Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY POOJECHAŁYBYŚCIE W TAKI UPAŁ DO ZOO?

Polecane posty

Gość gość

CZY POOJECHAŁYBYŚCIE W TAKI UPAŁ DO ZOO?

Gość gość
nigdy w zyciu

Gość gość
Planowaliśmy na jutro, ale chyba nic z tego. Szkoda, bo urlop mi się kończy, a upały będą jeszcze jakiś czas i nie pojedziemy wcale. Dzieci będą zawiedzione.

Gość gość
a dlaczego mialabys nie jechac ? nie rozumiem az takie upały są ? u Arabów jest 45 stopni i chodza w tych szmatach do kolan Czapka na głowe, okulary przeciwsloneczne i w droge

Gość gość
Odwiedziny w Zoo latem, nie jest dobrym pomyslem. Zwierzeta nie sa aktywne w taka pogode, wiekszosc z nich spi gdzies w cieniu i chce miec spokoj. WIele nie zobaczysz, dzieciaki nie beda zbyt zadowolone. Najlepiej sie wybrac w pochmurny dzien jak juz musisz latem. najlepsza pora na Zoo to wiosna i jesien.

Gość gość
Nie w samo poludnie ale np tak o 17 to czemu nie. To czy zwierzatka beda daly sie ogladac tego nie wiem ale kisic sie w domu to tez niedobrze.

Gość gość
ale ja bym jechała do Wrocławia, mam z domu półtorej godziny drogi. Trzeba by wyjechac o ósmej rano , bo w zoo to cały dzień byśmy spędzili. Najgorsze, że przyjechał do syna na wakacje kuzyn i mu obiecalismy zoo, a za parę dni jedzie do domu, a cały czas te upały.