Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zauważam dzialanie Boga w moim życiu

Polecane posty

Gość gość

on istnieje naprawdę przede mną jeszcze długa droga ale wierze ze uzyskam to o co prosze.

Gość gość
Przede mną już krótka droga, a Bóg prawie zawsze wysłuchiwał mnie na odwrót.

Gość gość
powinnaś się zacząć leczyc skoro ktoś kto nie istniejw wplywa na twoje życie

Gość gość
15:34 Możesz rozwinąć?

Gość gość
Mogę o ile chcę.

Gość gość
To zechciej się tym podzielić, bo trudno cokolwiek wykonkludować z Twojego posta.

Gość gość
A ktoś ci każe coś konkludować? Podobno ciekawość to pierwszy stopień do piekła.

Gość gość
Poproś o śmierć bo z głupka i tak żaden pożytek. Twój bóg lubi zabijać więc pewnie zatłucze cię jak psa.

Gość gość
Uzyskasz to co Bóg wie,że dla Ciebie najlepsze.Już się o tym przekonałam.Ode mnie zależało tylko to,czy się z tym pogodzę.Ciężko było,targowanie ale to On miał rację/jak zawsze zresztą/.

Brawo! Nie zmarnuj tego. Bo Bóg cie kocha. Trwaj przy nim, a na ludzi niewierzoncych nawet nie patrz bo to są śmieci

Gość gość
gość dziś Uzyskasz to co Bóg wie,że dla Ciebie najlepsze.Już się o tym przekonałam.Ode mnie zależało tylko to,czy się z tym pogodzę.Ciężko było,targowanie ale to On miał rację/jak zawsze zresztą/. x Skończony debil.

Gość gość
barranek dziś Brawo! Nie zmarnuj tego. Bo Bóg cie kocha. Trwaj przy nim, a na ludzi niewierzoncych nawet nie patrz bo to są śmieci x A gdzie się podziało ,,miłujcie nieprzyjaciół" bezmózgu?

Gość gość
Bzdura. Ja byłam bardzo pobożna, duzo się modliłam i dostałam w większości to, co jest dla mnie najgorsze, także dla mojej duszy i dla życia po smierci - o ile ono istnieje. Należy liczyc zawsze na siebie, nie na Boga. Bóg nas wystawi do wiatru, nie zalezy mu nawet na naszym zbawieniu.

Gość gość
15:49 Ale ja mam poważne sprawy do niego a nie p*****ly

Gość gość
Tak zwana miłość Boża to jedno z największych religijnych kłamstw w historii ludzkości.

Gość gość
A ja też zawsze miałam poważne sprawy do Boga ty bezmyslny pierdoło. Nie znasz mnie więc nie wiesz jakie.

Gość gość
na ludzi niewierzoncych nawet nie patrz bo to są śmieci x ty sie wybierasz do nieba? Nie chcę trafić do miejsca gdzie będą tacy jak ty.

Gość gość
Bóg mnie nienawidzi od urodzenia zsyłał na mnie nieszczęści, których skutki ciągną się za mną po dzisiejszy dzień. Jeżeli Bóg istnieje, to pokarał mnie w życiu straszliwie.

Gość gość
Czyli pokarał cię za nic, bo po urodzeniu i potem jeszcze długo człowiek nie ma grzechów ciężkich.

Gość gość
Przyjdzie martyna to wam tak dokopie, że znienawidzicie jej Boga aż do śmierci.

Gość gość
Urodziłem się z defektami. Tak zostałem pokarany. Moje życie to wielka rujna z tego powodu, gdyby nie moja ciężka praca i jakieś ostatki nadzieji, to bym sobie już dawno w łeb strzelił. Nie ma sprawiedliwości na tym świecie... Gdyby chociaż szanse były w tym życiu w jakiś sposób wyrównane, ale nie są. Pewne rzeczy są z góry przesądzone.

Gość gość
Straciłam tak na oko 85% z mojej dawnej wiary, przez katolików pokroju i z kręgu Terlikowskiego.

Gość gość
To jak już ****ałaś się ? To jak już ****ałaś się ? To jak już ****ałaś się ? To jak już ****ałaś się ? To jak już ****ałaś się ? To jak już ****ałaś się ?

Gość gość
ups... zdaje się że Terlikowski tu jest i będzie nas po katolicku gnoił.

Gość gość
Penis pindol k***s fiut fujara ale jestem stara rura Penis pindol k***s fiut fujara ale jestem stara rura Penis pindol k***s fiut fujara ale jestem stara rura Penis pindol k***s fiut fujara ale jestem stara rura Penis pindol k***s fiut fujara ale jestem stara rura Penis pindol k***s fiut fujara ale jestem stara rura Penis pindol k***s fiut fujara ale jestem stara rura

Gość gość
Urodziłem się z defektami. Tak zostałem pokarany. Moje życie to wielka rujna z tego powodu, gdyby nie moja ciężka praca i jakieś ostatki nadzieji, to bym sobie już dawno w łeb strzelił. Nie ma sprawiedliwości na tym świecie... Gdyby chociaż szanse były w tym życiu w jakiś sposób wyrównane, ale nie są. Pewne rzeczy są z góry przesądzone. x Bo albo Bóg jest niesprawiedliwy, albo wszystko jest dziełem przypadku. Pewne rzeczy nie posiadaja wytłumaczenia i nikt ci nie odpowie na pytanie o absurdalne wyroki Boże.

Gość gość
Brawo, ale pieknie się popisałes intelektem, świetna reklamę robisz swojej religii.

Gość gość
To można porównać do egzaminu. Tyle tylko, że według praw tego świata niektórzy mają 5minn, a inni 3 godz czasu. Bo tak jest. Jeden rodzi się piękny, inteligentny i bogay, a inny ma zespół downa. I to jest właśnie sprawiedliwość. Ciężko jest kochać Boga i być dobrym, kiedy twoje życie to rujna. Łatwo jest natomiast być dobrym, bo od życia dostałaś urodę inteligencję i jeszcze dobrze sytuowaną rodzinę.

Gość gość
Do 16:07 Pomysl jednak, jak bardzo byłbys uposledzony, gdybyś był takim, imbecylem jak ten co tu wymienia nazwy genitaliów męskich i nic innego nie potrafi powiedzieć. To by dopiero było kalectwo. Dziekuj Bogu, że Cię to nie spotkało.