Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Krępująca sytuacja...

Polecane posty

Gość gość

Jakieś pół godziny temu skonczyłam smażyć jedzenie, które mój brat lubił i zawsze sępił, zostało, więc pomyślałam zniose mu. Wchodze do pokoju a on z dziewczyną, szybko sie podnoszą z łóżka. Nic specjalnego, mają po 17 lat , usmiechnęłam sie , pytam brata chcesz jedzenie, a on do mnie z grubej rury ''nie! w********laj!'' wciąż miałam głupi uśmiech na twarzy i zakłopotana palnęłam '' o , chyba was złapałam na gorącym uczynku'' głupio zabrzmiało , ale chciałam jakoś zażartować bo sytuacja wyszła dziwnie.. Wyszłam z jego pokoju i poszłam spowrotem do kuchni. Za chwile brat wpadł do kuchni, wściekły, popchnął mnie i powiedział że mam sie nie wp******* ać do jego pokoju i nie robić mu wstydu.. poczułam sie jak jakieś nie wiem co. Przykro mi było. Nie miałam na myśli nic złego , po prostu chciałam w tej sytuacji zażartować.. Jestem starsza od brata 8 lat i mysle że nie powinien tak sie zachować.. Mam nadzieje że kiedyś wyniose sie z domu i tyle mnie zobaczy, nie potrzebuje utrzymywać z nim kontaktu bo traktuje mnie jak śmiecia, nie jak siostre.

Pewnie tak zareagował przez stres, nie odzywaj sie jakis czas pewnie sam przyjdzie przeprosic. A swoja droga.. nie zapukalas nawet?

Gość gość
Nie pukałam,ponieważ wiele razy widzielismy sie nago i nawet współżylismy przez pewien czas

Gość gość
Po pierwsze obowiazuja chyba jakies zasady kultury. Idac do kogos nawet z poczestunkiem puka sie. Tym bardziej ze mial goscia. I nie wazne czy uprawialiby sex, ogladali film czy on byl sam. Zawsze sie puka. Nie wazne ze jestes starsza. A twoj tekst raczej nie zalagidzil sytuacji wrecz ja zaognil bo zabrzmial hamski i zlosliwie. Powinnas powiedziec ze chyba przeszkadzasz, przeprosic ich i wyjsc a nie idiotycznie sie szczerzyc jeszcze. Jak na razie to ty potraktowalas ich zle. On odezwal sie brzydko ale moze na tyle dosadnie ze zrozumiesz ze wchodzenie do czyjegos pokoju bez pukania to chamstwo. Mieszkacie razem, ale kazde ma swoj kat i w tym kacie nalezy mu sie jakas intymnosc i prywatnosc. Jestes beszczelna ze nie rozumies czemu sie zezloscil.

Gość gość
Jestem trochę zazdrosna przez to co nas łączyło i być może nie myslałam wtedy o żadnych zasadach tylko chciałam zobaczyć co oni tam robią

Gość gość
Jakbym wiedziała że ma gościa, nawet bym nie weszła. Co do pukania , nia mam takiego zwyczaju, może powiecie że jestem nieokrzesana itd, ale nie widze potrzeby pukać do pokoju, co innego do ubikacji czy łazienki. Natomiast brat sam spowodował że jego pokój jest często uczęszczany przez wszystkich , bo upierał się żeby komputer , router i wszystkie sprzęty tam były. Zazwyczaj o tej porze mój ojciec siedzi na komputerze w jego pokoju , a brat śpi do późna z racji że trwają wakacje. Nie spodziewałam sie kompletnie że zastane jego dziewczyne u niego o tej porze

Gość gość
Bardzo zle cie potraktowal, dziewczyna rozniez moglaby zalagodzic sytuacje. Ty z sercem na dłoni, z jedzonkiem, a on wygonil cie jak smiecia i jeszcze popchnał...

Gość gość
a ty masz faceta?

Gość gość
Też tak uważam,po tym co razem przeżyliśmy i że byłam jego "pierwszą" to bardzo nie fair z jego strony,przecież to jest nawet karalne,a mimo wszystko dałam się namówić na sex kazirodczy

Gość gość
Powinnaś zapukać do drzwi, gdybyś to zrobiła, wszystko byłoby ok.

Gość gość
Ja bym już za samo w*********j go zniszczyła, a jakby mnie popchnął to by zginął. Wykopałabym i jego i te k***wkę z domu w 5 sekund. Na miejscu tej dziewczyny spaliłabym się ze wstydu, nie przez to, że ich przyłapałaś, ale przez to, jak mój chłopak traktuje rodzinę. Głupi śmieć.

Gość gość
Mam faceta ale dalej uprawiam sex z bratem

Gość gość
Fakt, głupio palnęłam, to nie był błyskotliwy komentarz.. zamurowało mnie jak brat sie zachował, nie powiedziałam nic złośliwie, chociaż tak może brzmiec, po prostu byłam zaskoczona i tak wykrztusiłam. Jego dziewczyna chyba zrozumiała że chciałam jakoś rozładować sytuacje bo też sie uśmiechnęła i gdyby nie brat, pewnie śmialibysmy sie z tej sytuacji. Mam nadzieje że kiedyś sie wyprowadze i do tego domu nie wróce, i tyle.