Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Myślicie że jest tu choć jeden przystojny ogarnięty 30latek

Polecane posty

Gość gość

Czy same ofiary życiowe i pokraki o twarzy jak < podręcznika chirurgii interwencyjnej?

Gość gość
nie ma

Gość gość
nie ma, same prawiczkowe koniotrzepy tu siedza

Gość Raficzek
Są tacy...

Gość gość
ależ ty dowciapny, felerze:D

Gość fik mikk
Nie wiem z jakiej jesteś ligi. Wiem natomiast że jesteś typ cwaniaka. I zdaje się, że nie jesteś "ogarnięty do bycia w związku".

Gość Raficzek
Fiku jak by Ci to powiedzieć...Tutaj nikt się nie zna tak na prawdę...Osoba używająca slowa ogarnęta może też mieć calkiem inne spojrzenie na to określenie niż Ty czy ja...Każdy ma jakiś cel będąc tu i udzielając się w taki czy inny sposób... Natomiast musisz chyba wiedzieć że ocenianie kogoś po tym co tutaj wypisuje w róznych tematach jest chyba naiwne i błędne...?

Gość gość
Ja jestem ;) ale takie jak fiku Miku i autorka to zbyt niska liga jak dla mnie.

Gość Raficzek
Tak samo z wyglądem...Znajdę 10 kobiet ktore powiedzą, że jestem cudowny i 10 które z szyderczym uśmieszkiem powiedzą, że to nie moja bajka... I tak to działa dla każdej tutaj osoby...To samo tyczy się bycia ogarniętym...

Gość gość
Raficzek, wiem że się zgrywasz na kafe, ale nie sprawiasz wrażenia ogarniętego :D

Gość gość
Dokładnie ;) zbyt niska...

Gość fik mikkk
"gość dziś Ja jestem oczko.gif ale takie jak fiku Miku i autorka to zbyt niska liga jak dla mnie." zabawny jesteś :)

no, starczy juz tych zwiazkow... :P jak przyjdzie zima to bede sie w zwiazki bawil, teraz wole cos innego.... :)

Gość gość
ogarnięty 30sto latek siedzący na niszowym forum które jest tak zarobiony aby przyciągać nied***bów którzy nie mogą się odnaleźć na innych normalnych forach.

Gość fik mikkk
nie o to chodzi zb. jesteś typem który nie wie czego chce. Zgrywasz macho, ale ty poza, bo ty nei wiesz czego chcesz. Stad wiecznie gonisz króliczka.

Gość Raficzek
gość dziś Problem w tym, że nie rozumiesz...że mi nie zależy na tym wrażeniu z Twojej strony ani niczyjej innej...:) Nie jestem osobą, która robi coś po to aby inni mieli o niej jakieś konkretne zdanie...Litości...

Gość Raficzek
Tak jak pisałem powyżej...każdy z nas ma jakiś cel w udzielaniu się tutaj i czerpie z tego określone korzyści...Moim celem nie jest bycie uważanym za ogarniętego tutaj... Ale czy to realnie pokazuje jaki jestem na prawdę...?:)

Gość gość
Wg autorki fajny facet to taki co miał xxxxxxx partnerek seksualnych

fiku ale ja wiem czego chce... chce zadbanej seksownej kobiety ktora mnie bedzie napedzac, inspirowac, ktora w lozku bedzie d***** a w zyciu dama, ktora kolesiom proszacym o kontakt pokaze faka a nie bedzie sie glupio smiac ze ktos polechtal jej ego, ktora bedzie ciepla i empatyczna ale i nie bedzie bala sie mi przeciwstawic. ktora przywali mi w ryj jesli przegne, ale i poratuje jesli wpadne w klopoty. znajdz mi taka to przeleje ci 100 kola... no problem... ;)

Gość Raficzek
gość dziś Wg autorki fajny facet to taki co miał xxxxxxx partnerek seksualnych Autorka używa słów ogarnięty i przystojny bez dokładnego sprecyzowania i rozwinięcia każdego z tych pojęć... Przykład A: Ogarnięty - ma dom / mieszkanie, samochód pracę Przystojny 185cm wzrostu 85 kg Niebieskie oczy ciemny bląd włosy... Dlatego ja napisalem, że są przystojni i ogarnięci...Niestety mało kto rozumie bo nikt nawet mnie nie zapytał co wg mnie oznaczają te dwa pojęcia...:) Kto nie zrozumiał powiem prościej...Czy mój nick mówi jak na prawdę mam na imię czy tylko sugeruje jakieś imię...?:)

Gość fik mikk
Wymieniłeś trywialne rzeczy, każdy chce partnera ładnego, seksownego i wiernego. W rzeczywistości nie wiesz czego chcesz, gonisz za króliczkiem, bo chcesz gonić, nie złapać.

Gość gość
Raficzek dziś gość dziś Wg autorki fajny facet to taki co miał xxxxxxx partnerek seksualnych X Aha, czyli autorka to gołodvpna blachara :o

Gość gość
wiem ze nawet brzydulę fikuśna podrywałeś, jak pisałam sam nei wiesz czego chcesz.