okazało się że cały czas prowadził w głowie dzienniczek moich plusów i minusów i potrafił wyciągać moje "przewinienia" w okolicznościach gdzie ja mu ośmielilam się cokolwiek zarzucić (a starałam się nic nie zarzucać mu). Także przypisywał mi intencje których nie miałam i porównywał mnie negatywnie raz do swojej byłej, raz do ojca itp

Gość gość
dziwne to bylo

Gość gość
jesteś durna baba co na żartach i humorze się nie zna, daj se siana, serio, troche się zrelaksuj to pożyjesz dłużej

Gość gość
Jak,niuniu powyżej, można się znać na humorze?

Gość gość
Dając dvpy po 2 tygodniach nie możesz liczyć na uczucie. Chciał cie tylko wydymać :D