Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SOLON

Sex, związek.....przyjemność czy business ?

Polecane posty

Gość gość
Biznes? Człowieku, to nie te czasy, że żeby kobieta mogła godnie żyć, musiała mieć mężczyznę u boku. Teraz kobiety radzą sobie same, zarabiają, nierzadko więcej niż mężczyźni. Gdybyś nie zauważył, pozmieniało się. Nie ma żadnego biznesu ze związku z mężczyzną. Seks, związek, to po prostu naturalne części życia każdego - tak jesteśmy zbudowani. Pragnienie bliskości drugiej osoby, tyle. To żaden biznes ani sama przyjemność.

gość dziś Jestem ciekawy opinii, wiem jaka jest rzeczywistość. ...

Gość magica
Przyjemność, zdecydowanie przyjemność. Nie mieszajmy do tego biznesu bo wtedy robi się galimatias, który zaciera całą radość:)

Gość gość
Mmmmm tylko i wyłącznie przyjemność to odnośnie sex ;) Praca, przyjaźń i szacunek - związek ;)

Gość gość
dlaczego nie pytasz czym jest dla dzisiejszych mezczyzn? uwazasz ze nie traktuja zwiazku jako biznesu? musze cie rozczarowac. niektorzy wlasnie tak do tego tego podchodza. utarlo sie mowic ze kobiety sa interesowne. nic bardziej mylnego. coraz wiecej panow traktuje zwiazek biznesowo. czasy sie zmieniaja. mezczyzni coraz czesciej pasozytuja na swoich partnerkach.

gość dziś Masz rację oczywiście, niech i mężczyźni się wypowiedzą o sytuacji odwrotnej żeby nikt nie był pominięty. Pytam o kobiety ponieważ interesuje mnie ich opinia, podejście, jak to wygląda ze strony męskiej wiem...

Gość gość
To nas oświeć swoją wiedza :)

gość dziś Nie będę teraz sugerował , zresztą to ja pytam :-)

Gość gość
13.30, latwo o pomylke. drugiego czlowieka osadzamy wedlug siebie. jesli jednak posiadl sztuke aktorska na wysokim poziomie, odkrycie prawdziwego oblicza moze nastapic po bardzo wielu latach. tak. naprawde. to jest prawdziwa sztuka kamuflarzu, nie jakis tam stroj moro, pare zielonych galazek na helmie i twarz umazana blotem. szacun dla mistrza. nie ode mnie.

Gość lovestore24
Zrób zakupy za powyżej 150 zł, za przesyłkę nie zapłacisz nic a dodatkowo dostaniesz rabat 10%, Wejdź na lovestore24.pl, po złożeniu zamówienia wpisz kod: 04311 kod ważny do końca sierpnia

Gość gość
Solon musisz się uzewnętrznić :)

seks związek i przyjemność, przynajmniej jak dla mnie. znam kilka przypadków, że tylko czysty biznes :) bo mężczyzna zapewnia pewien poziom życia.

gość dziś W swoim czasie i w innym temacie :-) Zdążę się wypowiedzieć co myślę a raczej jaką znam rzeczywistość.

Gość gość
Why ? :D

gość dziś Because , to nie ja mam się tu wypowiadać :-)

Gość gość
Musisz podciągnąć :p temat :)

Gość gość
Sex w związku daje wielką satysfakcję,gdy z przyjemnością i ochotą obustronną do niego dochodzi.